Гришо отсвири Sofia Open 2019. Трябва ли да има драма?

Защо ли идоли на децата са Надал и Федерер, пита Крум Савов
49

В началото на февруари следващата година ще се проведе поредното издание на тенис турнира Sofia Open, в който ще се включат голям брой тенисисти от цял свят.

Още по темата

За съжаление българската публика отново няма да може да види родният номер 1 при мъжете Григор Димитров, който обясни, че няма смисъл да има напрежение от това, че той по всяка вероятност няма да участва на един "частен турнир".

Решението на Гришо отново повдигна сериозна дискусия, след като той досега участва в едно единствено издание на турнира в трите му издания. Сега вероятно ще го пропусне отново.

Спортният журналист Крум Савов отбеляза, че така или иначе този турнир е направен за Григор Димитров и за да може българската публика да го види на живо. Според Савов в тениса няма държавни турнири и всички, на които се подвизава първата ни ракета, са именно частни.

"Някой ако може да ми обясни как така 10 български деца и още 50, с които аз общувам покрай моя син, когато ги попиташ кой им е идол, обикновено казват Надал, Федерер или Джокович", категоричен беше той.

Крум Савов смята, че щом в класацията на младите тенисисти Григор Димитров идва на четвърта позиция, това е най-показателното.

Асен Григоров пък защити първата ни ракета и обясни, че Димитров не живее от 16 години в България и това, че в България да го обвиняват, че не е българин е голяма "излагация".

По думите му в медиите у нас постоянно се изливат негативни коментари и новини за най-добрия български тенисист.

Видеото с цялата дискусия вижте на сайта на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
До Анонимника преди 5 години
Анонимен Цървула не!Защо не си забиеш един фишек в шляканото чуждестранно дупе и да се гръмнеш!Комплексари!Само плюещи, злобни разбирачи!
47
1
 
5
 
! Отговори
Писна ми преди 5 години
Аман от писания за тоя Гришо. Да прави каквото иска - изобщо не ми дреме.
46
1
 
3
 
! Отговори
:):) преди 5 години
Гришо за жалост се превръща в ***, факт ...че си зяпаме цар футбол
45
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 15 години не съм в България но говоря перфектен български а тоя *** фъфли и съска като говори. Кога стана кюмюрджия кога ти почерня г...за. Познавам и хора по 30 години живеят в чужбина без грам акцент. Доста ограничен интелектуално плазмодий.
44
2
 
12
 
! Отговори
Ганчо преди 5 години
Този е загубен вече за тениса. Песента му свърши. СКОРО ЩЕ БЪДЕ СЛЕД 30-ТО МЯСТО. Той много от отдавна не е български състезател. Той е професионалист и ходи да печели пари за да храни онова пиле до него иначе има много кандидати за нея. Скоро време ще бъде забравен и от привържениците му в родния му град. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЗАПОЧВА ДА ГОВОРИ РАЗВАЛЕН БЪЛГАРСКИ. МОЖЕ БИ КОПИРА ЕДНА БЪЛГАРСКА ПЕВИЦА, КОЯТО СИ СМЕНИ ИМЕТО - КЕМИ- И СЕГА В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ Я ПОМНИ. ЖАЛКА РАБОТА.
43
7
 
11
 
! Отговори
Shark преди 5 години
При помиите, които постоянно се изливат по адрес на Гришо нищо чудно, че не иска да участва. Вие какво искате, да го плюете постоянно, а той да ви идва на крака да ви прави евала. Няма как да стане това. Добре че все още не е приел чуждо поданство, а се състезава за България.
42
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
донесете 2 автобуса БГ селяни в Швейцария да викат за Роджър Федерер на някой турнир и дори той ще се замисли следващия път дали да участва. Гледах по телевизията въпросния турнир в София и ме беше срам. То не бяха виканици, крясъци, освирквания. Нито един тенисист не заслужава подобно отношение
41
4
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Има много причини нашия Гришо да не участва на турнира в София и всяка една от тях е напълно достатъчна. Примерно: За България е по-добре някакви спортни деятели да не се хвалят, че сме нещо в тениса, визирайки Гриши, за чиито успех те нямат и грам принос. Нека се стегнат и да помогнат на български тенисисти да влязат поне в топ 100. За турнира в София е по-добре Гришо да не участва, защото публиката се държи по изключително невъзпитан начин на неговите мачове, уж го подкрепя.
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До KrumEКоментираме и си споделяме мнението бе.Забранено ли е?
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДЕМКолкото аз съм анонимник, толкова и ти.
38
3
 
1
 
! Отговори
ДЕМ преди 5 години
До Анонимен 33Каза един анонимник като теб.
37
3
 
20
 
! Отговори
KrumE преди 5 години
Ама разпенте го тоз Григор ве. 'ко го гледате? Ай, ша ви са....Сериозно. Когато печели и е номвер 2 в света всички го целуват и му се радват и редят за автограф. Крум Савов си е класически хейтър. Все недооценен, все плюе. Какво е създал? Освен децата си, да са му живи и здрави и да не са толкова злобни катъо тейко си. И Григор и Бербатов не ги харесват тези, на които все някой им е длъжен. Помня как Витомир пък плю по Каратанчева, като я хванаха с допинг.
36
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В интерес на истината, когато григор участваше, публиката се държеше по меко казано просташки начин.Дали пък Григор не ще да се разграничи.
35
9
 
8
 
! Отговори
Русия преди 5 години
Крум е прав . Оня в дясно е смешен.
34
9
 
23
 
! Отговори
Bill Charlie преди 5 години
На кой му дреме вече за този лузър. Той дори и български не говори вече. Смотльо. От 30 г. съм в щатите и не съм забравил езика, тоя гей вече мъца, значи е супер ***.
33
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жив и здрав.Ако участва на София опън - ще спечели един турнир през годината.Като не участва - няма да спечели.Като му отпаднат точките от АвстралияОпън и Ротердам, към края на февруари ще е след 30-то място.
32
5
 
18
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 5 години
Прав е Крум че този турнир го направиха за Григор.И понеже държавата дава пари,той продължава да съществува (Джокович опита в Сърбия,но не стана и всичко прикрючи).Истина е обаче,че турнирите са частни.Защо след като това е причина да не идва, миналата година дойде?Значи нещо тогава е било договорено, което сега се отказва.А с приказките му"горд съм,че съм българин" прекали.Никой друг от топ10 не повтаря колко е горд...Асен да вземе да се поучи как се прави реклама.
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТурнирът вече не е турски.
30
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен29Ти познаваш Надал и Федерер?Ако не ги познаваш, на какво основание го казваш?
29
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Надал и Федерер ще кажа, че са земни и човечни въпреки, че са звезди в спорта. А за Димитров ще кажа, че не вижда по-далече от носа си.