Сила, самочувствие, сълзи... Победата на Григор в кадър

От днес нашето момче е №3 в света на мъжкия тенис
Обновена: 20 ное 2017 09:02 | 20 ное 2017 09:00, Екип на Dnes.bg
73

Снимка: Reuters

Сила, самочувствие, сълзи... Григор Димитров извоюва най-голямата си титла до момента, след като спечели Мастърс-а на осемте най-добри в Лондон.

На финала най-добрия български тенисист победи, макар и много трудно, белгиеца Давид Гофен в три сета – 4:6, 7:5, 6:3.

От днес Гришо е №3 в света, попълни и банковата си сметка с напълно заслужените 2,5 млн. долара от наградния фонд на турнира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: победаГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
31
 
! Отговори
Гиго кажи за аповете преди 6 години
Гиго и за данъците си кажи, тиквите ще те раберът.Никой от дращещите "положителните оргазми до Гиго" си няма и хабер от тенис, тактика в играта и техниката й. Плюенето срещу хората които негодуват срещу балонизирането на Гиго го правят защото Централната Комисия по Тикверизация на населението е наредила да се пиче срещу Волгин и Калин. Знае се кои са те двамата и най-вече че са смели антипипондери та затова се симулира "подкрепа за Григор"Гиго кажи си за данъците и хаповете, нечакай полицията
59
3
 
31
 
! Отговори
гост преди 6 години
До Гиго, каже за хаповеЩо не ходиш в Карлуково!
58
5
 
32
 
! Отговори
Точковата разлика??? преди 6 години
Nadal 10600, Federeр 9600, Гиго5100, ... до 18-тия Лукас който има 2235 точки.Значи всеки от следващите 15 тенисиста ако спечели два турнира с ранга на Лондонския турнир ще надскочат наш Гиго с 7600 до 5235А четирима с победа само в един от подобен трнир имат шансът да надскочат Гиго.За да стои стабилно на трето место, Гиго трябва така да направи че тениситите до 18 место да будат диквалифициран по каквто и да е начил или Гиго да земе Турнира в Мелбърн.
57
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това за големия "т"енис е шега с подтекст ;) Хора, не се впрягайте излишно.
56
10
 
31
 
! Отговори
Гиго, каже за хапове преди 6 години
за какво да му се благодари и то всички. що за глупост?Гиго помаха на онея дето му изсипаха некакви страи хартийки връз тиквата, помаха, помаха, поблагодари, поусмихна се и се скри за да източи мехура. ако се появи острига, епилиран и обезкосмен ще изкочи съмнение, че е започнал да шляка некакви странни хапове.За да избегне йурналистическите гадории, сега е моментът да застане и каже какво що защото връзката му с Шарйпаткова и нейниа стимулатор са доста цлесе, ниер бай, даже тугедър, майна
55
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички трябва да благодарим на Гришо, че ни показа такъв голям тенис :)
54
25
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турнира беше уговорен предварително!Някой вярва ли че Гофен може да бие наистина Надал и Федерер!После пада от също жалкия Григор!Кеч,това е днес спорта!
53
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Григор,браво!Но внимавай с ...жените.!За цял живот си избери жена,която ще ти подхожда на имиджа.Сега за тебе се отварят вратите на световния елит.Дано не те заслепи славата.Дано успешната ти игра на корта да се пренесе в живота .
52
1
 
58
 
! Отговори
мишо преди 6 години
Най-добър Гришо. Когато има такива като теб и аз започвам до си мисля , че да си българин не е чак толкова лошо. Пожелавам ти да станеш 1.
51
2
 
73
 
! Отговори
Зиг преди 6 години
Браво, Гришо!Това, което си постигнал, никой не може да ти го вземе! Трудно българи влизат в световните новини с нещо хубаво! Мога само да се радвам
50
4
 
83
 
! Отговори
Mitkyla преди 6 години
Като чета някои от коментарите,ме е срам да се нарека българин.Каква завистлива нация сме само.Това е срамно,да броим парите на успелите от нас.Гордея се с Григор и това което направи,работя в Англия само с англичани и всички тази сутрин говориха за него и казваха "браво,браво", а вие тук се занимавате с мишкарски истории за данъци и политика.Браво сънародници!!!!
49
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 41Точно с неговите данъци всичко ще се оправи! Що не започнеш и ти да изкарвааш толкоз с труд, не с далавери, па да те питаме после плащаш ли данъци и къде
48
1
 
76
 
! Отговори
Омуртаг преди 6 години
Божия дарба и много труд! Такъв успех радва всички!
47
2
 
65
 
! Отговори
Дръндер преди 6 години
Троловете да мълчат, тук е зона свободна от ***! Време е българия да се освободи от *** и завистници, които плюенето по другите го намират за спорт! На Григор браво той е най-добрият!
46
0
 
57
 
! Отговори
67880889 преди 6 години
До Анонимен 45 Как успя да намесиш Крим и Путин в спортна статия за Григор Димитров !!!
45
10
 
34
 
! Отговори
Кекс преди 6 години
Здравейте,... не се безпокойте ...... и всичко е точно ...... защото снощи ядох кекс ...... кекс ... ... кекс ...
44
1
 
41
 
! Отговори
д преди 6 години
Начи тва, че на всяка снимка рефрешва сайта, дразни много, ДНЕС! Ясно що го правите, ама е мега досадно!А на Гришо честито и много успехи и занапред! И аз да съм, и аз няма да плащам данъци тука.
43
1
 
60
 
! Отговори
пешо бирата преди 6 години
Че от България ли му идват доходите, че тук даплаща бе, алу. И неговите данъци при чоко и боко ли да идат или да си вложи парите в бг банка, хахха. В бг по зле от русия. В бг парите ти не се броят, само тези които са навън. Тва е
42
2
 
53
 
! Отговори
алу преди 6 години
Алу, само с участието си на софия оупън им напълни гушите. Той не живее в бг, за да плаща тук данъци. Достатъчно е че родителите му, му харчат парите у татковината. Тая година е трети. Ако 3ма от топ 10 са контузени да замразяват турнирите, а? Когато се оправят тогава.
41
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам коментарите и ми се плаче, толкова ммного завистници, българомразци И НЯКАКВИ КЕЛШИ, които искат да изкарат политически деивиденти от тема свързана с радостно спортно събитие, не бях виждал на едно място. Само та антибългарски мисирчета, само така.