Григор Димитров си върна на свой палач

Българинът победи Жоао Соуса на турнира в Куала Лумпур
2 окт 2015 08:40,
3
Григор Димитров си върна на свой палач
Снимка: Reuters

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на турнира твърди кортове в Куала Лумпур с награден фонд 1,04 милиона долара.

Поставеният под номер 4 Димитров елиминира шампиона от надпреварата през 2013 година Жоао Соуса (Португалия) с 2:6, 6:3, 6:4 след 2:07 часа игра.

Така 24-годишният хасковлия взе реванш за загубата си от Соуса в пет сета в първия кръг на на Откритото първенство на САЩ преди две години.

На четвъртфиналите Гришо ще срещне Бенямин Бекер от Германия. 34-годишният Бекер е 74-и в класацията на АТП в момента, но е достигал до 35-ото място.

Германецът има една титла в кариерата си през 2009 година на трева в Хертогенбош и е заработил малко над 3,9 милиона долара от наградни фондове като професионалист. Двамата не са играли помежду си.

Още спортни новини – Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Продължавайте да го плюете, а после чакайте да ви изработи класиране, та да има парички за българската тенис федерация и шефовете! Къде изчезна онзи с "кауните" и "***"? И онзи с "аз казах ли ви..." Момчето си върши работата, дай боже повечето българи да си я вършат със същото качество и успех. И дай боже, повече българи като него!
1
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да позная ли какво ще се случи?