Тъжно! Почина дядото на Гришо, съобщиха му едва днес

Близките на тенисиста не искали трагичната вест да разстрои играта му
Обновена: 23 яну 2018 15:30 | 23 яну 2018 15:30, Красимир Ангелов
77
Тъжно! Почина дядото на Гришо, съобщиха му едва днес
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Дядото на най-добрият български тенисист Григор Димитров – Господин, е починал преди 10 дни. До днес обаче тази новина е била крита от първата ни ракета, защото родителите му не са искали това да повлияе на играта му в Мелбърн, съобщава "24 часа".

Още по темата

Става дума за дядо му по бащина линия Господин, на когото самият Григор е кръстен.

Едва след приключването на мача на Димитров с британеца Кайл Едмънд, близки на тенисиста са му споделили за трагичната загуба.

Григор Димитров не веднъж е споделял, че дядо му има огромна роля за неговото развитие, след като навремето е продал ниви, за да помогне на младия талант да се развие в спорта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле кава "драмЪ"...........хо-хо.На кой му пука че дърт ДришУ е пукнал?
24
6
 
13
 
! Отговори
Съболезнования преди 6 години
и мир и светлина на покойния баща и дядо!Такъв е животът, Григор, има радост, има и тъга.. Ние се гордеем с теб! Продължавай напред!Успех и Господ с теб!
23
9
 
16
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До НиколаНе се впрягай.Това са троловете които възхваляват Ердоган и Путин.Те не са българи.
22
36
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фенчетата на Дришньор са уникални.Отново намериха кой да е виновен за загубата му.Преди беше тревата, после слънцето, сега дядото, Бог да го прости човечеца.Добре, че няма да научи семейството му как използва смъртта му.д
21
8
 
17
 
! Отговори
Никола преди 6 години
Мдааа, няма как да не се е досетил , че става нещо , защото винаги на такива първенства присъства семейството , му . Очевидно се е досетил , че става нещо лошо и това обяснява липсата на концентрация в последните няколко мача , особено в днешния направо не беше себе си , жалка , защото финалът беше нарисуван !
20
3
 
6
 
! Отговори
Данс - Монтана преди 6 години
Ние пускаме фишек и чакаме реакция от другите служби :) Капиш . А от мен Фубар .
19
6
 
13
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
Роднините на Гришо се опитват да не свързват представянето на Гришо със смъртта на дядо му, но според мен няма начин Гришо да не е научил още преди мача с МакДоналд.
18
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
много злоба тука брат! много завист и много злоба на абсолютно доказани платени *** от руските им мюсюлмаско-еверейски господари ! Така е , деца на загубили охолния си живот париини секретари , агенти доностници и най -верочтно убийци на невинни хора няма какво повече да искаш от тях ...те просто не стават за нищо! бог да прости дядо ти Гришо и само напред ...от тя доностници и национални предатели по - долу не става крив ***!
17
5
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съболезнования за Григор и семейството му.Бог да прости човека,дал на България най-добрият й тенисист за всички времена.Приканвам всички към повече уважение и по-малко *** и злобни коментари
16
7
 
38
 
! Отговори
до коментар 26 преди 6 години
Коментарът за българския на Григор Димитров е силно преувеличен, усеща се акцент, но въпреки това му се разбира безпроблемно какво говори. Има българи, които живеят в България, но говорят силен местен диалект и човек по-трудно може да ги разбере. Мисля си понякога с какво удоволствие много хора търсят винаги негативното в другите и старателно се опитват да ги петнят, а себе си смятат за безгрешни.
15
10
 
55
 
! Отговори
Никола преди 6 години
Четейки коментарите ви, в мен напира все по-силно желание да емигрирам от тая държава! Еbати злобното стадо, как се гледате в огледалото...
14
45
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не зная, но семейството на Григор ми падна в очите.Как може да паднат толкова ниско, че да използват смъртта на човека, Бог да го прости за да оправдаят слабата игра на синчето си.Не ги разбирам ...
13
55
 
16
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Това момче отдавна не е българин. Може би за хубаво не го виня. Ми чуйте го как говори, аз една дума не му разбирам. Не казвам че е слаб тенисист, че е лош човек. Нзпротив. Просто че е българин по лична карта. Толкоз. Ми София ми го изплюва с американско ударение, отдавна се е махнал от тук, отдавна не живее тук, преводач ми трябва да го разбера. Еми сори ама не споделям всеобщия възторг, нито па ще будувам по нощите да му пляскам. Ми не е българин.
12
6
 
30
 
! Отговори
До 14-Емир Костурица преди 6 години
Не са му казали десет дни на Григор бе ***.Само такъв може да напише такава глупост. Не може да се прави майтап със смърта на близък човек.Някой от вас радва ли се като почине някой от близките ви-майка,баща ,баба,дядо. Що за пубери без.мозъчни сте вие бе.Май твоя мозък е държан във фризер.Грехота и срам.
11
9
 
26
 
! Отговори
Една преди 6 години
Не зависимо дали и какво е знаел, всеки има право на моменти на слабост.Аз го подкрепям!
10
25
 
11
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
На моргата така и казват, но вероятно отдавна са го погребали, освен ако не бяха съобщили на време на Гришо да дойде на погребението на любимия си дядо, но това семейство е прокълнато, щом са поставили парите и славата над всичко.
9
28
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето, намерихме причината за отпадането на Григор.Това е смъртта на дядо му.Толкова сте плоски и елементарни.Григор просто си игра слабо, а ако е бил толкова разстроен и е знаел, как тогава би Кирьос.
8
11
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Най-вероятно "доброжелатели" са казали на Гришо още преди мача с МакДоналд. Личеше си, че има нещо, а и тогава го писаха по форумите, че дядо му е починал.
7
7
 
30
 
! Отговори
Защо са крили преди 6 години
Има неща, които са по-важни от успеха на всяка цена и от парите.
6
10
 
40
 
! Отговори
Мислеща преди 6 години
Тази новина излезе в нета още преди 3-4 дена. Не вярвам Гришо да не е знаел. Смятам, че точно това разстрои играта му. Но това са нещата от живота. Бог да го прости човека!