Мачкай, Гришо! Защо българинът мрази и мачка успелите?

Пост на журналиста Петър Волгин взриви социалните мрежи
Обновена: 17 ное 2017 10:48 | 17 ное 2017 08:52,
263
Мачкай, Гришо! Защо българинът мрази и мачка успелите?
Снимка: Reuters

Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него. Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект.

Коментарът на журналиста Петър Волгин успя да предизвика бурна вълна от емоции, реакции и мнения във Facebook.

Призивът "Мачкай, Гришо" отново е актуален. Тенис талантът ни победи на Мастърса в Лондон Доминик Тийм, Давид Гофен, с което си уреди участие на полуфиналите на заключителния турнир ATP на осемте най-добри.

За пореден път обаче се оказа, че в нашата татковина има хора, които смятат за прекалена възхвалата на тенисиста ни, роден в Хасково.

Според журналиста е досадно медиите постоянно да ни занимават с Гришо, а превръщането на един спортист в идол е признак на много нисък интелект.

Мачкай, Гришо! Защо българинът мрази и мачка успелите?
Facebook

Само за броени часове публикацията на Волгин обиколи и взриви социалната мрежа.

"Пошлостта не успя да ми попречи да се почувствам ГОРД БЪЛГАРИН от победата на Гришо!", пишат потребители под поста на Волгин.

Повечето хора не се съгласяват с мнението на журналиста и влизат в спор с него, а някои просто го иронизират.

"Ами прав е другаря Волгин.
Как така ще превръщаме някакъв си спортист в идол?
Откъдя накъдя?
Отивам да си сипя 200 грама нафта с малко лед...", коментира музикантът Венци Мицов.

Разбира се, появиха се и подръжници на Волгин: "Съгласна съм, Волгин! Докато народът брои стотинките, Гришо си пълни милионерската сметка... Ако можеше възторг да се пече и яде... Бербатов създаде фондация в помощ на даровити деца, време е Григор да направи нещо благотворително!".

За сведение на високоинтелектуалните, дето се дразнят на Григор - третият му мач в Лондон е тази вечер (петък), след 22:00 часа. Ние, простаците, ще го гледаме!

А и Гришо има да Ви каже нещо:

"Дълбоко в сърцето ми аз съм българин. Паспортът ми е български. Състезавам се за България. Горд съм, че съм българин и не се срамувам от нищо", отсече той пресконференцията в сряда, веднага след победата над Гофен.

Мачкай, Гришо! Защо българинът мрази и мачка успелите?
Facebook

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В някаква част от написаното, Волгин е прав. Явно сме изгубили или изобщо нямаме никакво самочувствие, след като се тупаме в гърдите с успехите на Григор, вместо с нашите лични такива. Ако ви прави впечатление, когато Стоичков и Бербатов бяха на върхово ниво, тогава постоянно се пишеше за тях. Всичко това се прави от комлекс за малоценност. Дреме му на Григор, кой го харесва или не, човекът си играе на добро ниво, печели пари, сваля известни мадами и си живее живота.
176
6
 
14
 
! Отговори
Платените преди 6 години
антируски *** не спят. За зелено са си продали и душата ако въобще са имали. Дори и в тази статия намериха причини да обвиняват социализма и русия въпреки че Григор не е дори бил роден през това време. Истината за Григор и Бербатов е че ме пълнят с удоволствие и гордост специално като играят добре, но българина като нация е завистлив без национална гордост група от индивиди, иначе как да си обясним състоянието на страната ни. Постиженията на Григор обаче са лично негови и не на страната ни.
175
13
 
12
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Напъвах се да не коментирам, ама сърце юнашко не трае. Пуснаха ви едно лично мнение и се втурна племето да линчува. Спорта беше забавление, сега е повече бизнес, а дали печели или губи даден спортист няма апсулютну никакво значение за живота и здравето на хората И това да ни заливат по цял ден с информация за Гигор от Хасково или Спас от кочериново е само за да не ни кажат кво стана с четирите милиарда от КТБ. Примерно! Ама народа прос_, професора ви го каза.
174
6
 
26
 
! Отговори
Dedo Ivan преди 6 години
Тази *** храним с пари от нашите данъци, защото е щатен служител на БНР!!! Башка това, което получава от Руското посолство.
173
4
 
