Гришо след победата: Намерих себе си, доволен съм!

Българинът определи кариерата си като "невероятна"
25 яну 2017 08:51,
28
Гришо след победата: Намерих себе си, доволен съм!
Снимка: Reuters

Мечтата на Григор Димитров за финал и титла на турнир от Големия шлем продължава да е жива, а самият той призна след победата си над Давид Гофен, че се чувства уверен в своите възможности и моментната си форма.

"Намерих себе си, доволен съм. Ще полегна и ще гледам мача Раонич-Надал. Без значение е кой ще спечели, не може да има лесен мач след третия кръг. Трябва да съм готов на 100%. В момента съм просто радостен, че ще мога да играя отново пред Вас. В последната година опростихме някои неща. Не е лесно Дани (треньорът на Григор – бел.ред.) да дойде и да промене всичко из основи. Но имаме едни и същи виждания. Нещата се получиха простичко, важно беше да остана здрав", коментира щастливият Григор секунди след гръмката си победа.

Попитан как би описал кариерата си Гришо отсече: "Невероятна!"

"Разбрах много неща за себе си и оценявам нещата по по-различен начин. Да играя пред тази публика и на полуфинал, това означава много за мен", сподели още Димитров.

На въпрос за популярния клип, на който българинът пее с Роджър Федерер и Томи Хаас: "Hard To Say I'm Sorry, Гришо отвърна: "Роджър не поиска разрешение да качва клипа, на който пеем. Когато получих известие се молех да не го е качил, но видях, че ме е тагнал".

 

 

We're starting a boy band #NOTNSYNC @grigordimitrov @tommyhaasofficial @davidfoster

Видеоклип, публикуван от Roger Federer (@rogerfederer) на

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
7
 
3
 
! Отговори
ф преди 7 години
Мерси ,но аз нямам родители милионери от приватизацията и свързани с бандитите от ДПС. Затова няма как да отида в АТП.
21
1
 
5
 
! Отговори
До Ф преди 7 години
Отиваш на корта, биеш и мачкаш наред .. а аз обещавам да те освирквам от все сърце :)))
20
18
 
4
 
! Отговори
ф преди 7 години
Намери обаче Надал на 1/2 финал ..........Истината ще лъсне много скоро . Ако и сега невземе турнир от ГШ е пълен некадърник .
19
0
 
9
 
! Отговори
Таню преди 7 години
И да, честит имен ден!
18
0
 
14
 
! Отговори
Таню преди 7 години
Гледах го за сефте в един мач наскоро с един Японец. Демонстрира невероятна класа и нерви, които не съм виждал в други индивидуални или колективни родни спортни явления. Явно действително е намерил себе си!
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Големият тенисист може да бъде пример за младите хора.Няма невъзможни неща за талантливия и упорития,но извън България.У нас се толерира недостойното поведение.
16
15
 
2
 
! Отговори
къв флаг кви българи преди 7 години
А ти къде си силен бе 17.Май и ти си тука ,ама се правиш на нещо .Аз поне се развличам в нета...За флага, не го смятай за българин ,той отдавна в гражданин на АТП веригата,ако можеш да разбереш какво ти думам.
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До р"Велик" мишок силен на клавиатура дъно само не си българин .Заради такива като тебе отдавна Григор трябваше да е сменил флага.
14
0
 
38
 
! Отговори
nina преди 7 години
Е га ти нацията!!! И после-защо ГД не идвал да играе у нас! За да го оплюем и на живо ли? Днес Григор Димитров има имен ден.Да е жив и здрав, да е винаги борбен и да играе тенис така, както Стоичков играеше футбол-с хъс!
13
36
 
3
 
! Отговори
р преди 7 години
Не,мисля да го гледам ,защото обичам бойци и велики хора ,а не някакви еднодневки с успехи над анонимки .
12
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До рВърви коментирай Надал бе комплекс *** какво правиш тука в пост за Григор. Всички дето плюят Григор марш в *** и не излизайте оттам .Аман от хейтъри
11
39
 
0
 
! Отговори
справка преди 7 години
Григор дали си дава сметка,че ако не вземе турнира повече няма да има никакви подобни шансове. Веднъж и Слънцето огрява кучия ***.
10
29
 
1
 
! Отговори
сега или никога преди 7 години
Гледай да не се загубиш като дойдат истинските противници ,Вавринка,Федерер или Надал .............. Че пак ще почваме ,с хасковлията отпадна драматично .......
9
29
 
3
 
! Отговори
р преди 7 години
Надал много обича повярвали с себе си .Има специален удар за такива . Един въртящ се някак си . Човечк губи погледа си .
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Харесвам!
7
29
 
4
 
! Отговори
тролев преди 7 години
Не знам какво му е притеснителното на това видео (не га гледах) , но да се моли Швайцингер да не го отбележи в някое видео , дето си правят оргиика и единствената жена е зад кадър ;)
6
0
 
53
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Голям си, Гришо! Хайде сега и един финал да прославиш България.
5
14
 
13
 
! Отговори
ШикагоДрайвър преди 7 години
Григор си носи колекцията от Ролекси, а половината българашковци-хейтъри си поръчват реплика-Ролекс от китайските сайтове...Типично по БългарскиЕвала на този мъж; това, което прави е невероятно! Горд съм, че съм българин...въпреки че отдавна живея в Новия свят...btw, ако се затрие БГ като страна и ви превземат арабеците, в Шикаго сме достатъчно много за да се запази българщината; макар и американизирана...God bless USA
4
21
 
9
 
! Отговори
Турчина преди 7 години
До 5Типичен *** Бай ***!Освен такива глупости нищо друго не може да изръси
3
5
 
46
 
! Отговори
Турчина преди 7 години
Къде са сега ония дето плюеха момчето като падна няколко пъти миналата година. То спортист без загуби няма ако ще да си най-добрия, но бие пада щом е твоя спортист винаги трябва да си до него.Браво на момчето!