Гришо продължава напред, отказа Дуди Села

Хасковлията би израелеца и продължава в турнира Уимбълдън
8 юли 2017 16:16,
39
Гришо продължава напред, отказа Дуди Села
Снимка: Reuters

Григор Димитров се класира за втори път в своята кариера за втората седмица на Уимбълдън.

Хасковлията отказа израелеца Дуди Села в третия кръг, след като го надви с 6:1, 6:1 в първите два сета от мача.

Противникът на Григор страдаше от контузия в бедрото и в крайна сметка прецени, че е безмислено да остава на корта, след като загуби катастрофално и двата първи сета.

Следващият противник на нашенеца по всяка вероятност ще бъде неговият добър приятел Роджър Федерер, който днес ще се изправи срещу германеца Миша Зверев.

Ако трябва да се съди по статистиката, то тогава едва ли Фед Експрес ще пусне аванта на германеца с руски корени, така че на практика супершоуто между Фед и "Бейби Фед", както наричаха преди години Григор, е много близо.

Интересно е да се отбележи за статистиката, че за последно Гришо достигна до 4-ия кръг на Уимбълдън преди цели 3 години, а сега повтаря постижението си.

Още спортни новини четете в Gol.bg!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
5
 
! Отговори
Дядя Федя преди 6 години
Дуди Села го отказа контузията, не Дришко.
25
0
 
5
 
! Отговори
Фенъ преди 6 години
Ей това е ***, старци, контузени .... Накрая се падне с някой от големите и му надуят шушоните. Преди време пак по тази късметлийска схема влезе в топ 10.
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DRISHO POBEGDAVA SAMO KUZO,KIORAVO I SAKATO.BRAVO DRISHLIYAK.
23
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до е 33Аз в поста на (32) не виждам никаква омраза но виж в твоя жлъчката ще ти изпадне.Хем си *** хем си злобен до мозъка на костите си.Рак ти е в кърпа вързан!Честито!
22
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръца-асковска с късметите и контузените та до 4-ти кръг и до тук...........
21
6
 
5
 
! Отговори
до е преди 6 години
Аргументи никакви? Е кой си ти бе? Да ти имам стандартите. Но да ти нямам омразата. Черна, злобна, изгаряща те отвътре омраза, която няма да ти даде мир, ако не и дадеш отвод, във злобен коментар. Моя, непрофесионален анализ - най-вероятно си бивш тенисист, неуспял да го докара дори и до 1 профиточка в тура!
20
8
 
7
 
! Отговори
е преди 6 години
Аргументи никакви .На аргументите в спорта феновете на тоя *** вадят едно и също .А *** вие на кое място сте ,колко пари имате.Вие сте такива онакива.Не,палячовци .Истината е проста.Великите са малко и нашия ка22ун не е от тях.Истината след два дена.
19
8
 
18
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Ей злобарчетата,я направете проста сметка. По света всеки трети играе тенис значи поне два милиарда човека. И доста от вас са сред тях. Вие на кое място сте в световната класация. Гришо е 11 засега. Що не му излезете насреща да му покажете колко сте напред с матряла. Като му вземете един гейм ще ви пратим вас на Уимбълдън.
18
5
 
16
 
! Отговори
До 28 преди 6 години
Гришо досега не е побеждавал само Федерер от най-силните тенисисти в света. Време е да го направи, но Федерер сега е в изключително силна спортна форма, но нека първи видим как ще завърши Федерер с Миша Зверев.
17
5
 
25
 
! Отговори
Константин преди 6 години
Дано да победи най-накрая Федерер! Пожелавам успех.
16
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е, че Гришо е изключително силен тенисист, а моментното му състояние е за класиране някъде между 6-то и 15-то място,където и се намира - 11-то място в момента и 1-2 места нагоре след този турнир, ако загуби от Федерер или Миша Зверев.
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гришо сред първите 16 най-силни тенисисти, пардон фусти, около които според един комплексар тук се бил изявявал. Не знаех, че Мъри, Надал, Федерер и т.н. са фусти, защото Гришо се изявява около тях.
14
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези дето не разбират бъкел от тенис и признават само този, който е номер в света - защо не тсанете вие номер 1 в света в накаква област? Даже и в оплюването не ставате за нищо. Не номер 1, не може да влезете в първия 1 милион в света, нп плямпате дивотии.
13
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази година мъжкият тенис е в огромен възход - 5 суперсилни тенисисти по едно и също време, рядко се среща, а след тях са още десетина изключително силни тенисисти, сред които за наша гордост е и Гришо. Следващите тенисисти в ранглистата също са много силни и да ги нарича някой анонимници, само показва колко е зле. Като не разбира от тенис, поне да не се излага.
12
10
 
6
 
! Отговори
калпав Гришо преди 6 години
Ами няма как да е номер едно и да мисли ,че Федерер бил лош жребий .Или биеш най -великия или си плюнка.Познайте какво ще последва,отново лекция на краля.Щаба го предчувства и почва с оправданията.
11
2
 
15
 
! Отговори
Браво Гришо! преди 6 години
До тук много добре. Гришо се нареди сред 16-те най-добри тенисисти в турнира, ни има лошия шанс да играе в следващия кръг срещу Федерер. Миша Зверев е малко вероятно да победи Федерер, но не е невъзможно. Гришо в момента е 11-ти в света, което е адски много, т.е. даже и само това е достатъчно и трябва да ни си в ред, за да го чакаш "да се развие". С досега спечелите точки от турнира, Гришо е девети, но това не е окончателно.
10
20
 
7
 
! Отговори
д преди 6 години
Само турците си го обичайте,той е ваш род,не е българин .
9
4
 
29
 
! Отговори
Турчин преди 6 години
Абе хора, Гришо е българин. Защо омаловажавате победата му, а и засега играе добре. Настина не мога да разбера каква нация сме българите (включвам се и аз, макар че съм етн. турчин). Всеки завижда, злобее, само куци коне можел да бие. Ами хайде, който от вас може повече ще го чакаме догодина него на Уимбълдън. Аман от хейтъри в тази държава.
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дуди Козела снощи игра тежък пет сетов мач а днес "добрите" организатори са го изтупали по програма в първият мач за деня...........Така е когато букитата са в играта и играят кинтите.
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДА ПОЖЕЛАЕМ 6Финала ама на селското първенство в Асково пък там "каквото сабя покаже"