Гришо бие в Акапулко пред погледа на Никол

Българинът победи американеца Денис Кудла
24 фев 2016 08:52, Александър Попов
32
Гришо бие в Акапулко пред погледа на Никол
Снимка: Reuters

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за втория кръг на турнира по тенис в зала в Акапулко (Мексико) с награден фонд 1,55 милиона долара.

Поставеният под номер 7 Димитров победи Денис Кудла (САЩ) със 7:5, 6:1 за 88 минути.

24-годишният хасковлия, шампион в надпреварата през 2014 година, си осигури 19000 долара и 45 точки за световната ранглиста, в която заема 28-о място.

Под погледа на новата си приятелка в ложите Никол Шерцингер българинът започна лошо и загуби подаването си още в първия гейм. В последствие той подобри представянето си и от 1:3 успя да стигне до обрат, за да спечели първия сет с пробив в 12-ия гейм.

Във втората част Димитров нямаше особени проблеми и стигна до крайния успех със серия от пет поредни гейма.

За място на четвъртфиналите той ще играе срещу друг американец Доналд Йънг.

26-годишният Йънг е 79-и в световната ранглиста. Левичарят от Чикаго няма титли в кариерата си и е заработил малко над 2,85 милиона долара от наградни фондове като професионалист.

Димитров е в серия от три поредни победи срещу Йънг, като има общо четири успеха в пет мача срещу американеца. За последно двамата играха през миналия сезон на турнира на червено от сериите "Мастърс" в Мадрид, където българинът елиминира съперника с 6:4, 3:0 и отказване на Йънг заради контузия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Григор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Гагауз преди 8 години
От 3 години играй тенис,никакъв талант,копира други играчи, хитър и страхотен исползвач , няма приятели в тениса и няма да има,позор на Български мъже.
20
0
 
2
 
! Отговори
жорж преди 8 години
Дълго време не исках да мисля негативно за Григор. Бил съм в професионалния спорт, макар не на това високо ниво И ПОЗНАВАМ ГОЛЕМИ СПОРТИСТИ , ЗА КОИТО ЛЮБИМИЯ СПОРТ Е НА ПЪРВО МЯСТО. Жертвите , с цел успехи са много , себераздаването и всеотдайността , засенчват личния живот. Искрено му се радвах и защитавах от оплювания , знам , че формата е изминчива величина.....Но ми дойде в по-вече ПОКАЗНОСТТА И ВРЪЗКИТЕ С ЖЕНИТЕ И ЕДНО БЪРБОРЕНЕ , КАК И КАКВО МИСЛИ ДА НАПРАВИ СЛЕДВАЩИЯ ТУРНИР. БОЖИНОВ ДВЕ
19
0
 
1
 
! Отговори
Grigor преди 8 години
Jena, ne e nujno da zlobeesh chak tolkova mnogo po negov adres! Qsno e che te e qd che nikoga nqma da imash maj kato nego! Za teb ostavat tipichnite niski debeli i pleshivi balgari xaxaxaxa
18
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Мдааа, може би понякога сме толкова заблудени, че си мислим, че еб?нето на една застаряваща женшина е не толкова важно колкото да преставяш България..., но всяка мижитурка с ....туреньЕто си.
17
0
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
19, Джокович и Мъри играят, а нашият кукличко ни ще! Хайде да дойдат сега Грифофенките и да ми напишат нещо за мъжеството на ГОЛЕМИЯ българин Гришунчо Ташунчо!
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще бие още един мач и след това на полуфиналите него ще го набият. Направо може да залагате.
15
0
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Не знам откъде ми дойде това негативно отношение към този кукличко, но за себе си си го обяснявам с поведението на онези женици българки, които се продават на по-богати от тях мъже в чужбинско, с които богатите мъже се кипрят тук и там и даже ги е срам да кажат, че са българки и фъфлят успешно с американски акцент, а селянията им отдалече личи....
14
2
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
15, само си помисли, дали децата на Григор Димитров ще говорят български, ако майка им не е българка, което най-вероятно ще се случи. Ето точно толкова ценен за България е гусин Димитров. Обикновен емигрант безродник, който фъфли с американски акцент, докато се опитва да говори български. Остави тази работа, ами емигрантите, които се смятат все още за българи дават пари, щот този не го виждам в тази категория, а Димитровчо явно е взел.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Nikol silikonova mutresa zuzuteilen i 2 glavi na Grischo no i taja 6te mu Pusne Kato ruskinata mascha
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не видяло ,не видяло ,че кат видяло са ***-ло,пълна чобания,какъвто му тениса такова му и държанието,наяла са въшката па излязла на челото.Какво да говорим за човек който даже не осъзнава какво е да не защитиш честта на родината?Тва селянче е толкова ниска топка ,един ден когато се откаже ще се ревезира сам и ще разбере но ще е късно
11
1
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
А правят ли секс с Никол преди мач, че това по ме интересува?
10
5
 
11
 
! Отговори
да преди 8 години
Възпитанието в безродие е основно зло на епохата.Григор е абсолютното доказателство.
9
2
 
4
 
! Отговори
стил преди 8 години
Харесват го щото и те така са възпитали децата си .
8
10
 
12
 
! Отговори
факт преди 8 години
За първи път имаме спортист ,който се срамува от родината си и не играе за нея,но по някаква причина бг комплексарите го харесват.
7
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази Никол, не е ли на 37 години?Ако е, заглавието е: *** бие в Акапулко пред погледа на майка си
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да го извадят от олимпиадата,а държавата да бъде така добра и да спре да му отпуска средства тъй като индивида не представя България
5
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гришо бил победил.Голям праз. кого победил Гришко - някой си. Я не ме занимавайте с това *** Нищо не става от него.Държанка
4
10
 
11
 
! Отговори
Don't Cha преди 8 години
До АнонименЩе поиграе , ще поигре......па ще се върне при хасковските друсалки!
3
1
 
11
 
! Отговори
Спанакя преди 8 години
Мачка момчето!
2
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
най-рекламираното тенис - жиголо