Краят – потвърден от Гришо: Маша вече не е наша!

За мен това е лятото на новото начало, каза тенисистът ни
Обновена: 24 юли 2015 14:18 | 24 юли 2015 09:48,
184
Краят – потвърден от Гришо: Маша вече не е наша!
Снимка: Reuters, архив

Пътищата ни с Мария се разделиха. Преживяхме прекрасни моменти заедно. Пожелавам й много щастие и успех в живота и в тениса. Сега съм концентриран изцяло в играта си и съм сигурен, че резултатите скоро ще се видят. Това сподели първата ни ракета Григор Димитров пред TennisKafe.com.

С тези думи хасковлията потвърди новината, че е прекратил връзката си с Мария Шарапова. Слуховете за тяхната раздяла тръгнаха от топ репортера на ESPN Дарън Роувъл чрез Twitter акаунта му вчера.

Още по темата

Съобщението, което той публикува гласеше: "Слуховете за раздяла между Мария Шарапова и Григор Димитров се потвърдиха".

Така, след две години и половина, любовната авантюра между най-добрия ни тенисист и русокосата руска фурия на корта, приключи.

"Знам, че феновете следят всяка моя стъпка и че личният живот в нашият свят е относително понятие. За мен това е лятото на новото начало", каза още Гришо.

24-годишният Димитров и 28-годишната Шарапова започнаха да се срещат през 2013 г. Те бяха заснети заедно за първи път през май същата година на романтична разходка по улиците на Мадрид. 

Проблемите във връзката на двойката обаче започнаха още преди няколко месеца, когато Мария Шарапова обяви, че не е лесно да се поддържа връзка от разстояние.

"Опитваме да се виждаме при всеки възможен случай, например между турнири или на общи събития. През останалото време използваме много телефона или скайп, за да се чуваме", обяви Маша в интервю пред немския "Welt".

След като вече официално е свободен, със сигурност на най-добрия ни тенисист няма да му липсва женско внимание. Григор Димитров е един от 50-те най-сексапилни мъже в света в класация на MTV. Сред нейните организатори е и Брад Пит, който е любимец на дамите в Холивуд.

Българската тенис звезда има 223 000 последователи в социалната мрежа Инстаграм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само Жиголета ще го оправи тоя.Набара ли го, *** ще забрави от коя страна се хваща ракетата.А току виж започне да драска и по Колизеума с монетка.
104
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БАЛКАНСКИ ПРЪЧГриша! Ела у дома - на българските момичета! Само те ще бъдат в състояние да те прости, нали?
103
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една тайна организация в протоколите си, случайно намерени от жената на един от участниците й и предадени в Царската тайна полиция на Русия през 1912, и които били публикувани, а седмица след това иззети от всички книжарници и забранено да се публикуват в Русия, която е направила Френската буржоазна революция, споделя за себе си, че тя възнамерява да предизвика 3 световни войни, да властва в политиката на държавите отменяйки монархиите и създавайки "демокрации" с многопартийни системи, в които ще внедрява своите агенти, и възнамерява да постави свои доверени лица на ключови позиции които ще ***
102
9
 
8
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Тази мацка иска яко клатене, а Гришо нещо много се е отпуснал не само в тениса, а и в леглото на Маша.
101
5
 
36
 
! Отговори
Радой Ралин преди 8 години
На полянка, прабългарин срещнал славянкаЦуни-гуни, вади-тури, народили чукундуриХем ебливи, хем крадливи...но най-вече, завистливи!
100
5
 
6
 
! Отговори
137 преди 8 години
Ама много провансал тук бееее!Браво!Ашкулсун би казал асковския клоун.
99
3
 
12
 
! Отговори
Тунчо преди 8 години
Спокойно Гришо! Нова генерация тенесистки излиза на сцената! С квот можем шъ помагаме
98
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само да го побара Жиголета Лозанова и ще му "скъса мрежата" на тоя селчо.
97
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Класика!всеки провинциалист като се види в някой лев и тръгва по наклонената плоскост.А този е от глупавичките и нямам как да е изключение.И престанете с тези "Ама той е 16-ти в света".Да, 16-ти измежду 3000-4000 които играят професионално тенис.Или иначе казано НИЩО ОСОБЕНО.Ако всички хора на земята играеха тенис *** нямаше да е в първите 10 000!!!
96
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да са фаща със Сесилката и да се прибира в Бегето, тука всичките турнирчета в Борисовата градина ще са му в кърпа вързани и няма повече да страда че го бият като @#?**&# в чужбина
95
7
 
15
 
! Отговори
Федор преди 8 години
до 131:Карай, с минус или плюс, Мария все си е хубава! Весел уикенд и приятна почивка от мен!
94
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 129 Федорбез да искам сложих - а исках +
93
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ФедорТърчи, таман съобщиха, че търсела чистачи за конюшнята, да ринат на конете акото.
92
4
 
4
 
! Отговори
За размисъл преди 8 години
Като му следя градацията на лИбоФта на този си правя следния извод- черно, здраво като животно, мъжестено- бяло, безгръдно, рускоСледващото е- мулатестно, безгръдно, мъжествено, нещо в тенисъХм, Дъстин Браун е добра оферта! Григорче дай лелино! Знайш ква реклама и ква сензация по ку...по кортовете ще си!
91
14
 
4
 
! Отговори
Федор преди 8 години
Тоя пък жмульо на това хубаво момиче какъв кусур успя да му намери...Аве, Григоре, май си прекалил с тренировките на слънце! Слагай шапка ве начи...Между другото, докато сме на темата, някой знае ли телефона на Шарапова да се пробвам за едно рандеву?
90
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А хасковският жиголо ще връща ли Поршето? Или си го е изевал!?
89
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пфуу, слава богу, най - сетне се разкара тая кобилестата, влачеше го като турист - раница. Хубаво момче, понатрупало парици, стига го е душила тетката, с такива нещата трябва да са ЧУК и БЕГ. Заслужава сега да отпусне малко жилата, агнешко да опита. Почвай наред Гришка, марш на Ибиса, като боцне някоя, която освен другото има и ц...и, няма и да се сети повече за мамаша.
88
5
 
4
 
! Отговори
do 118 преди 8 години
Nai-veroiatno. Jenata e stanala na 28 godini i nai-veroiatno si misli za detsa, ama i se chudia s kyv akyl se hvashta za ednoto e***ane s toz nedorasliak. Shtom se raztikaha znachi vsichko e bilo vypros na chist sex ili na pari. Elementarno e. A Grigor, golemiat bulgarin da troposva chernia Myzh Williams i posle da se pravi na kudkudiakashto pile pokrai Jena, koiato e shtiala da se jeni, no e razvalila godezha, napravo mi padna v ochite tozi...typ li si kyv si! Opa,ne si typ. Prosto e#em kvoto ima. Loser pylen.
87
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 111Гадно е да си беден и ***, нали?!
86
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
... ще внедрява своите агенти, и възнамерява да постави свои доверени лица на ключови позиции които ще манипулират всички сфери на обществото - обществената, политическата, икономическата, образователната, духовната..., ще определя какво и как да се мисли и прави чрез средствата за масова информация и своите агенти поставени във всички нейни сфери на влияние, ще унищожи ценностната система на хората, семейството, училищното и университетското образование, културата, морала, ще унищожи всичко добро което е съществувало в държавите и народите, като пороби финансово на своите банки гражданите на