Кристиан Николов пред съда: Отсъдете според закона, а не заради обществения натиск

Сърцето ми е чисто пред Господ, заяви той
Обновена: 6 окт 2022 14:30 | 6 окт 2022 14:20, Нели Христова
87
Кристиан Николов пред съда: Отсъдете според закона, а не заради обществения натиск
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

"Не съм ползвал наркотици - нито тежки, нито леки. Моля съдът да отсъди съобразно закона и съдебната практика, а не според обществения натиск. Моля чисто човешки, отсъдете по съвест и ми дайте възможност да продължа живота си. Разкайвам се горчиво за случилото се. Моля да отмените присъдата на СГС и да върнете делото на първа инстанция. Има един израз "Всеки носи своя кръст". Аз ще нося своя до края на живота си", каза в съдебната зала Кристиан Николов.

Още по темата

Решение в срок обяви Софийският апелативен съд по делото срещу Кристиан Николов. На първа инстанция той получи 9 години затвор, а сегашната присъда ще стане ясна до месец, съобщават от "24 часа".

Николов подчерта, че разследването се е водело тенденциозно, а прокуратурата е имала за цел да се направи пиар кампания, защото Цветков бил медийна личност.

"Сърцето ми е чисто пред Господ, защото искрено се разкайвам", допълни Николов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
Илиян преди 1 година
Индивид, който не може да се нарече човек по никакъв начин е пуснат под домашен арест. Пиян и дрогиран. ДОКАЗАНО! НЯМА СЪД И ПРИСЪДА, А ИНДИВИДА СИ Е В КЪЩИ ПРИ МАМА. Та той друг със сигурност не познава, освен мама. Хора за опит за убийство лежат , а индивида за убийство мама си го донурка. Това ли е справедливост?Самото огледало на държавата ни! Доказателство, че нито една институция не работи и всички ние си ги храним!
68
0
 
2
 
! Отговори
Св. Петър преди 1 година
"Сърцето ти боло цисто пред Господ " - Ще ти худатайствам дано да имаш възможността да му го кажеш лично колкото може по-скоро !
67
0
 
8
 
! Отговори
браво преди 1 година
на майка му ,какъв ,,юнак,, е отгледала -евала машала-айде в затвора където му е мястото
66
0
 
15
 
! Отговори
Схемата преди 1 година
1. Не може да убиеш човек и да си в домашен арест. Онези дето убиха Стоян Балтов от домашен арест избягаха в ЮАР. 2. Убиваш човек при особено тежки обстоятелства, защото е можело да убие още 20 и лежиш доживот, лесно е. 3. Подигравка с обществото е да се казва, че надрусаното животно е ползвало чайче и паста за съби и затва така. Това възпитава безнаказаност. Съда е основния виновник тук. Прокуратурата също има проблеми вижда се. Всички са корумпирани. ТОВА НЕ Е ПРАВОВА ДЪРЖАВА!
65
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И за всяко нещо си има причина. Хората в човешкото си съзнание не знаят причинете за случващото се. Но Душата знае всичко и защо се случва на Земята.
64
0
 
18
 
! Отговори
Криско преди 1 година
В съда се се отсъжда според закона, а не по съвест. По съвест си имал ти възможност да отсъдиш. Понеже не си го направил преди да се качиш в аудито, дали поради липса на съвест, адекватно състояние, което да ти позволи да отсъдиш или поради липса и на двете, сега ще отсъжда закона. Надяваме се поне.
63
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А душата.Душите живеят в духовния свят пречистени и се подготвят за нов живот прераждане. Целта на прераждането е,да с епремине през житески казуси ЗА Д АСЕ НАУЧАТ УРОЦИТЕ КОИТО НЕ СТЕ НАУЧИЛИ.Няма смърт има вечно движение.Енергията не учмира само тялото.Човек никога не умира.А спира да се преражда когато достигне до нивото н асъвършенство на Бог.Смирение. ПРОШКА. ВЯРА .ЛЮБОВ Е НУЖА НА ЧОВЕКА! ТУК СТЕ ДА ВЪРШИТЕ ДЕЛОТО НА ИСУС. А Такива са избрали да работят за дявола.
62
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ах, то много доро момче поздравява хората пред блока.Как не ви е срам! Майката за ръка го държи.Когато си трябвала до го биеш и възпитаваш не си си свършила работа.Наглост.Тея за какви се мислят.ВСЕКИ ПЛАЩА ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ С ДУШАТА СИ А ЦЕНАТА Е ЕНЕРГИЯ.ТОВА Е КАРМАТА. БОГ НЕ СЪДИ.БОГ Е ЛЮБОВ. ДУШАТА САМА СЕ СЪДИ ЗА ДЕЛАТА КАТО СИ ИЗБИРА СЛЕДВАЩИЯ ЖИВОТ ИЗМЕЖДУ НЯКОЛКО КОИТО И СЕ ДАВАТ И ОТ КАРМАТА ОТ ПРЕДИШЕН ЖИВОТ - ЖИВОТИ. Бил чист пред Господ.А знае ли не кой а КАКВО Е ГОСПОД? !
61
1
 
