Русия заплаши Шарапова да я извади от Олимпиадата

Красавицата отказа участие в турнир в родината си
31 яну 2016 08:40,
49
Русия заплаши Шарапова да я извади от Олимпиадата
Снимка: Reuters

Боса на руския тенис Шамил Тарпишчев заплаши бившата приятелка на Григор Димитров - Мария Шарапова, че може да изпадне от отбора за Олимпиадата. Причината е отказа на Маша да участва в мач от "Фед къп",  на което Русия е домакин.

Така ситуацията около Шарапова наподобява тази на Гришо, който бе разкритикуван в България заради отказа му да участва в тенис турнир у нас, пише "24 часа".

През следващия уикенд в Москва домакините посрещат Холандия в 1/4-финален мач от "Фед къп", неофициално отборно световно първенство за жени. Отказът на Шарапова да участва в тези мачове е заради контузия. Това обаче породи конфликт между Тарпишчев и русокосата красавица.

Мария обясни, че има травма в предмишницата и затова не може да играе за родината си. Според прогнозата на нейния щаб тя ще може да се завърне на корта през март.

Това обаче не трогва Тарпишчев.

"Ако Шарапова не играе и загубим, няма да участва на олимпийските игри в Рио де Жанейро".
През миналата година гореща тема бе отказът на Григор да играе за купа "Дейвис".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
az преди 8 години
Ехо...Тя е контузена. Този нормален ли е? Това не е някаква нейна прищявка. Мария е права в случая. Не играе и на другите турнири.
37
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
руснаците освен със заплахи с друго не могат да въздействат дори на крепостните си селяни = вече никой не ги бръсне за сливи, дори местните русо-роби
36
1
 
10
 
! Отговори
Ина преди 8 години
До АнонименИ кой чужденец като му спомена за България се сети за Григор Димитров, май най-големия връх в кариерата му е, че е ходил с Шарапова. Стоичков е оплюван до безкрайност тук, но е най голямата ни спортна звезда, за която се сещат чужденците споменавайки България.
35
0
 
11
 
! Отговори
пешу преди 8 години
Какво се нарича пропаганда? Тя е пред очите ни! Шефа на руския тенис заявява: Ако не бием Холандия няма олимпиада, което е просто КОНСТАТАЦИЯ А НЕ ЗАПЛАХА понеже Русия трябва да бие далеч по слабите холандки за да вземе квота за Рио.Но от перото на русофобските медии щедро финансирани чрез т.н. грантове излиза че Шарапова е заплашена вероятно директно от човекоядеца-гном Путин. А защо не направо с ГУЛАГ да са я заплашили- в следващия препис на новината в Капитал или Дневник така трябва да пише.
34
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До анти ПУТИНТе българските предатели и да го прочетат и да го видят с очите си...пак ще отрекат всичко и ще залюбят Путин още повече.Това е като хомосексуализма и комунизма- от тях лечение няма.Така е и любовта към Путин. Те го обичат повече от майките си.
33
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само в Русия и тук, може да има подобна малоумщина.Дали в щатите, американските тенисисти участват във всеки турнир организиран там??
32
2
 
9
 
! Отговори
Spacer преди 8 години
Добре, че е тениса за да се разбере какви патриоти сме! Добре, че Гришо пада, че да блеснат истинските родолюбци на България! Това са хората, които водят държавата напред! Напред, панелни плъхове! Напред форумни душици! Знам, животът е кофти и сме неудачници, затова нека си го изкараме на момчето от Хасково, едно недоразумения сред големия брой велики български тенисисти!
31
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има Шарапова - има проблем, няма Шарапова - няма проблем !
30
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Русия заплаши Шарапова..." със "снегорин" или "полоний" ! Отмъстителността на КГБ ченгетата е ненадмината.
29
15
 
19
 
! Отговори
к преди 8 години
Да играеш за страната си е чест. Шарапова е рускиня и винаги ще си остане такава. Ако не играе сега за страната си ще играе на следващите турнири за нея. Всеки руснак е патриот, затова Русия е велика държава.
28
1
 
7
 
! Отговори
Работещ - беден преди 8 години
Москва не вярва на сълзи !
27
0
 
9
 
! Отговори
До 29 преди 8 години
Вярно е, че Шарапова може да вземе чуждо гражданство. Без съгласието на Русия обаче тя няма да може да участва на Летните олимпийски игри през тази година. Преди години Турция плати на България един милион тогавашни щатски долара, за да се съгласи Наим Сюлейманоглу да участва на Летните олимпийски игри в Сеул като състезател на Турция. Подобно развитие със Шарапова няма как да приключи със сделка, тъй като руското съгласие би струвало много повече от българското съгласие за Сюлейманоглу.
26
10
 
12
 
! Отговори
анти ПУТИН преди 8 години
Четете Литвиненко - в "Лубянската престъпна групировка" има отделено внимание на Тарпишчев. Това са процъфтяващите мафиоти в прекрасната ви прегвалена Путинова Русия. Литвиненко, Политковская, Листьев и много други не умряха напразно - четете ги и мислете.
25
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече диктатурата е пълна, дори и в спорта. Ех, този земен рай! :)
24
9
 
11
 
! Отговори
циника преди 8 години
Днеслбг, не ви ли омръзна да пускате теми, единствено и само, за да провокирате някакви тъ.пи русофобски коментари. Или сте решили да играете роля на заведение със социално-здравен характер и да давате терен на десетина боллни русофоби, които ако не напишат нещо на антируска тема ще изпаднат в тежка депресия и ще трябва да четем за няколко самоубийства в рамките на едно денонощие
23
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А на *** му дават 500 хил лева да не изграе за България защото е срам и позор.
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Мнение 29Видно е че си от новите толерасти които се отличават с изключителна неграмотност и слабоумие.Нали така другарю "Оплашен"!?
21
13
 
9
 
! Отговори
Мнение преди 8 години
Мале-е-е, колко ще оплашат Шарапова.Тя за 24 часа може да вземе гражданство в която държава си пожелае .Щяла да отпадне от руския отбор за Олимпиядата.Ха.ха.Освем Шарапова нямат друг изявен тенисист.Без нея няма за какво да участват изобщо на Олимпиядата , само да трошат пари , които нямат.
20
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Oт сега я виждам Мария как реве от това решение и си бърше сълзите със 100 доларови банкноти.
19
14
 
20
 
! Отговори
Истината преди 8 години
за разлика от България, в Русия предателите не се поощряват. Като се откажеш от корена, корена се отказва от теб!В България да си безродец и предател на собствения си народ е възвеличено в култ. Да си посредствен, да си лош, да грабиш от народа - това добродетел.Да си добър, милостив, състрадателен и морал в Бъглария е лошо, хората ти се смеят.