Категорично начало за Гришо в Мелбърн, отвя местен талант

Нашето момче се разправи с Кристофър О'Конъл в три сета
Обновена: 24 яну 2017 13:16 | 17 яну 2017 12:33, Красимир Ангелов
20
Категорично начало за Гришо в Мелбърн, отвя местен талант
Снимка: БТА

Григор Димитров започна отлично участието си на Откритото първенство на Австралия, след като преодоля младия австралиец Кристофър О'Конъл със 7:6(2), 6:3, 6:3.

Противникът на нашето момче е 231-и в ранглистата на ATP и е сочен за един от големите таланти в тура, но така и не успя да се противопостави на българинa.

С този успех инерцията на българина продължава и той вече има на сметката си 6 поредни победи, след като преди това триумфира в Бризбън.

Следващият опонент на 25-годишния българин е южнокореецът Хеонг Чунг, който постигна "чиста" победа с 3:0 сета над Ренцо Оливо.

Чунг е 105-и в световната ранглиста и е сочен за най-големия азиатски тенис талант от новото поколение.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кака му Никол го стяга, не е като "сибирячката"!
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Димитров, успех в следващите кръгове за да ни радваш всички нас с българските си победите .Виждам че има хора, които много се притесняват че григор ще отпадне на следващия кръг, дори и така да стане това не променя факта , че Григор Димитров е най добрия български тенисис на всички времена, а и победата в втори кръг няма да промени този факт, така че само си хабите нервите в притеснения.Победа ни радва ,а загубата е нещо което го има в спорта, затова се нарича спорт.
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Браво Гришо: Григор израства прихически и го показа в последния турнир и сега. Нека плюят запъртъците, остави ги. Едни работят конструктивно други могат само да плюят на успехите на другите. Некадърници...
13
8
 
3
 
! Отговори
123 преди 7 години
До 9Абе, *** - АЗ ли съм тенесисът или Пиронкова ??? Страшно сбъркана логка имаш!Сравнявай сравними неща!Дори да не съм тенесист, ако бях на корта, може и по-добре да играя от нея!
12
1
 
3
 
! Отговори
До 15 преди 7 години
Не й липсва.
11
5
 
9
 
! Отговори
Браво Гришо преди 7 години
Гришо през 2016-та.*Голям шлем - 4 турнираUS Open - 4-ти кръгWimbledon и Australia Open - 3 кръгRoland Garros - 1 кръг*Masters серията - 8 турнираедин полуфинал, един четвъртфинал, два пъти 3-ти кръг и т.н.*От серията 500 - участвал е в два турнираедин финал и един четвъртфинал* Другите турнири, к/о му носят точкиедин финал, два полуфиналаПрез 2017 - победител в Бризбейн----Та, какво вярно е написал Мариян, а номер 12 смята, че е прав?!!!
10
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аууу, ама вие всичките на които "Не ви дреме", сте си счупили пръстите да пишете, колко не ви дреме, 10 минути след края на мача
9
7
 
10
 
! Отговори
Терапевт преди 7 години
До Мариян: Изака ли се, чедо? Ми то пуста завист е голем зор. Напъва, напъва... Сега щастлив ли си? А-а, не си. Ами тогава бягаш да си изчоплиш и изпапкаш сопОлчетата и всичко ще е наред.
8
6
 
10
 
! Отговори
До 7 123 преди 7 години
Явно ти можеш по-добре от Пиронкова. Бягай бързо да играеш вместо нея, а ни е тук ще те плюем, както ти го правиш сега.
7
5
 
20
 
! Отговори
Мачкай Гришо! преди 7 години
Май жребият на нашия Гришо съвсем не е лек. Първо днешният противник, после и във втория кръг ще срещне 20 годишен кореец, който е най-голямата азиатска млада надежда в тениса в момента. Да не говорим за Гаске и Джокович в следващите кръгове.Засега: Браво Гришо!
6
10
 
6
 
! Отговори
123 преди 7 години
Гледам в момента Пиронкова - ужас!Това момиче е МНОГО ЗЛЕ! Няма никаква физическа подготовка, никаква психика, а и желание да бие! Все едно има олово в краката. Как па НЕ СЕ пребори"мъжки" за някоя и друга точка. Някои хора, когато видят, че са обречени - се отказват и сриват психически!За мое огромно съжаление го казвам!
5
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Григор.
4
7
 
36
 
! Отговори
Тревненец преди 7 години
Плюете всеки един успял българин, съсед, приятел и т.н. и после викате скапана държава! Ами извинявайте ама се научете да уважавате хората около Вас!!! П.С. Промяната първо почва от самия теб Българино, после вече и средата около теб!
3
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ко ми дреме!?
2
5
 
29
 
! Отговори
Boyan преди 7 години
Браво!
1
23
 
10
 
! Отговори
фенът преди 7 години
Мачкай Дришоооооооооооооооооооо