Прокуратурата изземва случая с катастрофата в Шумен

Причината - съмнение за прикриване на следи
1 окт 2022 20:25, Анисия Иванова
38

Прокуратурата изземва случая с разследването на катастрофата в Шумен, при която загина младо момиче. Причината - съмнение за прикриване на следи.
Още по темата


18-годишният водач се оказа с чиста проба за наркотици, след като в нощта на катастрофата полевият тест е отчел наличие на амфетамин. Друга причина е, че автомобилът, с който катастрофира младежът, днес е открит изпепелен.

Към момента 18-годишният Жечко Кюркчиев е под домашен арест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
13
 
! Отговори
До 26 преди 1 година
Е това ли е причината,прикриват зависим племеник на богатия чичо от Шумен.Е те се уляха,колата изгоря,фалшива проба.Който полицай е отговарял за колата ,да го арестуват!И лабораторията също.Затова закриха специализирания и върнаха комунистическия ред,на местно ниво .А при наличие на местни фараони какво правосъдие?
27
2
 
5
 
! Отговори
До 28 преди 1 година
Що питаш,провери!Осъден е на първа инстанция,и на втора ще се потвърди.Много сте ***.Гешев искаше да въведе ред,мафията го спря И сега всеки трети или пиян или дрогиран шофьор,а кой им дава наркотици?Чашков какво направи с полицията и граничарите,всичко за пари.
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Шумен са шуробаджанаци адвокати и съдии.Това което направи съда, мярка "домашен арест" на шофьор с амфетамини е престъпно.Смениха пробата,адвоката казал.че зъболекъра му слагал болкоуспокояващи.Само,че амфетамини и болкоуспокояващи не са едно и също.Този младеж ако си позволят да го оправдаят утре може да убие други.Мислят за пари от наркодилъри,,това е!До момента прокуратурата не е участвала,а само МВР и съда.Колата е изгоряла с двора на полицията,която я пази.Е кой прави чадър?Гешев е прав!
25
1
 
9
 
! Отговори
Иван преди 1 година
На всички ни е ясно за чии интерес работи прокуратурата , а именно за този, който плати повече. Трябва да си пълен наивник, за да вярваш в българската прокуратура.
24
0
 
23
 
! Отговори
Bai Asen преди 1 година
Народен съд за убиеца и съдиите!
23
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я, та то ние имаме ли прокуратура. В нашата страна всичко е със затихващи стъпки. Прокуратура, здравеопазване, полиция, кметства, образование, култура, спорт, пътища и да не изброявам, за 12 г. управление на калинки заорахме дъното.
22
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре се, последно Жечко племенник ли е на шуменския бизнесмен, дето храни половината Шумен?
21
0
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Същите простотии се правят и в прокуратурата в Нови пазар. Изглежда,че в шуменския регион това им е навик на географско регионално ниво.
20
2
 
12
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Плешивият милиционер и подчинените му паляци пак ли се наакаха?
19
2
 
18
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
затова избори 2023 г това не се изтраива вече
18
7
 
28
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Няма прокуратура има престъпна организация на милиционера Гешев!
17
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Богата фамилия ще видите как убитата девойка ще се окаже виновна и като нищо ще я осъдят по смъртно за щетите по джипа.. Както бе казал стария евреин на малкото еврейче кой каквото и да говори винаги става дума за ПАРИ.
16
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На полицията не може да се вярва дори да опази собствените си имоти и веществени доказателства, но ние чамаме да пазят нашите животи и имущество.
15
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изгориха оръдието на престъплението. Полицията помогна на убиеца. Бог да прости момичето отишло си на 22 г. заради друсаното богаташче.
14
1
 
43
 
! Отговори
СЕГА преди 1 година
ДОКОГА ЩЕ ПРОЩАВАМЕ НА ДРОГИРАНИТЕ УБИЙЦИ???? НЕ НИ ЛИ Е СРАМ?!? ЩО ЗА ОБЩЕСТВО?!?
13
1
 
43
 
! Отговори
Хемус преди 1 година
В жапката да не е имало прах за пране от Фикосота,че е станало късо от неизправна клема на акумулатора! Баснята със зъболекаря и аз нямаше да мога да я измисля,то и затова двама адвокати го защитават заради зъбобол
12
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мека тирания е идея/термин въведен от Алексис дьо Токвил през 1835 година в книгата му Демокрацията в Америка. Като резултат, меката тирания се появява навсякъде, където условията в дадено общество пречат на съществуването на недежда в съзнанието на неговите членове. За Токвил, надеждата е движещата сила, стояща зад всички демократични институции. Когато тази всеобхватна идея бъде отнета от хората, демокрацията се разбива. Примери за това са Ваймарската република (30-те години на 20 век).
11
1
 
38
 
! Отговори
Когато преди 1 година
...мама и тати са те е възпитавали, че всичко ти се прощава и от всичко те измъкват ... така е! Утре може и на вас/ нас да ни се случи! Обществото Не бива да е безразлично и безучастно!!!
10
0
 
31
 
! Отговори
999 преди 1 година
Всички тези действия са директно доказателство за вина и означават, че има какво да се крие. Дано си получи заслуженото това мамино синче!!! Макар че няма да възкреси момичето. Но не бива този да се качва повече на МПС! Никой не е спрял дрогата , и този няма да спре въпреки убийството!
9
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като за начало един дни анализ на кръвната проба,да се види на убиеца-наркоман ли е кръвта,или на някой друг,а ако е неговата,да се проучи алхимикът в лабораторията,как е задобрял толкова.