Гришо пак яде бой - сега на Мастърс-а в Монреал

Най-добрият ни тенисист падна от Джак Сок
13 авг 2015 07:19,
50
Гришо пак яде бой - сега на Мастърс-а в Монреал
Снимка: Reuters

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров падна от Джак Сок в мач от втория кръг на турнира от серията "Мастърс" в Монреал.

Поставеният под №14 в схемата хасковлия отстъпи със 7:5, 6:7(5), 5:7 след два часа и 28 минути игра. Така Димитров не успя да вземе реванш за загубата от Сок в първия кръг на "Ролан Гарос".

В първата част всеки печелеше подаването си с лекота. Така беше до 12-ия гейм. В него Григор стигна до сетбол и го реализира, за да вземе частта след 40 минути игра, съобщава Tennis24.bg.

В следващия сет Димитров имаше сериозно изпитание. При 5:5 той започна подаването си зле и губеше с 0:40. В този момент обаче първата ни ракета се концентрира и успя да спечели гейма, след като постигна петия си ас. Веднага след това Гришо стигна до мачбол, но Сок успя да го отрази и да вкара сета в тайбрек.

В него американецът поведе с 6:4 точки и изравни общия резултат при втората си възможност, след като Димитров направи двойна грешка.

Още спортни новини четете в gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига сте му ръфали старите подметки на Димитров, като улични песове. Има място за всички под слънцето, каквото и да пишете, Гришо до своето ниво няма да свалите! Що се отнася до Стоичков, той сам си нахорори каузата с претенциите за извънземност.
33
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гришо е *** и това вече не е тайна за никого.Няма какво да го коментираме повече.Да хваща влака за село Асково.
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До kroif 35НЕуважаеми провинциалисте,Когато се научиш да пишеш на български заповядай отново тук.А сега FuckOFF!
31
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Новак Джокович- Джак Сок 6:2,6:1.Само си представям ВЕЛИКАНА Ноле в мач с ***............ два геврека.БАСТА!
30
5
 
5
 
! Отговори
kroif преди 8 години
Uvajaemi NEGATIVNI vsichkoznaikovci!Iskam da vi popitam:Grigor sadil li vi e VAS,kolko ste USPESHI ili BEZDARNI?Neshto VZIMA li vi ot djoba,kogato bie ili GUBI?Da VI e obeshtaval LICHNO,che shte e #1?Da e iskal ot vas PARI,VNIMANIE,PODKREPA-ne nali!Niakoi v tazi darjava,da e dal neshto za negovoto izrastvane I uspehi-ne nali!Samo STOICHKOV I BERBATOV mu pomognaha,no VIE I tiah zaliahte sA!Radvaite mu se,kogato bie,PODKREPIAITE go,kogato gubi,zashtoto drug GRIGOR,STOICHKOV I BERBATOV niamame
29
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре че кауна не се беше захванал с бокс че до сега да го бяха убили от толкова бой.
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 30Като "не разбираш от тенис" ще се обаждаш??
27
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вера К. Александрова - изключително ***, ограничена и злобна ***.Моят пост ще бъде изтрит, но Вера К. Александрова ще си остане ***.
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбирам кой знае колко от тенис, но не съм съгласен, че на Гришо толкова са му възможностите. Говорил съм по темата с много бивши тенисисти (не от световна класа разбира се) и всички са единодушни, че той имаше потенциала да е в топ 5. Разбира се, има върху какво да работи, но и това, което има му е достатъчно да е в топ 5. В момента проблема му е чисто психологически. Най-напред прекалено много си повярва и очакваше противниците сами да се побеждават. А сега има напрежение и страх.
25
2
 
4
 
! Отговори
ProCoach преди 8 години
За спада на спортната форма на даден състезател се прилага комплексен подход и поставяне на точната диагноза обхващаща (физическа, техническа, тактическа и психологическа подготовка) +възстановяване от травми, екипировка, спортно хранене, треноровъчна среда, личен живот и конкурентна среда. За целта е нужен професионален треньор + помощен персонал, който да отговаря 100% на нуждите на Григор Димитров. Ако не се наеме такъв екип или се избърза с подбора на неподходящ, спадът ще продължи..
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Без Маша му е кофти, няма настроение да играе.
23
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде бе Гриша, кога ще спреш да се лигавиш и ще започнеш да играеш истински тенис!
22
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още когато се появи на сцената това НЕДОРАЗУМЕНИЕ казах че този НЕ СТАВА!Имаше хитри въпросчета "Ама защо мислиш така?", "Ама как така, обоснови се." и др. подобни.Предполагам от негови близки за да му подскажат, помогнат и т.н.Е ............. аз безплатни съвети не давам но се оказах ПРАВ на 100%!
21
0
 
9
 
! Отговори
Късопишев преди 8 години
Ех не познах !Аз му дадох до третият кръг .
20
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
27Бас ловя, че си бил от хората които са мислили че Пулев ще бие Кличко. Това с Пулев, а и с Григор идва от неграмотност. Всеки любител на спорта, който е гледал Тайсън или Луис знаеше, че Пулев е едно недоразумение. Същата работа и с Григор. Как може да очакваме да се нареди до титани като Макенроу, Сампрас, Федерер, Надал или Джокович? Това просто е несериозно. Затова стига вече с този криворазбран патриотизъм. Имаме само един Стоичков супер звезда и го наакахме отвсякъде с храчки.
19
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 24"Ние" ли???Аз ли го определих като новият Федерер?? Аз ли му предричах "бляскаво бъдеще"??Аз ли разпитвах куцо и сакато в тенис средите "Кога *** ще стане веУик"??НЕ!!Бг медиите ни облъчваха с какви ли не небивалици само и само да го направят рекламно удобен за да продават после на плебса реклама за което пък ЛАПКАТ кинти.И всичко това с АГРЕСИВНОТО одобрение на *** и Ко.А сега някой ви е виновен че сте ***!!!
18
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашия вече го имат за лесен и удобен противник - който го хване го бие
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ние българите сме много интересни. Винаги очакваме купи, медали и победи, а никога не си правим труда да вникнем по-дълбоко в нещата. Така е с националния отбор, така е с Пулев, така е и с Григор. Не разбирате, че те толкова могат? Такива са им възможностите. Да надскочат възможностите си става веднъж, два пъти, не повече. Реално Григор има качества за диапазона топ 15-топ 50. С повече труд може и да влезе отново в топ 10, но дотам.
16
5
 
8
 
! Отговори
ьь преди 8 години
Веднага да се събира с Маша. От както се разделиха тръгна надолу.
15
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашето момче уверено е тръгнало към топ 100.