Джокович детронира Гришо на 1/8-финалната фаза на "Мастърс"

Неприятна новина за Димитров, имаше да защитава 1000 точки
Обновена: 18 авг 2018 07:16 | 17 авг 2018 23:02, Камелия Цветанова
70
Джокович детронира Гришо на 1/8-финалната фаза на "Мастърс"
Снимка: Reuters, архив

Новак Джокович детронира Григор Димитров на 1/8-финалната фаза на "Мастърс" турнира в Синсинати след 2:6, 6:3, 6:4, пише Gol.bg.

Двамата доиграха срещата си тази вечер при 2:1 гейма и пробив аванс за сърбина в третия сет, а той успя да си вземе всичките подавания до края на частта и спаси точка за пробив, за да удържи успеха си.

В следващия кръг Ноле ще се изправи срещу канадеца Милош Раонич.

Отпадането от турнира е изключително неприятна новина за Димитров, тъй като той имаше да защитава 1000 точки от тази надпревара.

Освен това класиране на финалния "Мастърс" в Лондон с оглед на слабото му представяне напоследък вече изглежда мисия невъзможна, което ще рече, че той ще загуби и още 1500 точки от актива си, след като спечели турнира през миналата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До не може да бъде! 53Що не си гледаш козите в двора ами ръсиш глупости в нета.Знам че в прованса сте умрели от скука и ако не опънете някое домашно животно нямакакво друго да правите но ...........
50
4
 
1
 
! Отговори
Мачкаййй преди 5 години
Напред ГРИШААААА, ще ги биеш всички, ще станеш 1!!!
49
3
 
3
 
! Отговори
не може да бъде! преди 5 години
Григор няма психика,а пък ние нямаме по-добър тенисист от Григор.Психиката на Григор е такава ,каквато е минимум на 2/3 от нас!?Неприятно е ,но трябва да признаем ,че борбеният дух в спорта у нас май е пренесен от руснаците/СССР/-преди 1944 г.в България практически не е имало никакъв спорт!?При сегашните условия може би е необходимо малко време-25-30- г.за да има съществена промяна !?
48
1
 
8
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
Браво Гришо, ти си за златен медал.
47
8
 
20
 
! Отговори
гн Митков преди 5 години
Някой да е очаквал нещо друго? Джокович е велик и легенда вече. Нашия е нищо повече от всеки тенисит в България. Средняк е и никога няма да бъде велик защото не знае как стават тези работи. Трябва да продадеш душата си на тениса за да си номер едно.
46
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Нормално е 42Джоко не спи с бабички но си има любовница и жена му ЗНАЕ!!!А и с този "духовен водач" който "следва"..................е по-зле и от Гиги-асковски.
45
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Григор през цялата си кариера досега направи един велик мач- с Надал на полуфинала на АО продължил 5 часа. За жалост го изгуби. Докато гледах мача си викам че ще гледам за втори път мач-шедьовър-драма, като между Джокович и Надал на АО 2012.Разликата е че Джокович има най-голямата психика измежду всички тенисисти, а нашия е все едно аматьор в това отношение спрямо него....Няма по-велик мач от Джокович-Надал на АО 2012 на финала в историята на тениса продължил 6 часа!Факт!
44
2
 
13
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Идеята на демократите за проспериращата и амбициозна, но алчна за пари и обществен престиж личност, търпи всекидневен крах. Особен и ярък пример за това е наш Григорча;)))
43
5
 
24
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Откога неволите на хасковския несретник станаха новина?
42
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е всички губим. Шофьорите губим по 100-200 лв. от ГО, Гришо губи 2500 точки, така е в живота - радост и тъга.
41
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слава богу, известно време няма да слушам и чета за Гришо целодневно.
40
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сата НАТО.Момче младо и зелено , махани се от Онази държава - животът в мизерия и лишения води до оскотяване и изкривяване на възприятията за околния свят !
39
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
един път биеш,един път падаш,засега гришо набляга на второто,после ще наваксва
38
3
 
18
 
! Отговори
боян преди 5 години
това е шокиращо, никой не го очакваше!!!
37
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 35 Автора на статията казва че Джоко е детронирал нашия не случайно, папагал! Миналата година именно на този турнир Григор взе единствената си Мастърс титла. Според теб това не е ли детронация след като до вчера титлата от този турнир беше в ръцете на Григор, папагал?
36
14
 
14
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
""Джокович детронира Гришо""Няма как да детронираш някого ,който никога не е бил на Трона-Нищо лично само формална логика
35
6
 
43
 
! Отговори
Нормално е преди 5 години
Джокович не спи с бабички и не се отрича от Сърбия!!!
34
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бат Гриш си е това. няма да доминира никога над Федерер, Надал и Джоко. а, пък и доста други му се опъват и го побеждават напоследък. Ще има е така епизодични изяви донякъде в някой турнир и това ще е. доларчетата си капят малко по малко, та и да го хулите, хулиме, все тая. Аз лично нямам някакви големи очаквания за него. Ако прави някоя изненада - добре дошло, но това ще бъде. досега трябваше да диктува нещо, но не става.
33
7
 
38
 
! Отговори
недко преди 5 години
федерер,дел потро,джокович,надал,с тези тенесисти гришо изглежда все едно за пръв път хваща хилка,е няма как да претендираш 4е след време ще бъдеш номер 1,маи това му беше с тениса..преди имаше някъв хъс,сега просто играе маи само да отбива номера,ще по4не да се свли4а надолу в ранглистата,това е сигурно..и ако и тая го зареже,тоя ве4е съвсем ще рухне..видя малко слава и пари и реши 4е станал велик,с това мислене не го виждам занапред,но маи натам се запътил,надолу...което е жалко
32
4
 
35
 
! Отговори
?!? преди 5 години
Че кой е вярвал в обратното, та такова гръмко заглавие?!?