6
 
! Отговори
До схемата преди 1 година
Какво общо има прокуратурата с домашния арест? Те искат 15 години затвор, а не домашен арест.
60
1
 
15
 
! Отговори
Схемата преди 1 година
Значи надрусвам се като изруд, чукам и купонясвам кат животно. Не ми пука дали убивам някой. После ще кажа, че ми прилошало от пастата за зъби и чайовете. Най много 3 г ефективно да лежа. Схемата действа и тоя и оня в Шумен са под домашен арест. Моля избивайте повече съдии и прокурори щото те избиват нас.
59
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много нагло наркоманче
58
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когат се прави на гангстер не рева , а ся ревеш.. Пазарджик е за теб.Пазарджик при братчедите..
57
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва истинско изтърпяване на присъдите в строг режим. Тези "затворници" живеят свободно в общежития и работят извън общежитието някаква фалшива работа. Цял ден са на свобода, връщат се да спят в общежитието. Работата им трябва да бъде само в затворнически цехове за мебели и шивашки цехове за армията, под надзирателски контрол. Ако искат да намалят присъдата си, да работят истински в затворническите цехове. Сега присъда от 9 години е 3-4 години почивка.
56
0
 
28
 
! Отговори
защо бе преди 1 година
Смисъла на присъдата за убит човек е за него и обществото. Отдавна трябваше да променят законите и за причинена смърт, наказанието да е затвор от минимум десет години, а за смърт на дете - от 15 години нагоре. Депутатите ги е страх за такава инициатива, защото ще затворят вратището именно за разглезените и богатите, а иначе доста обикновени хора са с такива присъди и не си " дерат" ризите от мъка. Депутатите са виновни именно с кьопави закони.
55
0
 
27
 
! Отговори
Психоанализа преди 1 година
"Господ" са майка му, баба му и милионите парите на майка му, които му прощават за всичко и ще носи тежкарски златен кръст на шията си доживот и тежкарски златни пръстени на ръцете. Тежкарските златни пръстени на ръцете ще бъдат неговите "окови" доживот.
54
1
 
7
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 1 година
До Таня Танче, ако си с дълъги крака, големи бомби и обърнати джуки в което се съмнявам, каква ти е тарифата?
53
0
 
15
 
! Отговори
До тролчето Таня преди 1 година
"Целата на правосъдието не е отмъщение, както смятат повечето чукундури в България, а принцип да се превъзпита човека, да му се покажат грешките и да се работи с него за да стане пълноценен и полезе" --- Аз като *** смятам, че целта на правосъдието е справедливо наказание за престъплението, т.е.възмездие. Превъзпитанието е възможно в отделни случаи, а този очевидно не спада към тях, предвид миналата история на престъпника и сегашните му опити за "покаяние". Премисли това, ако можеш.
52
0
 
11
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Този от Марс ли пада?Законът е врато у поле!Да пита духът на Нострадамус,ако не го свърта.
51
1
 
28
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 1 година
9 години???? Минимум 20!...Днес един такъв подобен щеше да ме помете отзад...Добре,че бързо реагирах.
50
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да отсъдят доживотно за това животно