Краят – потвърден от Гришо: Маша вече не е наша!

За мен това е лятото на новото начало, каза тенисистът ни
Обновена: 24 юли 2015 14:18 | 24 юли 2015 09:48,
184
Краят – потвърден от Гришо: Маша вече не е наша!
Снимка: Reuters, архив

Пътищата ни с Мария се разделиха. Преживяхме прекрасни моменти заедно. Пожелавам й много щастие и успех в живота и в тениса. Сега съм концентриран изцяло в играта си и съм сигурен, че резултатите скоро ще се видят. Това сподели първата ни ракета Григор Димитров пред TennisKafe.com.

С тези думи хасковлията потвърди новината, че е прекратил връзката си с Мария Шарапова. Слуховете за тяхната раздяла тръгнаха от топ репортера на ESPN Дарън Роувъл чрез Twitter акаунта му вчера.

Още по темата

Съобщението, което той публикува гласеше: "Слуховете за раздяла между Мария Шарапова и Григор Димитров се потвърдиха".

Така, след две години и половина, любовната авантюра между най-добрия ни тенисист и русокосата руска фурия на корта, приключи.

"Знам, че феновете следят всяка моя стъпка и че личният живот в нашият свят е относително понятие. За мен това е лятото на новото начало", каза още Гришо.

24-годишният Димитров и 28-годишната Шарапова започнаха да се срещат през 2013 г. Те бяха заснети заедно за първи път през май същата година на романтична разходка по улиците на Мадрид. 

Проблемите във връзката на двойката обаче започнаха още преди няколко месеца, когато Мария Шарапова обяви, че не е лесно да се поддържа връзка от разстояние.

"Опитваме да се виждаме при всеки възможен случай, например между турнири или на общи събития. През останалото време използваме много телефона или скайп, за да се чуваме", обяви Маша в интервю пред немския "Welt".

След като вече официално е свободен, със сигурност на най-добрия ни тенисист няма да му липсва женско внимание. Григор Димитров е един от 50-те най-сексапилни мъже в света в класация на MTV. Сред нейните организатори е и Брад Пит, който е любимец на дамите в Холивуд.

Българската тенис звезда има 223 000 последователи в социалната мрежа Инстаграм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
9
 
6
 
! Отговори
маша на паша преди 8 години
голям праз, руски к-и бол....
44
2
 
27
 
! Отговори
!!! преди 8 години
Явно проблемите в личния му живот се отразиха зле и на играта му. Но те нямат бъдеше - тя вече е готова да се откаже от спорта и да стане майка, както не веднъж е казвала. За това й трябва стабилен и сериозен мъж до нея. Той пък е в момент, в който трябва максимално да развие своята кариера и не му е до семейство и деца, защото това са големи отговорности. Не че Джокович не ги съчетава умело и двете, но явно не всеки го може и иска!
43
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аре стига вече с тая Маша и тея плейбойски изпълнения! Време е да се стегне и да гони резултати и да покаже защо бе 8-ми в света. Време е за топ-спин, време е за тенис!
42
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Черната Златка го чака зад ъгъла.Какъв му го е приготвила ............. о-ли-лиййййййй.
41
0
 
13
 
! Отговори
zzzz преди 8 години
чудя се сега ли да си поплача или после?
40
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е краят на кариерата на ДришУ.Ако не беше рускинята да го отваря на разни работи още щеше да обикаля по закусвалните да пита тоя и оня как да биел нам кой си.Дай на селяка един Астън Мартин и му гледай сеира.Левак от село.P.S. Да спиш с леля си наистина те прави "известИн".
39
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е ТАКЪВ Е ЖИВОТА .ТОВА СА НОРМАЛНИ НЕЩА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ НА ГРИШО МУ ТРЯБВА СЕРИОЗНО МОМИЧЕ КОЕТО ЩЕ БЪДЕ ДО НЕГО НЕ САМО В ХУБАВИТЕ НО И В ТРУДНИТЕ МОМЕНТИ .МАША ТЪРСИ ЗРЯЛ МЪЖ НА КОЙТО МОЖЕ ДА РАЗЧИТА ВСЕ ПАК НЕ Е НА 18Г.
38
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименбраво гришо най после разбра че рускините стават само за чукане а и е дьрта за теб
37
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Гришо!!! Ку..аа рускините , въпреки че не се къпят , са само за Е и шута, и една бутилка водка.
36
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този избегал от селото но селото от него не! И така до края на света. ***.
35
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kakto za povecheto jeni, novo lqto novi chepove za zelevata kaca... nov poluh, novo techenie ... bqlo
34
2
 
9
 
! Отговори
ист преди 8 години
Лято, жега и Маша е решила да смени клината.
33
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този си е Хасковски Селинджър. Какво да му търпи Маша, селанията и провинциалният му вид, непостоянството? Селчо си е аз ще му бия шута! Добре е направила Маша! Кога е излязъл от село не знам но си носи селянията със себе си по света! Да изпуснеш жена като Маша си е простотийка на квадрат.
32
2
 
12
 
! Отговори
ProCoach преди 8 години
Това решение (както и смяната на треньора) закъсняха с 1г., но... по-добре късно отколкото по-късно! Следващият умен ход е изтриване на всякакъв вид профили в Twitter, Instagram, Google Plus, Pinterest, Facebook, Tumblr, Flickr и др. Bull S**t Social Networks. Remember > The Superior Man is Modest in his Speech, but Exceeds in his Actions.Lucky Break
31
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Време е за спорт! И на мен кат ми се яви некое маце имам проблеми с работата. Добра новина! Го а хед Гришо! Мацките не са проблем.
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До антиМАШСпоред теб Маша манекенка ли е?! Не е ли тенисистка ?!
29
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тяхна си работа !
28
6
 
27
 
! Отговори
антиМАШ преди 8 години
Я да си хваща пак Серена Уилямс, тя въздиша и досега по него. Здраво парче, яка гърбина и още по-яка банкова сметка, за какво му е някаква манекенка, особено рускиня. Представям си каква мила картинка ще е като отведе булката в Хасково - мамо, тате те това е снахата, пък Серенчето ще лъсне една мила усмивка, прегръдки, целувки....
27
4
 
16
 
! Отговори
Striker преди 8 години
Ми симпатична двойка бяха, ама това е живота. А и е рускиня - по-добре, че се отърва навреме.
26
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Южени Бушар ще наш Гришо