Нова сензация в Мелбърн, Мъри също си стегна багажа

50-ият в света Миша Зверев го изхвърли от турнира
Обновена: 24 яну 2017 13:13 | 22 яну 2017 09:44, Александър Попов
51
Нова сензация в Мелбърн, Мъри също си стегна багажа
Снимка: Reuters

Aнди Мъри последва Новак Джокович и също е аут от Откритото първенство на Австралия.

Германецът Миша Зверев, който е под №50 в световната ранглиста, елиминира британеца след 7:5, 5:7, 6:2, 6:4 и така се класира за 1/4-финалите на турнира.

Това е огромен шок за световния номер 1, който бе определян за големият фаворит на спечелването, на турнира.

По-големият брат Зверев на практика прави турнира на живота си и следващият му противник ще се определи от сблъсъка между Кей Нишикори и Роджър Федерер.

Първият сет започна отлично за Мъри и британецът проби в четвъртия гейм, за да поведе с 3:1, но Миша моментално направи рибрейк и върна пробива. В осмия гейм отново британецът проби, но след това Зверев отново върна пробива и след това стигна до още един пробив, за да вземе и сета.

Вторият сет обаче отново бе изпъстрен с пробиви. Мъри поведе с 3:0 гейма след пробив във втория гейм, но Зверев успя да го върне в петия гейм. Последва нов пробив за британеца и ново връщане на пробива от германеца.

В гейм 12 от сета обаче Анди проби на нула и взе сета.

Сет №3 бе отличен за германеца и той проби Мъри в петия и седмия гейм, за да спечели убедително, а в четвъртия сет всичко се реши след един единствен пробив в първия гейм.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
17 преди 7 години
До Анонимен 30Толкова си *** че ти тече от ушите.Точно по шаблона на класически бг провинциалист.Нали така, ***........
42
0
 
2
 
! Отговори
Smole преди 7 години
До АнонименА ти който не си посредствен защо не отидеш да играеш вместо него.***
41
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много си ми смешен- сам си биеш плюсове!
40
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 41 Е щом Федерер е анонимник за теб...ок!
39
1
 
2
 
! Отговори
@38 преди 7 години
Казваш, че не било сензация някакъв анонимник на 17-то място да отстрани 5-ия в света, така ли?
38
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
37 Къде ми сравняваш Кралят на тениса с Истомин, бе моето дете? Уахахаххахахахахахаххаахахахахахахахахах
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кого отстрани досега Денис Истомин, който е стигал до 33 място в ранглистата?1 кръг - Иван Додич, в момента 170-ти, но е стигал до 29 място в ранглистата2 кръг - Джокович, сега е 2-ри, бил е 1-ви3 кръг - Пабло Карено Буста, сега е 31-ви, бил е 30-ти4 кръг - ще играе с ГришоНяма изненада или сензации - това е спорт.
36
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
do 37 Колко си елементарен не е истина. Голяма изненада е за мен като фен на Федерер, че след няколкомесечна контузия и както е на 35 години успя да се справи с 5-я в света, който е с цели 8 години по-млад от него и в върхова форма. Сензация ще е ако Роджър успее да спечели турнира, папа.гал!
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сензация ли, че днес при мъжете 17-ия в света, отстрани 5-тия в света? Кажи бе, номер 36, големия разбирач!
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
34, Винаги има сензации- това не е изненада а сензация- Джокйович да падне от 117-я в света едва във втори кръг. Последно е падал на такъв етап преди цели 11 години Новак в турнир от ГШ, когато е бил на 18 години хлапак. И това викаш си го очаквал- Истомин да победи Джокович във втори кръг?
33
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 33 Един отличен тенисист може да няма изобщо спечелен турнир? Забавен си! Да, Истомин няма нито един спечелен турнир, но ти си очаквал да победи Джокович, защото е бил отличен тенисист?
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубавото на спорта е, че не можеш да прогнозираш точно, както му се иска на оня неразбирач (30 и 32).
31
3
 
2
 
! Отговори
@32 преди 7 години
Не се излагйа повече! Истомин хич не е слаб. Преди половин една година беше 50-60-ти, а най-доброто му класиране е 33-ти, но ти май изобщо не можеш да схванеш какво е да си 33-ти, или 48-ми, или 15-ти,както е Гришо. И не те разбирам за какво пишеш за спечелени турнири?! Един отличен тенисист може и да няма спечелен турнир, но това не е важно и не го прави по-слаб.
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
31 Що се хващаш дословно и за думата, бе? Анонимници са много ясно образно казано...50-ти в света Зверев и оня Истомин 117-ти в света дето дали имат един турнир спечелен в АТП? И искаш да ми кажеш, че си очаквал Мъри и Джокович да отпаднат от точно тези играчи??? Смешен си ми!
29
0
 
3
 
! Отговори
До 30 преди 7 години
За теб са анонимници, а за хората интересуващи се от тенис не са анонимници. Какво се пенявиш? И аз не бях в такъв телешки възторг след финала в Доха, в който изпаднахте почти всички и не ме изненадва отпадането на Джокович и Мъри. Така е в спорта - понякога се печели, понякога се губи.
28
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
do 17И ти даже не си вярвал че Мъри и Ноивак ще бъдат отсранени във втори и 3-ти кръг от анонимници.Признай си. К'во се дуеш на големия разбирач? Никой не е очаквал да отпаднат на такъв етап от такива тенисисти и двамата. И самият факт че това е прецедент в историята на тениса- да ги няма номнер едно и две след 3-я кръг на турнир от ГШ говори много. Като си голям разбирач, защо не каза кога ще отпаднат?Много е лесно да се прогнозира че няма да са на финал иначе. ***
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина не вярвах, макар и фен на Федерер, че той ще има силите и играта след няколко месеца контузия да се завърне по такъв начин и да пребие японеца който е в много добра форма и под номер 5 в света. Наистина не вярвах. Днес ме изненада много приятно най-великият в историята на тази игра. Поклон ! Пия едно вино за Роджър!Кралят!
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
11, Трагичен бил Федерер? Той затова ли победи преди малко 5-я в света? Защото е трагичен?Уусаахахахахаа...
25
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 23Гришо е посредствен.Всичките 15 които останаха са по-добри от него.Цонга и Монфилс които са нищо особено го размазват като въшка......
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
25 Отпадна ***! Велик Роджър! На 35 години е а имаше сили за 3,5 часа на високо темпо. Класаааааа...