Тъжно! Почина дядото на Гришо, съобщиха му едва днес

Близките на тенисиста не искали трагичната вест да разстрои играта му
Обновена: 23 яну 2018 15:30 | 23 яну 2018 15:30, Красимир Ангелов
77
Тъжно! Почина дядото на Гришо, съобщиха му едва днес
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Дядото на най-добрият български тенисист Григор Димитров – Господин, е починал преди 10 дни. До днес обаче тази новина е била крита от първата ни ракета, защото родителите му не са искали това да повлияе на играта му в Мелбърн, съобщава "24 часа".

Още по темата

Става дума за дядо му по бащина линия Господин, на когото самият Григор е кръстен.

Едва след приключването на мача на Димитров с британеца Кайл Едмънд, близки на тенисиста са му споделили за трагичната загуба.

Григор Димитров не веднъж е споделял, че дядо му има огромна роля за неговото развитие, след като навремето е продал ниви, за да помогне на младия талант да се развие в спорта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
Естествено ,че са постъпили правилно като не са му казали.Напълно възможно и дори почти сигурно,подобна новина щеше да повлияе на психиката му.За да бъдеш номер 3 в който и да е спорт, трябва да даваш всичко от себе си .Тенисът е приоритет номер за Григор и това е нормално.Тези които не го разбирате, точно поради тази причина сте смешни драскачи и пенкилери и никога няма да бъдете шампиони в нищо.
44
4
 
2
 
! Отговори
Дедо мрази тенисо преди 6 години
за един истински тенесист и при това трети в досегашната класация загуба на мач десет дена след загуба на нещо за което нензаел неможе да буде причина да е весел, непринуден без да каже едно изречение за дедо си Господин на когото на Гиго е кръстен Григор, та некаде да пуснаха опечалената му снимка, тъжната му дума или буквите не неговото стенене, Ъ Ъ Ъ, пуснаха как пъшка в Австралия
43
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупаво е да не му кажат. Ако ми се случи няма да ги погледна повече тези които уж мислят за мен.
42
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-добре да му бяха казали на момчето, не мисля, че щеше да му попречи на представянето, дори можеше да има положителен ефект
41
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не им завиждам на успелите и известните хора в България. Все ще се намерят купчина пръдльовци да омаловажат успехите им. Браво Гришо!
40
3
 
1
 
! Отговори
Ххх преди 6 години
Типично по Български,започват да говорят каквото им падне.Продал бил нивите,прода щото не са негови,ако бяха негови нямаше и да си помисли за това.
39
3
 
4
 
! Отговори
нн преди 6 години
Голяма грешка. Момчето не е заслужавало това. На лъжата краката са къси, казва народа.
38
5
 
27
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Така решили така направили. Кои сте вие да казвате как трябва да постъпят? Аз съм сигурен че и дядо му не би искал неговите здравословни проблеми да повлияят на играта на любимия му внук за който е направил толкова много. Аз постоянно критикувам Гришо и този път нямаше да е по-различно като се има предвид че е крайно непостоянен и много често губи от анонимни тенисисти. Но това не означава че за всичко трябва да се намира причина за критика. Разбирам семейството му и им изказвам съболезнования.
37
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не плюе Григор. Напротив, постоянно му стискаме палци! Съжалявам за дядо му! Но решението на родителите да не му кажат, ако изобщо е истина това, е елементарно. Не можеш да поставяш един миг от кариерата пред семейството.
36
6
 
10
 
! Отговори
случаен преди 6 години
Доста злоба и простотия се излива, а дано им стане по-леко на тези българи, като плюят и дават акъл.
35
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не всичко е пари, Гришо!Съчувствия!Ама близките ти би трябвало да го знаят това...Турнири ще има много, а любимият ти дядо е само един.
34
11
 
6
 
! Отговори
Въй въй преди 6 години
Въй въй въй... на мене само Али Ръза ми е важен...
33
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** смешното семейство. Как може да не му кажете да се сбогува с човека . Това е просто един турнир, другото е реалния живот. Той сам може да прецени , кое е по важно. Срам.
32
13
 
7
 
! Отговори
пий си хаповете преди 6 години
да си пие аповете навреме а не да ми са разожда нагоре -долу докато деда му починал
31
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АБЕ СТИГА С ТОЯ ГРИШО БЕ!! НАПИШЕТЕ НЕЩО ЗА КОТКАТА ,ПАПАГАЛА И ЛЮБОВТА ОТ 5 КЛАС!!ЗА 5 ГОДИНИ ЗАБРАВИ БЪЛГАРСКИЯ,ФЪФЛИ КАТО ***-ПРЕЗ 5 МИНУТИ "ГРИШО,***,МАША И ПАК ***" А СТИГА ВЕЧЕ!!!
30
6
 
1
 
! Отговори
До 25 преди 6 години
На такъв като теб,пожелавам всички роднини да пукнат и да живееш сам като куче още 100 години.
29
5
 
6
 
! Отговори
Петко преди 6 години
Добро решение. Животът е за живите... Нищо не се променя. Особено важни са ни ВСИЧКИ близки. Посредствени драскачи....
28
25
 
14
 
! Отговори
СЕМЕЙСТВО преди 6 години
Това е Глупост - Да почине най-обичания човек от теб и да крият .Канибалите са имали такава Традиция - ядат си Родителите и след като ги изходят им казват кой са изяли .Падна ми в очите григор и семейството му -
27
6
 
9
 
! Отговори
от Бибо за Гиго преди 6 години
и къде е лицето, думата, тъгата за дедо Господин на когота Гиго бил кръстен Григорскоро ще ни покажат Султана как казва на микрофона: Гиго дръж се, ние сме зад теб в този труден момент за целиа народ когато ти едновременно преждевременно загуби дядо си по бащина линия, а имали той дядо по майчина, а, така де и навремнно загуби спечелен мач въпреки че направи и невъзможното ЕдинМъдьо да спечели това което му се искаше без много много да тарачи из коропцинниъ курт у Мельобуренд
26
21
 
9
 
! Отговори
криворазбрания тенис преди 6 години
на Гиго дедо му починал, а на Едмънд му се родил дядо; дядото се каза Полуфинал Мелбърновски Шлемовичев