Мачкай, Гришо! Защо българинът мрази и мачка успелите?

Пост на журналиста Петър Волгин взриви социалните мрежи
Обновена: 17 ное 2017 10:48 | 17 ное 2017 08:52,
263
Мачкай, Гришо! Защо българинът мрази и мачка успелите?
Снимка: Reuters

Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него. Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект.

Коментарът на журналиста Петър Волгин успя да предизвика бурна вълна от емоции, реакции и мнения във Facebook.

Призивът "Мачкай, Гришо" отново е актуален. Тенис талантът ни победи на Мастърса в Лондон Доминик Тийм, Давид Гофен, с което си уреди участие на полуфиналите на заключителния турнир ATP на осемте най-добри.

За пореден път обаче се оказа, че в нашата татковина има хора, които смятат за прекалена възхвалата на тенисиста ни, роден в Хасково.

Според журналиста е досадно медиите постоянно да ни занимават с Гришо, а превръщането на един спортист в идол е признак на много нисък интелект.

Мачкай, Гришо! Защо българинът мрази и мачка успелите?
Facebook

Само за броени часове публикацията на Волгин обиколи и взриви социалната мрежа.

"Пошлостта не успя да ми попречи да се почувствам ГОРД БЪЛГАРИН от победата на Гришо!", пишат потребители под поста на Волгин.

Повечето хора не се съгласяват с мнението на журналиста и влизат в спор с него, а някои просто го иронизират.

"Ами прав е другаря Волгин.
Как така ще превръщаме някакъв си спортист в идол?
Откъдя накъдя?
Отивам да си сипя 200 грама нафта с малко лед...", коментира музикантът Венци Мицов.

Разбира се, появиха се и подръжници на Волгин: "Съгласна съм, Волгин! Докато народът брои стотинките, Гришо си пълни милионерската сметка... Ако можеше възторг да се пече и яде... Бербатов създаде фондация в помощ на даровити деца, време е Григор да направи нещо благотворително!".

За сведение на високоинтелектуалните, дето се дразнят на Григор - третият му мач в Лондон е тази вечер (петък), след 22:00 часа. Ние, простаците, ще го гледаме!

А и Гришо има да Ви каже нещо:

"Дълбоко в сърцето ми аз съм българин. Паспортът ми е български. Състезавам се за България. Горд съм, че съм българин и не се срамувам от нищо", отсече той пресконференцията в сряда, веднага след победата над Гофен.

Мачкай, Гришо! Защо българинът мрази и мачка успелите?
Facebook

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волгин да каже нещо подобно за Мария Шарапова на руснаците. Може да е сигурен, че ще го обезкостят за това.
196
6
 
11
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Волгин е евреин и изключителен ерудит и манипулатор-------Нищо изключително няма у това нещастно гномче.Глупостите му не издържат никаква критика.Просто когато някой се обади и го затапи, му прекъсват линията.А оставят всякакви полуидьоти, чиито брътвежи може да маскира като защита на своите тези.Волгин никога не може да защити идьотиите си в пряк диспут.Предавания като на този *** са пар екселанс промиване на мозъците на простолюдието.
195
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато си намествам топчетата /на всеки се случва/ и колегата ме види, единственият му възглас е : "Мачкай Гришооо" хехехехе
194
12
 
7
 
! Отговори
маларт преди 6 години
Само дълбоко комплексиран народ(тук журналистите са на линия) може да се възторгва и по цял ден да слуша за успехите на един спортист и това да го прави горд. "Българи юнаци" са отминали времена, когато мислехме наивно и по детски заради соц идеите за спорта, като надпревара с другите страни. Достатъчно сме вече грамотни, за да осъзнаем, че е смешно.
193
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има български паспорт и дълбоко в сърцето той е българин. Признавам, не съм наясно къде си плаща данъците. Ако не е в България, малко се замислям.....
192
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е Волгин.Аз съм фен тениса и гледам всички мачове на Гршгор. Когато губи се ядосвам искрено и чак женат ми се кара .Когато бие се радвам ,но наистина тези дни и ютията да включиш и от нея започва някой да говори Григор ,та Григор.Ами дотяга ,а и 90 % от хората не се интересуват от тенис .Днес някой лекар в Пирогов е направил 5 операции и е спасил поне 20 човека.Той по-незначителен ли е от Григорчо ,който всъщност е професионалист и играе за себе си.И чат удря някоя топка и за България
191
9
 
