Денят на сблъсъка: Гришо срещу Надал по пътя към върха

Двамата са играли 8 мача, 7 от тях са завършили в полза на испанеца
27 яну 2017 07:33,
21
Денят на сблъсъка: Гришо срещу Надал по пътя към върха
Снимка: архив Reuters

Григор Димитров срещу Рафаел Надал! Днес е денят на решаващия сблъсък между Григор Димитров и Рафаел Надал към титлата на Australian Open.

Двамата ще се срещнат на полуфинала на тенис турнира в Мелбърн.

До този момент двамата са имали 8 мача. 7 от тях завършват в полза на испанеца, но последната среща - през есента в Пекин, носи победа за Григор, припомня “Нова телевизия“.

Ако успее и този път да преодолее Надал, на финала на турнира, Димитров ще играе срещу Роджър Федерер.

Мачът започва в 10.30 българско време.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 2За съчуствие си, но не заслужаваш!
19
1
 
0
 
! Отговори
ШикагоУбърДрайвър преди 7 години
До 18: Тръмп уважава емигрантите от БГ, а и ние него също; вече ни дотегна от нерешителността на Обамович; но Кво да обяснявам на реднек като теб къде започва и свършва езерото Мичигън...има две велики страни в света: родната татковина и Великата Америка90% от наследниците на Велика България тук в Шикаго одобряват ТръмпGod bless USA and BGУспех на Григор!
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ШикагоУбърДрайвър 16Аман от провинциални шАфИори като теб, полазили САЩ.Наявам се че Тръмп скоро ще реши веднъж за винаги проблема с такива като теб и ще ви нарита към родните ви места(колиби).
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 14Този въпрос е далеч по-актуален за Никой Дришов който изведнъж започна да тича по корта като детска играчка с дюраселка.
16
1
 
2
 
! Отговори
ШикагоУбърДрайвър преди 7 години
Григор е радост за душата на всеки един патриот! Защо? Заради малкото правоъгълниче в три цвята до името му...говори български доста по-добре от повечето национали по Сокър и е много готин пич...и да падне днес, няма да е края на кариерата му, а начало на един велик възход за него!Няма нищо срамно от това да загубиш от Великия Надал и няма нищо по-велико от това да накажеш Великия НадалGod bless USA!
15
0
 
8
 
! Отговори
Българин преди 7 години
По добър сценарий от това за Григор едва ли може да се измисли. Побеждаваш легендите и влизаш в историята. Разбира се това ще е много трудно, но мисля че в такава ситуация евентуалната победа ще бъде двойно по - сладка. Григор има качествата, намира се вече в подходяща възраст и няма какво да губи. Дано само не се задействат невидимите механизми за да получи света мач Федерер - Надал. Успех на нашето момче, защото това може да е символичния момент за предаване на щафетата !
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Надал да не е почнал пак да се зоби, пардон лекува с допинг с разрешение?
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алоуу плешивите дебели сиренясали петдесетаци по панелките. Ае не се обаждайте. Няма нужда съскате.
12
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тениса е в грандиозен УПАДЪК щом асковското ще играе полуфинал за ГШ.Не случайно финалист е дядка на ТРИЙСЕТ и ЧЕТИРИ години.........па бил той и Дедо Роч.Няма как да осъзнаете какво значи това.Жалка картинка.П.П. Чудя се къде изчезна "оня" потник на *** с който се появи преди няколко месеца на корта. Много ще му "тича" на селската мутра днес......:)
11
2
 
5
 
! Отговори
Нашият ще спечели!!! преди 7 години
Дори на АТР сайта Н. е отбелязан като финалист/с питанка/ ха ха хаТова, че обявиха предварително Н. за победител ще го парализира и паникьоса още при първият пробив на Гришо. Ще има такъв , дано е още в началото.И тогава ще гледаме "естетично" оправяне на шорти в горната им част откъм гърба."Бий да те уважават" е казал друг велик Бг. спортист.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според букитата, Григор има 33% шанс. Не е чак толкова лошо. Бъдете оптимисти!
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Черни са душите ви злобари и няма спасение за вас.А че пътя на Надал бил лесен, как ме кара да се смея. В този турнир, той имаше най-гадния жребий- Зверев, Монфис, Раонич, Григор и Федерер...Едно е да не подкрепяш Григор, друго е да го плюеш! Ето тогава си проличава истинското ви отношение!
8
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
7, Ами от 20 години гледам тенис и следя кариерата на Федерер и Надал и от видяното досега това са ми изводите.
7
1
 
2
 
! Отговори
Май си прав номер 5 преди 7 години
Ще ми се Гришо да се опъне, че и да го опъне. А дано, ама надали. Обаче следващия път ако продължава така няма много да му се радват когато им се падне, вярвай ми.
6
0
 
6
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
И по твоята логика не трябва да му се радват, защото парите са му осигурени, така ли? Да се "светна", не са му осигурени ами си ги изкарва. И е талантлив. Та и затова явно не те кефи. Дано хората като теб намаляват с всеки изминал ден, иначе аман ни е работата.
5
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рафаел Надал просто се усмихва злорадо като вижда колко му е лесен пътя до титлата- наш Гришо и абоната му дедо Родж. Уникален късмет изкара, че Мъри и Джокович отпаднаха толкова рано . Сега като истински звяр подуши кръвта от кошутите и ще бъде безмилостен срещу двамата.
4
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ще стискаме палци, пък каквото стане. Гришо и без това надмина сметките на всички. Успех!
3
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Надал е оня- стария Надал почти на 90 %, а това значи много мъка за Григор след 2 часа. Испанеца не само ще пребие нашия, а ще разреве за пореден път Федерер на финала и ще си вземе 15-тата титла от ГШ. Колкото и да ми е болно да го кажа като фен на Федерер и преди всичко като българин. Тъпо и болно ми е, но това са реалностите.
2
14
 
7
 
! Отговори
реалност преди 7 години
Най смешни са хората и децата ,които ще му се радват в някакъв клуб в София и ще го подкрепяли .Абе дечица ,вие ще сте без работа или слуги на запад ,ако европейските народи не ви изритат скоро .Той пък е на друга планета .Парите са му осигурени ,баща му е в обръчите на Доган .Вие викайте и се радвайте.Защо ли има толкова кукловоди ,ами щото има толкова наивни хорица подвластни на манипулация.
1
16
 
9
 
! Отговори
нагледал се преди 7 години
Нормален работен ден за хората с отговорности .За останалите ,да не квичите като падне .Нивото ни на българи е до 1/2 финали .САЩ 94 ,ЦСКА то ,волейбола.