И на втора инстанция - 9 г. за Кристиан, убил Милен Цветков

Адвокатите вероятно ще атакуват решението
7 дек 2022 12:58, Нели Христова
37
И на втора инстанция - 9 г. за Кристиан, убил Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

9 години затвор и на втора инстанция получи Кристиан Николов, обвинен, че е убил Милен Цветков в катастрофа в София. Тя стана през април 2020 година, а Николов караше дрогиран с 3 вида наркотици.

Присъдата е на Софийския апелативен съд и изцяло потвърждава тази на Софийския градски съд, обясниха запознати с решението на магистратите. С нея Николов е признат за виновен, че е убил журналиста по непредпазливост. Младежът е обвинен, че е допуснал катастрофата при евентуален умисъл.

Адвокатите на близките на Милен Цветков ще атакуват решението на съда. Вероятно и тези на Николов ще го направят.


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каква е тази подигравателна присъда. Човека го няма, колата я няма, тоя дрогиран и незнам си какъв и нашите мушмули му дават някакви 9 г., тотално пропаднала страна сме.
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Когато е тръгнал пеш, на 3 вида наркотици и се блъсне в някой стълб, така както си върви, тогава може евентуално да говорим за някаква непредпазливост. Когато един пълнолетен човек се "изпие чая" и "измие зъбите", отчитам, че го е направил с целия си разсъдък на който е способен и е наясно какво може и какво по-добре да не прави в това състояние. Присъдата е подигравка с близките на убития и цялото общество.
28
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
С тия политици и промени в законодателството няма да има. Така ще е, важни са правата на убиеца, не на жертвата. Тя си отишла, пък що да развалят рахатя на такива, като мамин Кристиян.
27
0
 
16
 
! Отговори
Гост преди 2 месеца
малка присъда защо квалифицират убийството като непредумишлено при положение че е бил пиян и друсан с няколко вида наркотици
26
1
 
11
 
! Отговори
ами преди 2 месеца
Хора,тука истинският проблем е прокуратурата,не СЪДА. Няма как обвинението в лицето на прокуратурата да окачествява провинението като НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ( с три вида наркотик в организма,с над 100 км/ч,където ограничението е 50,БЕЗ спирачен път), съда да излезе от рамката на тези години,които е присъдил. Ние винаги скачаме срещу съда,защото това е органа,който решава за присъдата,но истинските престъпници са прокуратурата, в зависимост какво обвинение повдигат,съда трябва да влезе в тази рамка....
25
0
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 месеца
За убийство 9 години затвор, а след това детето му дали ще види баща си? Голям срам за нашето правосъдие!
24
0
 
10
 
! Отговори
Чичовци преди 2 месеца
За него и другите такива като него,по големи присъди.На пример как ги осъждаха такива-в Урановите мини.Живот за живот!
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ее чак след 10 г.да бяхти го решили
22
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Още години ще се обжалва и ще си седи вкъщи. После ще постои година-две в затвора и ще е на свобода.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
пито-платено
20
0
 
24
 
! Отговори
wtf преди 2 месеца
Не. Докато не започнат да се прилагат присъди по всички обвинения, с добавяне, ще имаме такива присъди. Сега е осъден само за причиняване на ***, защото е най-тежкото. Но ако се добави употреба на забранени субстанции, шофиране в нетрезво състояние, шофиране с несъобразена скорост, годинките ще станат доста повече.
19
0
 
28
 
! Отговори
Сава Томов преди 2 месеца
Поредната смешна присъда. Тези 9 години още преди да влезе са 6, приспада се домашният арест и времето, което е в бил в ареста. Ще бъде послушен и работил и след година-две ще е на свобода, а Цветков гние в гроба с две сирачета. Живеем в прекрасен свят. Просто трябва да има ефективно законодателство да не посмее друг път някой да се качва в такова състояние.
18
0
 
36
 
! Отговори
гост преди 2 месеца
То, ако не беше Милен Цветков, щеше да е условно. Ама лош късмет извадил маминия ...
17
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Докато тези наказания не станат над 25 г.затвор, ще продължават безчинствата по пътищата ни с много жертви. Къде са законодателите, къде е съда, защо дремят ??!!! Нацията се изтрепа по пътищата.
16
0
 
35
 
! Отговори
Един мармот преди 2 месеца
А пияния Максим Стависки го пуснаха да си ходи. Кога ще ще видим съдии в затвора?
15
1
 
35
 
! Отговори
силно зашаматЕна преди 2 месеца
Летял напудрен, убил човек и само 9 годинки!
14
3
 
25
 
! Отговори
силно учудЕна преди 2 месеца
Ама много слабичко, само 9 годинки за убийство!
13
31
 
10
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 2 месеца
Неможе корумпирана кметица която чрез действията си убива цял един народ, да получи 6 години а надрусан водач извършил непредумишлено убийство да получи 9 година. Но не съда е винован за това. Виновен е про.стоя народ който се вдигна да защитава Иванчева за това че ги убива и в същото време искаше доживотен затвое за човек който от глупост и непредпазливост си довлече тази беля .Малко му е на про.стоя народ. Ако питате мен трябва да страда много повече.Защото си го заслужава!!!
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До дядо от село 6 - Ako беше убил човек, на някой сериозен, изобщо нмяаше да го открият...
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен, абе не е баш така в САЩ, да за 1во ПТП с жертва е леко, но там имат нещо тип рецидив - индивид опасен за обществото и ако това синче бъде хванато още два пъти в крачка, почват присъди по 50г. и нагоре.