Шок за Германия, аут от Световното след победа над Коста Рика

Япония надви Испания и оглави групата
Обновена: 1 дек 2022 23:06 | 1 дек 2022 23:04, Нели Христова
127
Шок за Германия, аут от Световното след победа над Коста Рика
Снимка: БГНЕС

Япония шокира с 2:1 Испания и сензационно завърши на първо място в Група E на Мондиал 2022. Иберицийте се добраха до втората позиция, а Германия е аут от турнира, след като Коста Рика успя да отбележи 2 гола, а германциге - 4. Така "самураите" ще играят с Хърватия на 1/8-финалите, а "Ла Фурия" си осигури двубой с Мароко.

Тимът на Луис Енрике откри още при първата си по-добра възможност. Аспиликуета центрира отдясно и Алваро Мората отблизо с глава отбеляза 30-ия си гол за националния отбор в своя мач №60. Веднага след това пред нападателя се откри нов шанс, но този път Гонда спаси.

Всичко за Световното по футбол в Катар четете на сайта на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
Ердоган преди 1 година
Германия е просто един вилает!
64
0
 
0
 
! Отговори
ДАСКАЛ ГЕНЧО преди 1 година
ЗАЩО ШОК.?????ТЕЗИ СИ БЯХА ТРЪГНАЛИ ОЩЕ СЛЕД ПЪРВИЯ МАЧ. НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ОНАЗИ ДОБРЕ СМАЗАНА НЕМСКА МАШИНА , А ИГРАЕЩИ ПОЛИТИЦИ. ЗАЩИТАВАТ ПРОТИВОХРИСТИЯНСКИ ИДЕЙ И МЕРАЦИ. ПЪК МОЖЕ И ДА СА ТАКИВА.КАЗВАЛИ ТИ НЯКОЙ , СМЕЕШ ЛИ ДА ПИТАШ.
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много се радвам. Да си закачат сега лентичката с дъгата и към самолета. Някога немския отбор беше символ на мъжество, а сега символ на меки китки. Всички европейски отбори са такива, може би трябва да има първенство на нормалните държави, а Европа да си направи първенатво а джентъри, транс, би, хомо, трети пол и останалите изв**те я*и.
62
0
 
0
 
! Отговори
Германостан преди 1 година
Гюндоган...ахх какво хубаво немско име.С такива като този пришелец 3-поколение Германия може и да не помирише вече световно,няма как чужденец да се раздава за друга страна.Белгия е другия пример половината от отбора бяха от друг континент.
61
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 1 година
добре че сложиха тази нова система, и се вижда как се ощетяват другите отбори. но понеже голямите тимове са с мн пари наляти в тях сега няма да си върнат инвестициите. предстоят скандали.
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хаха,оня набожния да каже защо християнска германия отпадна
59
0
 
0
 
! Отговори
чичоичо преди 1 година
Каквато им е държавата такъв им е и футбола.
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При 2Л2 немците трябваше да се усетят.Да изчакат края и да пуснат Коста Рика щом се играе мръсно.
57
0
 
6
 
! Отговори
хаха преди 1 година
Шок е, можеха да стоят още няколко дни на топло в Катар, а сега на студа в Германия!
56
1
 
10
 
! Отговори
ами преди 1 година
Айде сега да си запушат устите за следващите 4 години,както го направиха преди първият мач,защото ДОМАКИНИТЕ не са били съгласни да популяризират педерс.ията.Идете си у дома,развейте си знаменцата на въпросното общество и след като "защитите" това общество, добре е да поиграете и малко футбол,страната ви е изпратила затова.....
55
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си прибират знаменцето по възможност в некое отверстие
54
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обикновено така се получава след като се опитваш да превърнеш спортно събитие в политическо. Ако си бяха мислили за футбола, а не за пропагандата, можеше и да направят нещо
53
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига ревахте по Германия, а ние от много акъл сме си сложили сърбин за тренер...
52
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали и без това искаха да напускат световното щото не им даваха да си показват сексуалната ориентация
51
0
 
12
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 година
Мен ме кефят тънките сметки на Испания, нарочно не играха, за да избягат от потока на Бразилия и Аржентина. Но май си правят сметките без кръчмаря Мароко, щото тези момчета - Зиеж, Ен-Несири и останалите ще изринат терена и виждам испанците как си потеглят обратно към Марбея. А немците толкова слаби, с двама играчи на ниво- Сане и Мусиала, няма как да продължат напред.
50
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 62 VAR МАR, ама съдията след като видя ситуацията точно на VAR за измислената дузпа на Меси и му я даде, а то с прoсто око се видя още на момента без повторение, че нямаше дузпа. Също вчера на мача Лудогорец- Левски, съдията след преглеждане на VAR отмени напълно редовен гол на Левски и им отне победата. Така че съдията решава накрая, а не системата VAR в доста случаи.
49
2
 
9
 
! Отговори
asd преди 1 година
С ВАР е много по-сраведливо и почти никога няма огорчени. Преди ВАР постоянно драми, разочарования и нерви както на терена, така и за феновете.
48
2
 
7
 
! Отговори
Я вернусь преди 1 година
До Анонимен - ..."в него момент" германците не са българи или испанци ... играят до край, и не ги отписвайте - "I'll Be Back"!, както казва героят на един немско-езичен актьор
47
2
 
5
 
! Отговори
... преди 1 година
One love, one way ticket to home.
46
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
дo 56 Много тънък момент: Топката с милиметър или 2 препокрива линията. Това е като в тениса нищожно препокриване. Гледах сега ситуацията по sky sports. На стоп кадър са дали момента. Така че си е редовен гола.