Шофьорът на буса с мигрантите - криминално проявен и без книжка?

Националното следствие поема катастрофата с мигрантите
22 ное 2022 10:23, Красимир Ангелов
118
Шофьорът на буса с мигрантите - криминално проявен и без книжка?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Националното следствие поема разследването на инцидента, при който тежко пострада полицай и бе откаран в много тежко състояние в болница. Това заяви за БТА говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

Още по темата
До момента е установено, че преследването на буса със софийски номера, в който е имало 10 мигранти, е започнало на магистрала "Тракия" при Ихтиман. На входа на София, до Казичене, полицията е направила опит да спре буса, като препречи пътя му.

Шофьорът, български гражданин, не е спрял и се е блъснал в полицейските коли, каза Милева и посочи, че разследването ще се води от градската прокуратура в столицата.

По информация на БНР водачът на буса, който се вряза в микробус на жандармерията по-рано днес, е криминално проявен и то с множество криминални регистрации. Мъжът е от София, на 43 години. Според непотвърдена информация той е неправоспособен  - няма шофьорска книжка в момента.

В понеделник, по друг случай, районният съд в Трън е задържал за постоянно двама души в ареста по обвинение за каналджийство и опит да прекарат през границата със Сърбия 26 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
6
 
4
 
! Отговори
До ДОЛНЮ преди 1 година
Долньо , колкото евреи има в САЩ толкова са и руснаците а еврейска държава има единствено в Русия! Кви глупости пак си се навил да пишеш за стинки за семки?!
13
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо една нощ ще излежи и ще го пуснат да си довърши работата
12
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей за тва не ни искат в Шенген! И аз да бях и аз нямаше да се искам))
11
2
 
7
 
! Отговори
Онзи преди 1 година
Какво искате от човека,вършел си е работата.Само професори и празни приказки.
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ясни и точни инструкции да спрат да спират автобуси и бусове по този начин. Това става само по филмите, в живота има жертви. Ако полицаите са с БТР може, но иначе заградителни действия с шипове и стрелба по автомобила, но бойни патрони, а не халосни. Когато отиват наряд и дават дежурства по магистрали или други рискови места, да са с калашници. Граничните също.
9
3
 
13
 
! Отговори
до 5 преди 1 година
Защото няма да го разследват за да не предаде кой го наема, кой му плаща и всичко по веригата докато се стигне до разплитане на структурата за трафик с мигранти до върхът, а той е от средите на ГЕРБ+БСП и се нарича АЛГАФАРИ !
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бил и безработен.Най после си намерил работа като шофьор но пак не му е потръгнало.Пълен карък.
7
2
 
20
 
! Отговори
Сахар преди 1 година
Куките колко пъти ще допускат една и съща грешка преди да разберат, че може би не е добра идея да се пробват по този сапьорски начин.Дано се излекува бързо полицаят.
6
7
 
9
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 1 година
ТАКА СТАВА ПО НЯКОГА КОГАТО СЕ ВОДИТЕ ПО АКЪЛА НА ЗАПАДНИТЕ НИ ПРИЯТЕЛИ.
5
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До 1 - е по принцип криминално проявени те в България не могат да мислят достатъчно добре, така, че е нормално да се съгласи срещу добра сума без да мисли да се съгласи на всякаква "работа"...
4
1
 
29
 
! Отговори
Фарс преди 1 година
Защо въобще се опитват да му препречват пъти, нямат ли пистолети?! Стреляй в гумите да се обръща в канавката пък после ще го видим има ли книжка, няма ли...
3
5
 
11
 
! Отговори
Ристю Мравояда преди 1 година
да се въоръжава и да пази границата заедно с Кирчо,Кокорчо,Свирчеф,Гнома,Корни,Тиквата,Доганя и СтиВън Янки,все заклети некъпани военолюбци евроатланДици!
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи е орталък с милиционери, тая милиция трябва да се разформирова не става за нищо страснала се е с бандюгите
1
0
 
26
 
! Отговори
Ми какъв да бъде? преди 1 година
Криминално не проявен с книжка ще се навие ли на тая глупoст?