Григор Димитров продължава да пада в световната ранглиста

Българската ракета №1 вече е 13-ти в подреждането
Обновена: 1 май 2017 13:45 | 1 май 2017 13:41,
18
Григор Димитров продължава да пада  в световната ранглиста
Снимка: архив Reuters

Българският тенисист №1 Григор Димитров продължава да бележи спад в световната ранглиста.

Мъжката ни ракета губи едно място и вече е 13-ти в подреждането.

Димитров е изпреварен от Томаш Бердих, който има 50 точки повече - 2870 срещу 2820.

За последно българинът излезе на корта в Монте Карло, където отпадна от квалификанта Ян-Ленард Щруф, припомня bTV.

Следващият турнир на българина, който ще му донесе точки за световната ранглиста, е надпреварата в Мадрид, която стартира на 8 май.

В топ 10 на подреждането тази седмица няма размествания. Лидер остава Анди Мъри, следван от Новак Джокович и Стан Вавринка.

Втората ни ракета Александър Лазов се изкачва с 4 позиции до №355 в света. Димитър Кузманов прави скок от 7 места до №522, а Александър Лазаров остава на 590-о място.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Необяснимо е да води с 6:1 и да загуби с 7:5, изпраща топките на метри извън корта, загуби моето уважение, не му вярвам, попаднал е в хазарта, авно там са големите осри
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продал ли се е Григор Димитров
14
0
 
3
 
! Отговори
istina преди 6 години
За 100-тен път пиша с възмущение!!!Този Григор наистина е изключително слаб психически. Не очаквам нищо добро от него, докато е с Никол!!Тази жена ще го провали в амбицията си да го има само за себе си. Когато е в близост до нея е направо провален! И как никой не вижда това, а дори го стимулират. Разбира се, че слабия и мекушав мъж търси жени, в чиито очи да е значим. Григор не заслужава Мария. Тя е респектираща и силна!!Красиво и успешна, а той ....Жалко да имаш талант и да го пропилееш!!
13
0
 
2
 
! Отговори
!? преди 6 години
Някой винаги пита какво сме постигнали ,че да плюем по Григор , ами имам жена и две деца и без да му имам парите , с това смятам ,че съм го стигнал и прескочил .
12
1
 
3
 
! Отговори
Топ 10 в многобоя преди 6 години
Рядко срещан енциклопедист е Григор.Обича той колички,с BMX дори хвърчиСкача от скали;Пее,язди и танцува;Във всяка компания плува.Няма страх от женички, стига да имат дъртички...Само Мария бе постижение, но не я догонваше на ...(хранителни добавки).Той голям е домакинправи кнедли кат...(шеф Манчев).Инак за красота,топли женските сърца.А, кога е в настроение,МАЧКА корта с вдъхновение.Ех, ако вечер в манастираГришо се прибира,ще спечели той турнира...
11
1
 
4
 
! Отговори
Жалко преди 6 години
Чета коментарите и разбирам защо България е на това положение. Няма никаква амбиция за лидерство, за максималност, за най- високото, за най- трудно постижимото. Да направим някоя и друга пара, да изчукаме някоя и друга уроспия, да се повесели, пък ще видим. Така никога не се стига до върха. Остваш си дълбоко в дола. А за Гришо, много жалко. Едно момче с талант и възможност да е сред възможно най- добрите, но за съжаление с типично български манталитет. Жалко за таланта.
10
1
 
4
 
! Отговори
жеко преди 6 години
за да станеш номер 1 трябва да си постоянно на корта а не да пазиш по цял ден шавливата си приятелка
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направо сте обсебени от "тоя неприятния".Между другото, другата седмица няма да играят в малките турнири и тъй като Бердих има да защитава 180 точки, то Григор автоматично ще си върне 12-то място. И 10-то място е на само 150т, които на Мастърсите може да спечели, дано да покаже игра. Не вярвам обаче на най-слабата му настилка да влезе в топ 10. На тревата ще стане
8
1
 
4
 
! Отговори
main kampf преди 6 години
Кой е тоз Гришу дето е изпаднал!??
7
1
 
11
 
! Отговори
Никола преди 6 години
И тоя като Божинов курв...е ще го унищожат.
6
12
 
1
 
! Отговори
Един от стадото. преди 6 години
Да му имам парите и гражданството , и ще си го преместя в другия крачол.
5
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давай дpишоо удари кафевия печат на гащитеее
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още миналият понеделник се знаеше от листата на ATP. Много ясно, след като ходи само да си размахва гащите и не играе ...така ще е! Няма кой един хубав бой да му удари, да му избият лигльовските мухи от главата! Неузрял пубер, талантлив но зелен...
3
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма Маша, няма 8-мо място. Факт!
2
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Za men e radostno che Grishata napravi para,a da si jiv i zdrav!Drugoto e ala bala
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вера, а ти днес вече за 3-ти път правиш грешки в заглавията на статиите си. На колко ракия си, ***, мадам? Вие в този сайт от обяд ли се запуквате?