5
 
! Отговори
Ник преди 6 години
Волгин е евреин и изключителен ерудит и манипулатор! За съжаление евреите мразят българите,защото стоят на тяхното място,като "Богоизбран" народ. А на българите е отнета историческата им памет,за да не знаят това! На всичко отгоре са и наивен и великодушен народ,генетически наивен! та не е чудно,че евреите от време на време изпускат чувствата си на разочарование от българските успехи! Но,което пропускат,го купуват,та и наш Гришо,си мисля,че отдавна е повече американец или космополит отколкото бъ
190
3
 
20
 
! Отговори
Някой си преди 6 години
Гр.Димитров е между най добрите в света в един доста истински индивид.спорт,а ти кой си?....
189
3
 
21
 
! Отговори
Kiki преди 6 години
Мачкай Гришооо !!! Мишките умират от яд !!! Ахахаха
188
4
 
22
 
! Отговори
Бургас преди 6 години
Абсурдно заглавие, но не е учудващо, предвид нивото на този сайт.Пьотр Волгин е толкова българин, колкото и другарят-"професор" Иво Христов-***, Лютви Местан и пр.Ние, БЪЛГАРИТЕ сме щастливи и горди от успехите на Григор!
187
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофила Волгин никога не е бил и никога няма да бъде българин!
186
11
 
5
 
! Отговори
БО преди 6 години
Ами да си призная на мен Григор ми е безразличен. Наистина не ме интересува чак толкова през 15 мин да ме информират за него.
185
3
 
26
 
! Отговори
уточнение преди 6 години
Имам възражение към заглавието - не българинът мрази успелите българи, а една група комплексирани некадърни ***, на които всичко им е криво.Не е справедливо да се приравняват всички с тях.Григор не е виновен, че "журналистите" се занимават ежедневно с него.Той дори не знае, че Волгин съществува.
184
2
 
14
 
! Отговори
лумпен преди 6 години
Начи, аз по-принцип обичам да гледам хората, когато работят. Просто ми е по-приятно някакси да гледам Григор, отколкото Божидар (от Димитровите).
183
4
 
22
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До bluesky1 194В случая изобщо не говорим за гордост, а за радост и съпреживяване успехите на сънародник. Аз също не се чувствам по-горд от успехите на Григор Димитров, защото нямам никакви заслуги за тях, но ме радват искрено.А Волгин го разбирам, няма как един продажен червен предател и безродник, да се зарадва на успехите на сънародник. За Волгин най-голяма радост ще е другарят Путин да му позволи да му "удари" една "шпатула" след нужда.
182
1
 
6
 
! Отговори
Тъпанари журналисти преди 6 години
Абе тоя *** за какъв равен говори в тениса ???
181
14
 
11
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Споделям написаното в пост 190 напълно! Успехите на кой да е спортист нито ме правят по-горд, нито обратното! Не е никак важно кой какви спортни успехи има, от коя нация е, защото в по-дълбок план е важна личността на конкретния човек! Мога да се гордея само с моите собствени успехи! В нашето общество е налице тотална липса на морални стожери, стоящи извън властта и корективи на същата! А това е много трагично! Ето защо го разбирам Петър Волгин, не го съдете, човека е прав!
180
16
 
17
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Аз пък споделям в голяма степен мнението на Петър Волгин! Лично за мен е непонятен непрестанният овчешки възторг от всякакви футболисти, тенисисти и прочее личности. Считам, че преди всичко тези хора работят за себе си, за пари и това е техният бизнес! Не го казвам от завист. Пожелавам на всекиго успех, когато е човек, който с честен, упорит труд върви напред. Ето защо пожелавам на Григор Димитров да стане и номер едно в света!
179
8
 
19
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Другарят Волгин за пореден път си заработи тридесетте кремълски сребърника...Отново за сметка на България разбира се...
178
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какви връзки говори този ?