12
 
! Отговори
БСП=ДПС=Евророма преди 6 години
Сите БСПедери такива, кой 80% види, кой Гришо му пречи. И те така на Позитано....
172
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човека е прав на него му се наляга да взима подкупи за да се издържа, откъде, накъде ще има българи които не са част от корупцията и ще имат пари.Нали философията му е или си част от корупционият екип на България или си ***.А този Григор ще прави изключение.Ами ако българите всеки почне да се бори като Григор, какво ще стане с корупционна България .
171
3
 
15
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
До Волгина-Няма русофил който да не е българофоб...
170
2
 
6
 
! Отговори
1 преди 6 години
Пешо явно е имал двойки по физическо и сигурно не може да играе тенис ха ха ха ха.
169
2
 
14
 
! Отговори
Волгина преди 6 години
Няма по голям ръб и по - грозен от Волгин сред БГ журналистите
168
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е знам за Гришо и за българина, но определено за днес това е най-тъ..пото заглавие, което срещнах.Май и за седмицата.Кога ще си наемете истински журналисти и поне грамотни мислещи хора, да ви пишат статиите. Или поне да ги редактират.
167
4
 
15
 
! Отговори
Българин от Германия преди 6 години
Аз също се гордея с Григор, както и със всички Българи прославили Родината ни по света, без значение дали са спортисти, учени, баба Ванга и др. Който не се гордее със сънародниците си, той няма капка родолюбие и е човек без корен. Такива искат да ни направят нео-либералите с космополистичните си безумици - без национална гордост, без патриотизъм, само едни безименни анонимни консуматори на световните ***. Волгин обижда на интелект, но изглежда той е само един завистлив неудачник.
166
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Волгин не е ли дошъл при нас от съвеЦките земи !?
165
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай Гришо, за да не те мачкат !......и не защото мразиш някого, а защото си по-добър !
164
6
 
14
 
! Отговори
xy преди 6 години
руската *** не харесва български успехи.виж ако някой руски тенисист пожъне големи успехи, тогава може-но българин - никога.и този волжски *** си е от време оно на държавна ясла и получава държавна заплата за да плюе непрестанно България и всичко българско.А що се отнася до Гришо, той е един от най-личните ергени на планетата- млад,красив,талантлив,известен, богат и успял.Как да не му ръфат подметките, разни миризливи фекалии продаващи се за жълти копейки.
163
10
 
8
 
! Отговори
До 169 преди 6 години
Сега какво се смееш на високия интелектуален потенциал на другарите - ремито в тениса е често срещан резултат, случва на всеки милиард години, всъщност още го чакаме първото, но ние другарите сме упорити в глупостта си. Вярно ние другарите, не знаем правилата в тениса, но пък за сметка на това знаем, че Гришо нещо не прави, освен да си пълни сметката, даже се прави на ударен и не ни е включил в далаверата, което го прави враг на народа.
162
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Няма никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми"... Е как така да няма? Аз най-се кефя, когато завърши реми! Сигурно защото съм с "много нисък интелект"...
161
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защото жърналистите са мега *** и обичат да обобщават за всички на базата на техния ограничен мозък .... аз пък се радвам за *** :)
160
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комплексирани серсеми в нашата мила държава - колкото щещ. Но обикновено те храчат анонимно по форумите. Когато, обаче, някой такъв, що-годе известен в публичното пространство, се изходи... е, просто става интересно... НИЩО повече.
159
12
 
7
 
! Отговори
кефете се преди 6 години
В България щом имаш парички си велик .Прощават се негативните черти и се надграждат позитивните. Кефете се на Гришо ,аз вече не го гледам отдавна ,но с интерес следя как след поредица мачове срещу слабаци вземе ,че попадне на наистина класен играч който го сразява.Тогава всички вкупом тичате да казвате как хейтърите са виновни щото писали че ще падне ,а той бил успял имал пари ,коли и къщи . Нация от идиотчета.
158
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото бул.гаристанеца е с полиран соц мозък. Той не обича умните, успелите, кадърните. Бай *** Чалгаджийски вона на чесън и ракия, бие жена си, псува като каруцар и живее в панелен коптор. А обноски и възпитание за него са непознати неща.