Краят – потвърден от Гришо: Маша вече не е наша!

За мен това е лятото на новото начало, каза тенисистът ни
Обновена: 24 юли 2015 14:18 | 24 юли 2015 09:48,
184
Краят – потвърден от Гришо: Маша вече не е наша!
Снимка: Reuters, архив

Пътищата ни с Мария се разделиха. Преживяхме прекрасни моменти заедно. Пожелавам й много щастие и успех в живота и в тениса. Сега съм концентриран изцяло в играта си и съм сигурен, че резултатите скоро ще се видят. Това сподели първата ни ракета Григор Димитров пред TennisKafe.com.

С тези думи хасковлията потвърди новината, че е прекратил връзката си с Мария Шарапова. Слуховете за тяхната раздяла тръгнаха от топ репортера на ESPN Дарън Роувъл чрез Twitter акаунта му вчера.

Още по темата

Съобщението, което той публикува гласеше: "Слуховете за раздяла между Мария Шарапова и Григор Димитров се потвърдиха".

Така, след две години и половина, любовната авантюра между най-добрия ни тенисист и русокосата руска фурия на корта, приключи.

"Знам, че феновете следят всяка моя стъпка и че личният живот в нашият свят е относително понятие. За мен това е лятото на новото начало", каза още Гришо.

24-годишният Димитров и 28-годишната Шарапова започнаха да се срещат през 2013 г. Те бяха заснети заедно за първи път през май същата година на романтична разходка по улиците на Мадрид. 

Проблемите във връзката на двойката обаче започнаха още преди няколко месеца, когато Мария Шарапова обяви, че не е лесно да се поддържа връзка от разстояние.

"Опитваме да се виждаме при всеки възможен случай, например между турнири или на общи събития. През останалото време използваме много телефона или скайп, за да се чуваме", обяви Маша в интервю пред немския "Welt".

След като вече официално е свободен, със сигурност на най-добрия ни тенисист няма да му липсва женско внимание. Григор Димитров е един от 50-те най-сексапилни мъже в света в класация на MTV. Сред нейните организатори е и Брад Пит, който е любимец на дамите в Холивуд.

Българската тенис звезда има 223 000 последователи в социалната мрежа Инстаграм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
15
 
! Отговори
Венелин преди 8 години
Маша е разкарала 2-3-*** други неудачници преди нашия така, че има опит. Григорчо обаче върви по стъпките на Валери Божинов.
64
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви гларуси по морето :) :) :)Едно време по морето имаше само рускини и полякини!Ако за рускините са им отнемали точки, за полякините трябваше да ги интернират, нямаха насита тия полякини :)
63
2
 
3
 
! Отговори
българин преди 8 години
До 82:Просто не знаеш, колко си жалък. А явно си толкова ***, че няма и да узнаеш. (Едно време, на гларусите по морето им отнемаха точки за сваляне на рускиня).
62
12
 
4
 
! Отговори
българин преди 8 години
И Маша и *** са ашладисани селянчета, само че, Маша е много по-добра в тениса. Да ходят да пасат и двамата. А *** не е лошо да тренира повече, защото в тениса нещо хич го няма. Хубаво е също, новият му треньор да не е с арабско име.
61
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"козата си иска пръч". Не е нужно повече да се коментира.
60
1
 
5
 
! Отговори
до 78 преди 8 години
Може би според вас трябва да се занимава със софийските третополови.
59
2
 
5
 
! Отговори
корт преди 8 години
Жалко .Жалко ,че новото начало ще бъдат старите бг парцалеси които се имат за нещо.
58
7
 
23
 
! Отговори
Естет преди 8 години
Който не е бил с рускиня, значи не е бил с жена!Евала на Гришо, че заби тази успяла и красива жена, а не се занимава с Николети и Алисии, които са гордостта на простолюдието в България!
57
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 80Никой не твърди че *** е "зарязал" когото и да било.Аз КАЗВАМ че Мара му е била шута!И не заради Николета или Първолета ами защото е НЕКАЧЕСТВЕН МАТРИАЛ.
56
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ейй тая Николета Лозанова. Как прави от Гришовците - Божиновци, само тя си знае.
55
1
 
28
 
! Отговори
Х преди 8 години
Да замениш Шарапова за тази гумиран кърлеж Николета си е голяма простотия.Маша е 100%сексапил а онова създание и само не знае колко операции има вече.
54
1
 
25
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Да му нямам новото начало на момчето - срина се в класацията, остана без треньор, сега и без гадже - направо песен...
53
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С какво ще запомни *** 2015 година?С това че си купи за пръв път хубава кола.С това че рускинята го ИЗГОНИ.И с това че ще изпадне от топ 20.
52
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До маша на паша 66Но такива със 100 милиона в банкавота сметка се броят на пръстите на едната ръка, селянино!!
51
0
 
6
 
! Отговори
ksarax преди 8 години
До АнонименПо принцип е тъпо да се обижда и т.н. Ама тва с любимият му филм е притеснително:)Няма толкова женски и метросексуален филм:)
50
2
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
мооо ли да е толкоз тък да не иска да муша маша вече
49
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както обикновенно се оказах прав като прогнозирах че до година-две рускинята ще му бие шута на тоя клоун.
48
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой не обича неудачниците.Рускинята видя "потъващият кораб" и му БИ ШУТА!
47
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя го е зарязала, защото той е ****а. Шарапова е силна и независима жена, а Григор е мекушав *** (любимият му филм е The Notebook, правете си изводите).
46
6
 
15
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
До 456Ви е "интелигентните" българки отдавна сте придобили славата на *** на Европа и света.В чужбина като кажеш "българка" е синоним на "***". Факт !Омъжвате се за всякаква *** само, защото е чужденец.Английски пияници, арабески, *** и всякакви прошляци се облажват от щедростта и простотията на българките. Факт !За щастие има едни 10% от българките, които запазиха старите български добродетели на българската жена. Моята жена е една от тях.А, ти, си обикновен *** !