Шофьорът на буса с мигрантите - криминално проявен и без книжка?

Националното следствие поема катастрофата с мигрантите
22 ное 2022 10:23, Красимир Ангелов
118
Шофьорът на буса с мигрантите - криминално проявен и без книжка?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Националното следствие поема разследването на инцидента, при който тежко пострада полицай и бе откаран в много тежко състояние в болница. Това заяви за БТА говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

Още по темата
До момента е установено, че преследването на буса със софийски номера, в който е имало 10 мигранти, е започнало на магистрала "Тракия" при Ихтиман. На входа на София, до Казичене, полицията е направила опит да спре буса, като препречи пътя му.

Шофьорът, български гражданин, не е спрял и се е блъснал в полицейските коли, каза Милева и посочи, че разследването ще се води от градската прокуратура в столицата.

По информация на БНР водачът на буса, който се вряза в микробус на жандармерията по-рано днес, е криминално проявен и то с множество криминални регистрации. Мъжът е от София, на 43 години. Според непотвърдена информация той е неправоспособен  - няма шофьорска книжка в момента.

В понеделник, по друг случай, районният съд в Трън е задържал за постоянно двама души в ареста по обвинение за каналджийство и опит да прекарат през границата със Сърбия 26 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига с тоя етнос. В ЕС има много повече етноси.
53
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Димитър.Закони ИМА , но никой не ги контролира ,нали преди години имаше нов закон за КАНАЛДЖИИТЕ , защо не се спазват,явно не се контролират няма контрол , може би няма достатъчно служители , или нещо друго ,знам ли , то в тая територия нищо не е като хората .И тая уфтсъ Деси Атанасова от герб :''По времето на управлението на герб ,не е преминал нито един бежанец'',айде бе ,само където скрито -покрито , се пълнеха чекмеджетата на герб и си минаваха необеспокоявани ,и дънерджийници на всякъде
52
2
 
12
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Много закони трябва да се променят. Но тридесет години не се променят,а само се преработват да се имитира , че се прави нещо. Промените се правят умишлено бавно, за да се пълнят офшорките. Модела ни е по руски с олигарси. По документи сме в ЕС и НАТО. Движим се по няколко писти
51
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 1 година
А за етноса да не питаме, нали?!
50
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
зАЩО в Русия няма бежанци ?
49
0
 
14
 
! Отговори
Димитър преди 1 година
Първо трябва да се променят законите за по- тежки наказания за мигранти и каналджии.Да се променят правата на полицията както в САЩ евентуално и т.н.Но какво да се прави когато народа обича простотийките,чалгата,мрази по- умните и трудно разумева.Така едни стари бандити го лъжат и изнасилват.
48
2
 
5
 
! Отговори
Българите обрезааа преди 1 година
Движещия Потурнашки Султан и гербАЛА от политиката и дойде време да си върнем родината отново.Който не спазва Българското има право да избира,билет за пътуване или АК-47.Никой не задържаме насила да стои в нашата родина МАЙКА България.
47
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 52 защо да стреля , ако водача на бежанците си смазва закона по пътищата . Те са си вече в България . Полицията няма право да спира водача , ако си спазваш закона. А бежанците са със статут да им се отдава помощ. България взима милиони евро от ЕС за тази помощ. Не да подхранва корумпирани служби.
46
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Атлантиците ислямизираха цяла Европа !
45
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев:Криминално проявен и БЕЗ книжка , т. е. , наш човек !
44
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предишната статия "Лукойл се премести у нас" Е нещо като бежанците. Все едно , че Лукойл тридесет години в България е мъглявина от Вселената. От утре са на светло. И " ганююю" ще им извие врата на руските агенти / олигарси"/ . За тези бежанци шум и рев. За Лукойл мазни , мазни защото някои сЛушители си пълната колите от черните резервоари без фактури.
43
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДОкато не почне по такива да се стреля на МЕСО, нещата няма да се оправят!
42
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицаите в Бг са толкова некадърни че направо са ЖАЛКИ!!Сега ще изкарат някакъв селски бандит Ал Капоне та да изглежда че милиционера е пострадал при някакъв едва ли не супер екшън.Полиция МЕНТЕ, медии-МЕНТЕ, политици-МЕНТЕ...........абе що е бълггарак все е МЕНТЕ.
41
0
 
18
 
! Отговори
Като е полицай преди 1 година
Защо не стреля?Какво чака,разрешително от дпс няма да му дадат.
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Kаналджиите сякаш правят на пук на Рундьо и неговото правителство, и направо на луд го направиха! Крайно време е с въпроса да се заеме някой, който си разбира от работата и да смаже мигрантите и техните каналджии с употребата на максимална сила
39
2
 
10
 
! Отговори
ДжагАЛИте не преди 1 година
Спазват европейските закони и за това,а приори се обстрелват с базука.
38
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак криминално проявен, пак с множество регистрации, който пак е на свобода и пак извършва престъпления. Докога? Има ли изобщо правораздаване в тая "държава"? Дано полицаят се оправи, а тоя да бъде най-после тикнат в затвора, за да не извършва нови престъпления.
37
1
 
19
 
! Отговори
АЛО, ПАРЛАМЕНТА! преди 1 година
ЗАЩО НОСАТ ТИЯ ПИСТОЛЕТИ? ЩОМ НЕ СПИРА СЛЕД ДВА ТРИ СИГНАЛА СЪС СТОП ПАЛКА , ЗВУКОВИ И СВИТЛИННИ СИГНАЛИ , КРИМИНАЛНИЯ СТАВА ПОТЕНЦИАЛЕН УБИЕЦ С ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО. КОЛКО ОЩЕ ПОЛИЦАИ, ЖЕНИ И ДЕЦА ТРЯБВА ДА УМРАТ?
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До43. Задай въпроса към граничните . Защото народа също храни тия сЛушители на заплата. После и пенсия голяма. Отдели ЕС дава милиони на България за да пазят не да се разхождат като туристи
35
0
 
16
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
Сега един бивш следовател сега адвокат ще оправи нещата срещу едни пари и криминално проявения със множество дела ще продължи да безчинства!! 10 мигранти по 3000 лв 30000лв ще има за всички!! СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СА ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТОРА!!!