Екшън при залавянето на наркозависим рецидивист във Варна

При ареста се е стигнало до стрелба и са ранени полицаи
9 сеп 2022 14:30, Йоана Цонева
12
Екшън при залавянето на наркозависим рецидивист във Варна
Снимка: БГНЕС

27-годишен рецидивист е задържан във Варна, като при ареста му се стигнало до стрелба, а двама полицаи са ранени, съобщават от Областната дирекция на МВР в града.

Вчера около 11:35 часа е получен сигнал за мъж, който се опитва да отвори паркиран автомобил. Изпратените на място полицаи установили мъж – видимо под влияние на упойващи вещества, който държал в ръката си дървена дъска.

По първоначална информация мъжът не се подчинил на разпореждането да остане на място и побягнал. Полицаите използвали електроди, за да го задържат, но той се откъснал и продължил бягството си.

Още по темата
Тогава служителите на реда произвели два предупредителни изстрела със стоп патрони и трети, с който улучили беглеца в областта на коляното и го забавили. Стигнало се до използване и на физическа сила.

Единият полицай е с наранявания, а колегата му е със спукване на дясна ръка.

Извършителят е известен на МВР, осъждан е за взломни кражби и е наркозависим. В него е намерено пакетче с кристалообразно вещество.

Установен е и един автомобил в района, разбит от същия мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
21
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
Този рецивидист,ако,живееше в САЩ,досега да е стигнал до два метра под земята!Но,братския ЕС,и неговите права за човека,отнеха правата на полицаите да се защитават,от тези отпадъци!!!Знаете да критикувате полицията,но въобще не сте в час с какви правомощия са...
10
1
 
18
 
! Отговори
дървено желязо преди 1 година
"който държал в ръката си дървена дъска" е от такива дописка излиза име на полицаите че са неграмотни , но всъщност неграмотен е журналиста .Редакторе спиш ли ? Коректоре хъркаш!
9
5
 
14
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
"Полицаите използвали електроди, за да го задържат, но той се откъснал и продължил бягството си." === Ахахахахахахахахаха :)))) Мильовците забравили да заредят тейзъра
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма ли място да го изпратите на обществено полезен труд за 1 година. За да сме пречи и помага, вместо да разбива коли ...
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицаите използвали електроди, за да го задържат, но той се откъснал и продължил бягството си."Tака е с инверторните електрожени . Кофти заварки
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изпратените на място полицаи установили мъж видимо под влияние на упойващи вещества, който държал в ръката си ДЪРВЕНА ДЪСКА .ДЪРВЕНА ДЪСКА !? Ха ха, ужасен ужЪс
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лупайте ги ама не със стоп патрони?! Това са *** с трайна дефирмация на характера
4
1
 
23
 
! Отговори
ЦСКАр преди 1 година
Това е пандемията за която никой не говори. Млади хора употребяват амфетамини, мета-амфетамини, хероин, фентанил и не знам си какви глупости. Тия 6оклуци пържат мозъка и превръщат хората в зомбита буквално за 5-6 години.
3
9
 
8
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 1 година
А пък като вземе някой да разправя за по времето на бай ти Тошо... Пръста си не мърдаше народната милиция за редовия гражданин. Кого пращаха в Белене е пък една трета тема.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Амфети.... Тъжна история
1
13
 
4
 
! Отговори
Изверги полицаи преди 1 година
Полицаите работят за Организираната престъпност - Маджо, Киро Японеца и Румен Николов-Пашата! Полицията масово Екзекутират Българи по всякакъв начин !