Гришо излиза срещу самурая Нишикори в Рим

Японецът води с 3:1 победи срещу българина
14 май 2018 18:10, Веселин Коларов
12
Гришо излиза срещу самурая Нишикори в Рим
Снимка: Reuters

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще играе срещу японеца Кей Нишикори във втория кръг на турнира на червени кортове от сериите "Мастърс" в Рим с награден фонд 5.44 милиона евро.  

Четвъртият в света Димитров е поставен под №3 в надпреварата в италианската столица и почива в първия кръг, в който Нишикори пък елиминира испанеца Фелисиано Лопес със 7:6(5), 6:4.
 
28-годишният японец е 24-и в класацията на АТП в момента, но е достигал до четвъртата позиция. Той има 11 титли в кариерата си, както и финал в Големия шлем на Откритото първенство на САЩ през 2014 година.
 
Димитров е достигал до полуфиналите в Рим през 2014 година, но при последните си две участия отпада още след първия си мач. 
 
Нишикори води с 3:1 победи срещу Димитров, но българинът спечели последната срещу помежду им с 6:2, 2:6, 6:3 в Бризбейн през януари миналата година.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
4
 
! Отговори
сара преди 5 години
Хайде, момче, стегни се, дръж се и давай напред ! Можеш, повярвай в себе си ! Не чети форуми, просто си свърши работата......Обичаме те !
9
1
 
3
 
! Отговори
Позитивен преди 5 години
Браво! Преминахме успешно първи кръг.
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 7Сто милиона ама във виетнамски донги..........ДришУ още не е събрал кинти за един читав апартамент в Монако (15-20 милиона ойро)Капиш, пайзано?!Ще живее препиквач на огради около застарели лелки и треньорче по тенис.Такава му е орисията на провинциалистчето.
7
4
 
2
 
! Отговори
инж Цветанка Владова преди 5 години
До До 6 Това е вече завист, злоба , а не безразличие- колко милиона има- спечелил ги е иу сигурно ще ги употреби за бъдещето на българския тенис. Затова, горе главата и намери реализация на своите възможности!!
6
12
 
6
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
Знаеш ли колко ни дреме на другите за скапания ти живот.Когато някой е действително Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено. Р.S. И да падне и да бие той мина стоте милиона,така че е обречен да живее богат и хубав живот на млад милионер,а ти си гний като аутсайдер.
5
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А дано да падне че мене нищо друго не ме радва в тоз скапан живот
4
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червърти в света ама друг път!!!Вече зпадна от десетката за 2018!!По-полека, изхвърлюте се като "тъмен субект" на мокър пясък.А тези квалификации "самурай", "нинджи" и т.н. ги запазете за чаветата в къщи или за селската кръчма от където произлизате!!Всички знаем ............ПЪРВИ КРЪГ!
3
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ме интересува, но ни занимавате с всеки мач на Пинко. Досада.
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам пок да е в розЕво...мнооооуууу сладък....докът му съ порадвам..и земе, че падне
1
5
 
8
 
! Отговори
Фенъ преди 5 години
*** + Втори кръг = ..... на всеки е ясно какво ще се случи :)))))))))))))))))