Неостаряващи звезди: Режимът на Дженифър Анистън

Актрисата ще стане на 54 на 11 февруари
15
Неостаряващи звезди: Режимът на Дженифър Анистън
БГНЕС

Звездата на Дженифър Анистън грее ярко в Холивуд вече в продължение на десетилетия. Актрисата си печели любовта на феновете като разглезената, но готова да се промени Рейчъл Грийн в ситкома „Приятели“. Постепенно Анистън се превръща в една от кралиците на комедиите, печелейки награда след награда за играта си на големия и малкия екран.

Зад камера Дженифър е също толкова популярна. След като си направи профил в социалната мрежа Instagram през 2019 година, тя успя да счупи рекорда за най-бързо харесвана снимка. Публикацията беше кадър на всичките шестима актьори от „Приятели“ и буквално събори сървърите на Instagram и мрежата за кратко бе недостъпна.
 
Освен с харизматичната си личност и хуманитарните си дела, Анистън впечатлява и с безупречната си фигура. На 11 февруари актрисата ще навърши 54 години, но трудно бихме го повярвали, ако не проверим в интернет. Стегнатото тяло и младоликата кожа се дължат на стриктен режим от тренировки, правилна грижа за кожата и здравословно хранене.
 
Докато режимът ѝ на хранене се пази в дълбока тайна, с изключение на няколко рецепти за сутрешно смути, тренировките на Анистън са по-достъпни. Благодарение на част от личните ѝ треньори, с които тя е работила в миналото, можете да следвате упражненията, които актрисата прави, за да изглежда по-стегната и по-млада.
 
Тренировъчният режим на Дженифър Анистън: 
 
1. Тренировки почти всеки ден
 
Личният ѝ треньор Лейон Азубуике казва пред Women's Health, че Джен тренира почти всеки ден от седмицата по час и половина в зависимост от това къде се намира в тренировъчния си цикъл.
 
Азубуике използва тренировъчна техника, наречена периодизация, което означава, че разделя режима на фази, които могат да включват седмични, месечни или годишни тренировъчни програми. Това му позволява да коригира нещата според графика на актрисата. И така тренировките варират от три дни в седмицата по 45 минути до седем дни в седмицата.
 
„Мястото, на което се намираме в цикъла, диктува продължителността и интензивността на тренировката на Джен“, казва той. Допълва, че графикът на актрисата сериозно влияе на режима, защото тя не трябва да се претоварва или контузва.
 
2. Става рано за тренировка
 
Дори и да са три пъти в седмицата, тренировките на Джен не са никак лесни. Тъй като тя и треньорът ѝ имат хаотични графици, те използват всяка свободна минута, за да се изпотят. Понякога това означава ставане в 3 сутринта, за да може Анистън да изпълни тренировките преди работа.

Дженифър Анистън за първи път потвърди, че е опитвала инвитро оплождане, но без успех

Лимфен масаж – тайната на Хейли Бийбър и Дженифър Анистън

Дженифър Анистън опроверга слух за диетата си

3. Обича да променя рутината си
 
„Боксираме се, скачаме на въже, правим силови тренировки, работим много със съпротивителни ластици“, казва Азубуике. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Свободна жена, без деца, разполагаща с цялото време за себе си, имаща достатъчно сън и финансови възможности, както и персонал, който и обслужва всички битови и лични нужди, включително приготвяне на храна. Не виждам причина поради, която да не изглежда добре.
7
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БАБО АНИСТЪН СКРИЙ СЕ...
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубав човек.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
режимът на радев ще го търпим още дълги години, за жалост!
4
4
 
9
 
! Отговори
Ердоган 34TR преди 1 година
Асане ..обичам те ОТ ЗА ДЕ..идвам под мий съ..
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съвременният модел на женска хубост често включва дяволско излъчване. Вероятно това не е случайно.
2
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Братя и сестри, няма неостаряващи хора, пък било то и звезди. И Анистън си дъртее неумолимо. Е, не е като измъчена и отрудена женица, но така или иначе - нема лабаво. Всеки медик ще ви обясни, че процесите в организма са неумолими, и ако ще да си скъса всички мускули от тренировки, старостта си настъпва. Хубостта е илюзия, и то - кратковременна.
1
11
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
колкото по-красива толкова по-голяма пръчка в леглото!