На финала в Ротердам: Гришо vs. Федерер

Първата ни ракета ще се изправи срещу швейцареца в 16:30 часа
Обновена: 17 фев 2018 22:28 | 17 фев 2018 22:27,
172
На финала в Ротердам: Гришо vs. Федерер
Снимка: Gol.bg

Григор Димитров ще се изправи утре от 16:30 часа българско време срещу Роджър Федерер на финала в Ротердам, съобщи Gol.bg.

Двамата имат общо шест мача помежду си, като българинът все още няма победа над швейцареца.

Маестрото надви Андреас Сепи след 6:3, 7:6(3) във втория 1/2-финал днес и така се класира за финалния сблъсък.

Това от своя страна пък е и първи финал за Гришо в този турнир.

Днес по-рано през деня Димитров надви Давид Гофен след 6:3, 0:1 и отказване на белгиеца.

Повече подобни новини четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименМного добре казано.Всички други коментари са излишни.
59
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добър тенисист който е избягал от селото но селото от него нйе. Кво повече? Рускинята му би шута заради пейзанското у него. Това му е културата и възпитанието, от Хаскьой толкова.
58
9
 
21
 
! Отговори
Глигана преди 6 години
Гришо можеш да играеш където искаш и както искаш....прав е човека по долу...но бъди мъж с топки...ако някъде не ти се играе ...например в София...излез и кажи изморен съм....не ми се играя в тая *** държава .....вместо да разиграваш сценки....иначе винаги ще има кой да ти завижда и обвинява в липса на патриотизъм...а липсата на патриотизъм е и изхвърлянето на цигарата през прозореца на колата ...но как да го обясниш на прости хора без елементарна култура и възпитание....
57
7
 
29
 
! Отговори
Бори се... преди 6 години
...Гришо! Не си длъжен да побеждаваш във всеки турнир. Имаш си име - играй където искаш. Това е свободен свят и никой не може да те задължава. Успех на финала желая.И все пак не е лошо, когато имаш останали сили, да се състезаваш понякога и за България.На злобарите във форума само ще кажа - като искате успелите българи в световния тенис, да се състезават масово за България, започнете масово да го играете този тенис!Не може един човек да си разпилява силите на всеки форум, макар и Национален!
56
6
 
24
 
! Отговори
Деса Радева преди 6 години
Успех Гришо!
55
16
 
8
 
! Отговори
До 106 преди 6 години
Прав сте, не е длъжен на държавата, но като българин е длъжен да покаже уважение към тези българи, които го подкрепят. Има милиони, ОК, негови са си, изкарани с много лишения. Но нали е още българин или вече не е? Да се откаже от българското си гражданство тигава и да стане жител на Монако. Нашия измъчен и излъган народ, виждаше в него успеха, виждаше, че има шанс да заживеем нормално с много труд и лишения. Хората искаха пример за успял българин, не крадец, с пари от народа или далавери.
54
27
 
8
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Аз също съм за победа на Федерер.
53
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Федерер е класи над монакския бек, успех Роже!!!
52
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радвах се когато Григор спечели турнира в Австралия. Беше голяма битка! По новините даваха как Григор излиза от аерогарата и отива кум кола която го чакаше. Журналист, много уважително го следваше и питаше съвсем нормални неща. Григор бягаше някак си, не искаше да уважи хората които му се радваха. Странно поведение и за мен необясними.После се оказа обяснимо, бил е решил да не участва в София.Има нещо пейзанско в него и като говори, разбира се половината.Не го гледам от тогава и не ме интересува
51
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Успех на Федерер, той е истински шампион.
50
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тениса е индивидуален и много скъп спорт. Родителите на Григор са си продали цялото имущество за да го издържат от началото. С какво той е задължен на Държавата , че да се съобразява с всеки изказал се неподготвен по негов адрес. Ще играе където и когато той поиска и прецени. Толкова по въпроса.
49
12
 
7
 
! Отговори
до ласкателите преди 6 години
До ласкателите и ревностни защитнициСигурно и хейтърите са Ви виновни, че подзащитния Ви до преди 2г почти отказваше да дава интервюта на родния си език след мач, за разлика от другите велики имена в тениса,които не се замисляха и най-нормално го правеха. След като стана скандала започна да говори и на родния си език.Така,че хайде нека паметта Ви да не е толкова услужлива, а се сещайте както за хубавото така и за не толкова хубавото!А иначе турнирът, на който играе в момента е по добър!
48
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така подкрепях този фъфльо, този мишок и какво се оказа, мишка. Не ме интересува повече.
47
7
 
19
 
! Отговори
Стар човек преди 6 години
Не разбирам тези които ругаят успял сънародник.Виждаме че по цял свят се радват и адмирират успеха на своите.Само ние сме извелина пиедестал злобата,зависта,грубоста и омразата.И то предимно от младите мързеливи люде.До къде ще стигне България с такива,,чеда",когато не успеха,а неуспеха ти доставя радостВицът за дяволите и казана в ада ,важи с пълна сила.Толкова много примитивен народ!?!?Но когато някой е действителноТ.Ъ.П.това няма как да му бъде обяснено.
46
10
 
18
 
! Отговори
Батко преди 6 години
Ето по надолу пример за една дребна душица която има мнение за постъпките на един човек който не познава, а сигурно не е и виждал на живо.......еми така е господинчо, няма никакъв повод всенародната любов да е насочена към теб,а що се отнася до Григор - достатъчно е това, че продължава да се само финансира, да тренира в чужбина и да се състезава за БЪЛГАРИЯ !!!БЛАДАРИМ ТИ ГРИШО ЗА РАДОСТТА И УДОВОЛСТВИЕТО И ЗА ГОРДОСТТА КОИТО ИЗПИТВАМЕ ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО ТИ В ТОЗИ ПРЕКРАСЕН СПОРТ! УСПЕХ !
45
13
 
5
 
! Отговори
Я па я...! преди 6 години
До Анонимен Ако Гришо е комунист ще го възхваляваш до небесата.
44
11
 
22
 
! Отговори
До 94 преди 6 години
Знаем ви вас.Такива като те плюете и по емигрантите, че не били българи...ведно с валери и волен.За вас истински българин е само този, който живее в Люлин...плюе по джендърите, пие повече ракия, отколкото вода и гласува за псевдопатриотите или герб.Не, благодаря.Гришо е повече българин от вас.
43
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам Григор да победи живата легенда Федекспрес, обаче толкова хора тук ще се поболеят от злоба и завист, че все пак ще е по-добре да падне.Какво е победата за един, пред нещастието на цял народ? Падни Гришо - бъди посредстен българин, бъди като нас!
42
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Успех е за Григор ,ако загуби след тежка борба и покаже добър тенис!Другото е в сферата на фантастиката!
41
19
 
17
 
! Отговори
xaxa преди 6 години
Браво на КОНТУЗЕНИЯ Гришо победи, а уж беше тежко контузен и за това отказа участие в последния момент - с постановка от Болшой театър ама поне да се беше скрил хахаахаА иначе ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРИН нито живее в БГ,нито говори нормално български език , а изпитва доста затруднения,така че МОЛЯ СТИГА СТЕ ГО ПРЕВЪЗНАСЯЛИ ТОЗИ Г-Н, ГРАМ НЕ МУ ПУКА НИТО ЗА БЪЛГАРИЯ,НИТОНЗА ВАС ФЕНОВЕТЕ МУ!