Успехът на Гришо – сплотява нацията, пример за децата

Спортът и музиката са обединителитe на обществото, каза Тити Папазов
21 ное 2017 11:45,
27

Победата на Григор Димитров над Давид Гофен беше върхово постижение. Това не е просто успех. Това е успех със световна величина, дори смея да твърдя, че нашият тенисист е номер 1, посочи в студиото на "България сутрин" Гроздан Караджов, член на УС на Българската федерация по тенис.

Още по темата

"Една нация се сплотява, когато съпреживява силна емоция. Сигурен съм, че по-голямата част от българското общество се радва за успехите на Григор Димитров, тъй като той е отличен пример за децата на България и показа, че стига да се трудиш достатъчно, това неминуемо ще ти донесе успех", допълни още Караджов.

По повод критичния коментар на журналиста Петър Волгин, че Григор Димитров заслужава да бъде поздравен по същия начин, по който заслужава да бъде поздравен всеки лекар, учител, композитор, учен, актьор, инженер, певец, свършил прекрасно своята работа, президентът и треньор на БК "Левски" Константин Папазов бе категоричен, че подобно изказване е неадекватно, а Волгин е "срам за нацията".

"Спортът и музиката са единствените обединители на обществото. Спортист не може да бъде всеки. И целият български народ да започне да тренира, няма да успее да постигне това, което Григор Димитров постигна. Трябва да оценяваме това, което имаме", коментира още Константин Папазов.

Пред Bulgaria ON AIR треньорът по художествена гимнастика Нешка Робева допълни, че най-трудното е, когато човек вече е на върха, да успее да се задържи там, защото всички са съсредоточени в него.

"Ние не сме машини. Един спортист както може да печели, така може и да губи. И ако единствено печели, стигайки до върха ще се срине. Но ако той е преминал през загуби и е успял да продължи напред, всеки път ще се изкачва по-нависоко", каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Какво общо имат? преди 6 години
Некадърните управници всячески гледат да "яхнат" успехите на някой българин за да може медиите да наливат вода в тяхната мелница.
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам против момчето,но ако той е пример,по-добре децата ми да растат без примери!Избягай от България,за да успееш,хвани си една скъпа фльорца,дето само ти гледа парите и славата,а като ги няма ще се омете с 200.Егати и примера!
20
0
 
7
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До Агенция Пейзаж. Ами да, такъв е примера! Замисли се обаче защо е такъв? И дали ако Гришо беше останал в България щеше да е това, което е, а!! Има ли в България условия за развитие на големи спортисти. И не само, а и на учени, музиканти и др. Къде са ни големите оперни певци - в чужбина, къде са големите музиканти като Васко Василев - в чужбина. Къде играеха всички от златното поколение на футбола през 94-та- в чужбина!Няма какво да се коментира повече, ТУК НЯМА УСЛОВИЯ,И ТОВА СЕ ПРАВИ НАРОЧНО
19
1
 
6
 
! Отговори
БРАВО ГРИШКАААААААА преди 6 години
БРАВО ГРИШКАААААААААААААААА ВЕЛИК СИИИИИИИИИИИИ НАШЕТО ЗЛАТНО МОМЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
18
0
 
7
 
! Отговори
БРАВО ГРИШКАААААААА преди 6 години
БРАВО ГРИШКААААААААААААА НАШЕТО ЗЛАТНО МОМЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
17
0
 
5
 
! Отговори
Сиса преди 6 години
До АнонименТова не е злоба, а реалност. Знае се, че Гришо не тренира в БГ, защото в родината си няма условия.
16
0
 
15
 
! Отговори
Атанас Илиев преди 6 години
Браво Григоре!!! Бъди жив и здрав и само нагоре с пожелания за много успехи. По-голямата част от българите се гордеем с теб.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом има коментар за "толкова много волгиновци и христовци" това показва, че дума не може да става за сплотяване. От злоба сте готови всичките да ги избиете.Не знам само дали срещу заплащане или "ги мразите безплатно".
14
0
 
3
 
! Отговори
Сиса преди 6 години
До АнонименТака е, за да постигнеш нещо бягаш от БГ и се развиваш и вървиш напред!!!
13
0
 
6
 
! Отговори
Сиса преди 6 години
Въобще не сплотява, а за пореден път доказва, че рано или късно който има амбиция с труд постига това, което иска! Просто и ясно е!
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко злоба! Не можете ли да се радвате на успеха на другите? Защо веднага започвате с "омитането от България",плащане на данъци,че и Борисов намесихте.Толкова много волгиновци и иво христовци.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Агенция ПейзажПримера не е бягай от България , а намери си спонсори, независимо дали са в България или някъде другаде.Глупаво е някой да си мисли, че ако избяга от България но не намери спонсори на детето си то ще се развие, без подкрепа няма да се развие нито в България нито другаде,Пиронкова се разви в България но е намерила подкрепа тука, от дядо си.
10
3
 
4
 
! Отговори
Дед Назерян преди 6 години
Момчето се е омело от тук преди сефтето и е спечелило...
9
3
 
8
 
! Отговори
Агенция Пейзаж преди 6 години
И какаъв е примера?:-Искаш ли да успееш бягай от Бг!
8
0
 
8
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
За съжаление това е действителността, но не Григор дава този пример , а държавата .Просто не може да генерира спортисти нито да ги издържа, а спортистите трябва сами да се издържат.Григор е талантлив от малък, и много хора са били готови да инвестират в него като Стоичков ,Малеева но има и много други талантливи деца които не получават подкрепата и не се развиват.
7
1
 
13
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
Това е тенис , приходите се знаят обществено , обявен е точно наградния фонд на всеки мач, няма как при ясни приходи да не плащаш данъци, когато някоя фирма не иска да плаща данъци тя трябва да скрие приходите си.А не да ги обявява обществено ,за да може да се следи дали има данък върху всеки приход.Просто тениса не е място в което можеш да си правиш данъчни далавери.ащо
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гордеем се че си спортува и си печели милиони
5
4
 
6
 
! Отговори
Дръндер преди 6 години
До Анонимен 3Ти изобщо знаеш ли кога, къде и как, той изкарва парите си и кога, къде и как плаща данъците си? Ти не си му счетоводител бе? Какво си се загрижил за данъците на Григор. Започни и ти да изкарваш, колкото него тогава ще имаш право да говориш по въпроса!
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То ако победителят небеше българин нямаше да се изпишат 1000 новини на тази тема.Гришо е успял защото е тренирал усилено но това неозначава че всяко хлапе може да успее в тениса
3
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А големият "българин" кога ще си плати данъците в България ?