Кристиан Николов пред съда: Отсъдете според закона, а не заради обществения натиск

Сърцето ми е чисто пред Господ, заяви той
Обновена: 6 окт 2022 14:30 | 6 окт 2022 14:20, Нели Христова
87
Кристиан Николов пред съда: Отсъдете според закона, а не заради обществения натиск
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

"Не съм ползвал наркотици - нито тежки, нито леки. Моля съдът да отсъди съобразно закона и съдебната практика, а не според обществения натиск. Моля чисто човешки, отсъдете по съвест и ми дайте възможност да продължа живота си. Разкайвам се горчиво за случилото се. Моля да отмените присъдата на СГС и да върнете делото на първа инстанция. Има един израз "Всеки носи своя кръст". Аз ще нося своя до края на живота си", каза в съдебната зала Кристиан Николов.

Още по темата

Решение в срок обяви Софийският апелативен съд по делото срещу Кристиан Николов. На първа инстанция той получи 9 години затвор, а сегашната присъда ще стане ясна до месец, съобщават от "24 часа".

Николов подчерта, че разследването се е водело тенденциозно, а прокуратурата е имала за цел да се направи пиар кампания, защото Цветков бил медийна личност.

"Сърцето ми е чисто пред Господ, защото искрено се разкайвам", допълни Николов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Токев лежа повече от него, а все пак, не убил човек.
28
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А присъдата за ГРАБЕЖ, а останалите случаи с наркотици и безбройните нарушения на закона за движение по пътищата и те ли са случайни, напишете колко КОЛКО РЕКИСТРИРАНИ НАРУШЕНИЯ ИМА това същество, със сигурност са над 30 регистрирани нарушения. Ако го хващат 1 от 10 пъти, това означава че поне 300 пъти досега е шофирал напушен, надрусан, неадекватен и пиян! Колко хора още трябва да убие, за да го изпратят там, където му е мястото??? Колко хора още трябва да убие тая друсалка????
27
3
 
24
 
! Отговори
Колко ми е жал? преди 1 година
И този ревльо плаче, че си искал живота обратно. То и Милен и близките му си искат постарому. Също като онзи, който уби мъртво пиян и дрогиран французина. Имал жена и болна майка. То всички имаме роднини, но не убиваме хора мъртво надрусани с 200. Сещате ли се?
26
0
 
25
 
! Отговори
А преди 1 година
Миличкия, направо се просълзих трябвало да го съжаляваме едва ли не Живеем в някаква абсурдна държава! Тоя трябва поне 15 години в една килия с бай Ставри да изкара!
25
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отсъдете според закона не според колко си плаща.
24
0
 
20
 
! Отговори
бай брадър преди 1 година
До ТаняТо хубаво, ама като е убил човек докато си учи за грешките добре е и близките на убития да почувстват някакво удовлетворение. Или викаш да го пуснем след 2 години за да не изостане от хайпа и да са му останали приятелчета с които да д*руса? Интересна теория. Не дай Боже да убие твой близък, че май тогава друга ще ти е песента.
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Превъзпитават се ХОРА, а това отвратително същество на снимката не подлежи на превъзпитание, може само да бъде изолирана от обществото доживот за да престане да разпространява наркотици и за да не убие отново. Защо не кажете, че ИМА ПРИСЪДА ЗА ГРАБЕЖ, опитал се е да ограби бензиностанция, но парите на женската му родителка са го измъкнали. Следват ДЕСЕТКИ случай на наркопартита и купони с наркотици, докато се стигне дотук. Отдавна е ясно, че от това нещо човек няма да излезе, затвор доживот!
22
45
 
4
 
! Отговори
Таня преди 1 година
Смисълът от дълги присъди е точно никакъв. Водещите държави отдавно не практикуват така. Как ще се поправи за 9 години? Или за 15? Ще излезе без приятели, без пари, без нищо. Реалността ще се е променила толкова много, а той ще е толкова изостанал. Единственото, което ще направи е да стане престъпник. Целата на правосъдието не е отмъщение, както смятат повечето чукундури в България, а принцип да се превъзпита човека, да му се покажат грешките и да се работи с него за да стане пълноценен и полезе
21
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя лъже като Кировец
20
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долен наркоман,колкото и да лежи,все ще бъде малко!!!!!
19
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не само сърцето му е чисто. И съвестта му е чиста - не е употребявана!
18
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
+10 десет години към присъдата за наглост и лицемерие!
17
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този наркоман и убиец на всичко отгоре е и нагъл - присъдата трябва да се увеличи!!Трябваше отдавна да е в затвора!
16
0
 
36
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Колко трябва да е нагъл човек, за да говори подобни безсмислици. Отнел е съзнателно човешки живот като е седнал надрусан и е карал бясно. Защо трябва съдът да бъде снизходителен? Имаме умишлено убийство. В Германия например в закона е записано, че ако някой е участвал в гонка с кола и е предизвикал ПТП се води предумишлено убийство. В България сме много по-меки... защо? С какво сме по-долу от немците?
15
0
 
38
 
! Отговори
Веселина преди 1 година
Мдам...за негов лош късмет пък, точно Милен Цветков да убие. И сега ще трябва да го лежи. Ако беше убил някой непознат - ама сега - тенденциозно било. Не го е срам. Човешки живот е това.
14
0
 
32
 
! Отговори
Аз разкаяние преди 1 година
не виждам. Виждам само някакво мамино сВинче, което е свикнало всичко да му се прощава. Какво си говори с Господ си е негова работа. Но има и човешки закони и те също трябва да бъдат спазвани. Може да се разкайва колкото си иска, обаче в затвора и поне в продължение на 20 години.
13
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разкайването ти няма да върне мъртвия.Преди да убиеш трябва да мислиш,после е късно.Невинните жертви отнесоха последствията от наркоманската ти пристрастеност.
12
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
15 години и пак ще излезе на свобода. А Милен, дали ще види живот отнякъде? А близките му, децата му?
11
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щял да си носи кръста! Ами носи го, то това ти е кръста, дето уби човека!
10
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако не е карал под въздействието на наркотици е още по-лошо. Значи напълно съзнателно е карал с бясна скорост и напълно съзнателно не е спрял навреме и е убил Цветков