Гришо ще почива 20 дни след провала в Маями

Димитров се връща за домашния си турнир в Монте Карло
27 мар 2018 11:40, Красимир Ангелов
43
Гришо ще почива 20 дни след провала в Маями
Снимка: Булфото

Григор Димитров ще направи дълга пауза от турнири след слабите резултати и изненадващите загуби в последните три турнира. Той ще почива 20 дни преди следващото си изпитание, пише "България днес".

Гришо изненадващо отпадна в неделя вечер от френския ветеран Жереми Шарди в Маями и пропусна златна възможност да атакува третото място в световната ранглиста.

Поражението застрашава четвъртото място на Димитров в световната ранглиста. Той може да бъде изпреварен от намиращия се в блестяща форма Хуан Мартин дел Потро (Аржентина) или от Александър Зверев (Германия), ако двамата стигнат по-напред в Маями.

Така следващото изпитание пред българина ще бъде неговият "домашен" турнир в Монте Карло. Гришо живее от няколко години в Кралство Монако и точно там се очаква той да се готви до старта на надпреварата от сериите Мастърс на 16 април.

От началото на годината Димитров има 11 победи и 6 загуби, но в последните четири двубоя записа три поражения. След загубата в Маями туитър беше залян от възмущение и абсурдни догадки защо българинът играе на подобно ниво.

Още тенис новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пет пари не давам за фъфлещия хасковски бек.
36
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 27Ако знаеше в килер се "свива" ДришУ нямаше на говориш подобни дивотии.Дупката която обитава в Монако е продължение на "хотелите с плъхове" и лоукост компанитте с които е летял и за които говори Мара Шарапова.Българите сте изключително наивни и жалки същества без значение от социалният статус и местоживеенето.
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, Дришката да не се е пенсионирал вече, че ще почива???
34
2
 
15
 
! Отговори
Кика преди 6 години
Я го оставете тоя.Няма само с него да се занимаваме.Имаме си и други спортисти.Живота не започва и не свършва с ***.Да му мислиме ние дето сме в БГ.Тоя дето е на майната си и хич не му пука,какво да го мислиме.Направи си парите и сега се ослушва като мушмурок.
33
2
 
15
 
! Отговори
Мими преди 6 години
Как може сам да се закопава.Какви дървета играят като да последно.Тоя се разхожда по кортовете като примадона.Млади красиви момчета със сигурност имат и те приятелки и всеки се пази и крие от медиите.Този балканкси субект все на показ.Дани още малко ще го потърпи и ще му бие шута.Той какво си мисли,че Валвердо ще си губи времето с него.Много съм разочарована и протестирам.Повече няма да гледам негови мачове.Щял да почива,че той от начало на на годината все почива.Пада в първи кръг и почива.
32
2
 
16
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Може заедно да почиват с Бербо след тежките контузии сполетели и двамата.
31
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Писна ни от този тъжняр розовия ***. Ха стига сте ни занимавали с него.
30
3
 
5
 
! Отговори
Васил Василев преди 6 години
Кой знае кака Ники как върти кларнета на *** и ние искаме той да играе , , , той ще пропее но няма да играе , , ,
29
7
 
10
 
! Отговори
До 8 Иван-чо преди 6 години
Какво отпадане от топ 10?! Какви защити на точки сънуваш? Гришо има да защитава само 10 точки през април, 100 точки от два турнира (90+10) през май и 270 точки от два турнира (180+90) през юни. Как го виждаш да отпадне от топ 10 след следващия турнир?Гришо е бетон в топ 6 още доста месеци.
28
3
 
10
 
! Отговори
Селяк преди 6 години
Така ми, да ходи 20 дена да взима кадем от каката, че много го закъса, То от толкоз маане неможе 1 сервиз да напраЙ.
27
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно, защо като напиша в гугъл (***) и ми излиза всичко за Гришо?
26
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бат Гришко си живее в Монако, а ние си пишеме ли пишеме и бришеме и дришеме.
25
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пази Боже сляпо да прогледне
24
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ???24 Ако иска да почива качествено,без нея.
23
3
 
23
 
! Отговори
??? преди 6 години
А баба Николинка ще го утешава ли?
22
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои от долуписалите правилно са отбелязали, че в спорта и изобщо в която и да е област, когато градиш кариера, трябва много да внимаваш с жените. Вижте Федерер - коя е жена му? Недотам привлекателна, но сериозна, гледа му децата и се грижи за него. Агаси - сериозния терминатор Щефи Граф. За Надал не знам и не съм се интересувал, Ноле също се ожени. Нашият само прескача от звездни жени на други, които го комплексират и му замайват акъла. Ако спре с жените за нула време ще се качи нагоре.
21
5
 
15
 
! Отговори
CTaHu преди 6 години
Гришо е толкова алчен, че няма на къде защо си мислите, че играе така.Миналата година мачка наред сега коеф, му толкова много падна че е грехота да не си прави врътки
20
10
 
26
 
! Отговори
Фенъ преди 6 години
Нас нормалните хора какво ни интересува колко и къде ще почива Дришокът? Още малко ще напишете кога ще ходи по нужда.
19
12
 
8
 
! Отговори
е преди 6 години
До МислителЗащо да си рискува здравето в турнири от които няма никаква полза ?
18
6
 
20
 
! Отговори
Мислител преди 6 години
Аз , ако съм на мястото на Григор , ще се пусна в няколко "ЧАЛЪНДЖЪРА". И без това видно НЕ Е в форма и видно играе без никакво настроение. Поне с няколко победи над по- слаби играчи ще си върне самочувствието и може да заиграе по - добре. Предполагам обаче , че високото му самочувствие ще му попречи да вземе това доста добро решение , гледайки формата му ........... :) :) :)