Официално: Гришо изхвърча от Топ 20 на света

Промени в Топ 10 на ранглистата по тенис няма
7 яну 2019 10:30, Веселин Коларов
47
Официално: Гришо изхвърча от Топ 20 на света
Снимка: Reuters

Най-добрият български тенисист Григор Димитров изпадна от топ 20 на световната ранглиста за първи път от повече от две години. 

Димитров загуби на четвъртфиналите на турнира в Бризбейн през миналата седмица и от днес падна с две места и вече заема 21-ото в класацията на АТП с актив от 1790 точки.
 
Това е най-ниското класиране на хасковлията от 25 септември 2016 година, когато той също беше 21-и в подреждането.
 
Промени в топ 10 няма. Лидер остава сърбинът Новак Джокович с 9135 точки, следван от Рафаел Надал (Испания) със 7480 точки и от швейцареца. Роджър Федерер с 6420 точки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
0
 
! Отговори
Атанас Христов преди 5 години
На родолюбие се възпитава в семейството, израстнал е в безценностно чалгаджийско време, няма за кога вече да е в топ 10, или да обича Бг. Трябва да смени много важни неща..треньор, мацка, мироглед, а така ни риба ни рак, жалък е...
39
2
 
0
 
! Отговори
777888 преди 5 години
С тази посредствена игра ще се смъква все повече и повече, а иначе на думи е голяма работа, а на дела какво показва?
38
7
 
6
 
! Отговори
Гринго преди 5 години
На Гришо му дреме ,че е извън 20, а пък на мен ми дреме за вас!
37
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо непрекъснато се пише че Димитров правел много за България?Той прави всичко това за себе си преди всичко.А че косвено покрай него се чува името България понеже е българин,това е отделен въпрос.Трябва да му благодарим ли,какво?А той пък не трябва да забравя че лоша,добра,България е страната която го е създала като човек и тенисист.И да е поне малко благодарен
36
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки който отказва да играе за България ТРЪГВА НАДОЛУ.Справка-Бербатов,Казийски,Димитров.Не знам карма ли е,съдба или случайност,но е факт.Тези иначе големи звезди забравят че имат дълг към страната която ги е създала и отгледала и към децата за които са пример с Националната фанелка.Да,условията тук не са прекрасни,федерациите имат трески за дялане.Но какво е това пред любовта на хората и радостните детски очи?
35
12
 
5
 
! Отговори
Georgi преди 5 години
До БГ-А ти от коя нация си бе НАГЛЕЦ и какво лично ТИ си направил за нея освен да бъдеш плюещ никаквец.Какъв то си ти такава е и жена тиили приятелката ти.***.
34
12
 
4
 
! Отговори
маркиз Дьо ла Панкур преди 5 години
До "хан крум"Кой си ти, гризач на екскременти храбър , че Гришо да ти дава обяснения и защитава позиции, защо не играел в България. Можеш ли поне на малкото му пръстче да се опреш ?!Друг е въпросът за какъв се имаш , но и в психодиспансера всички се имат за Наполеон и нагоре ...
33
7
 
4
 
! Отговори
Azi преди 5 години
"изхвърчал" - ба-си термина. Все едно пишещият изпитва оргазъм от това, че Гришо е извън 20-цата
32
6
 
18
 
! Отговори
БГ преди 5 години
До Хан Аспарух Гордееме се със селяни от 1944г насам-откак избиха преуспелите българи и интелегенцията.Такива като хасковеца не могат да бъдат гордост за нито една нация.Доколкото чух *** не иска да изиграе дори един сет в БГ-дори и пари да му дават.А сиктир от такива "българи"-а камо ли да се гордееш с тях.
31
14
 
13
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Абе,момчета,колкото и да го плюете това момче то от 14 -годишно само изкарва парите си .Казват,че са около 20 000 000$ ...А вие чакате прИмоции от Кауфланд на евтина бира и кебапчета...
30
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продължаваме надолу.
29
10
 
9
 
! Отговори
Георги преди 5 години
Сега разбрахте ли защо пишете за Григор Димитров,защото той е някой/успял/ без значение на кое място е в Световната ранг листа.А Вие кои сте-някакви плямпащи и плюещи и завиждащи, които освен да се напиете и сбиете някъде за да станете с това известни/като сина на президента/,имате притенции да бъдете съдници на всички успели хора.
28
5
 
11
 
! Отговори
Топ листа преди 5 години
В световния тенис 5000 души се състезават и печелят точки - съответно същите се подреждат в ранглиста. Който иска може да се пробва и да печели.
27
8
 
11
 
! Отговори
BG преди 5 години
По добре пишете коя мацка сваля в момента !
26
7
 
4
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
ПОЗОР!ОСТАФКА!
25
10
 
22
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
много ми е смешно как хора, които не са се събличали никога по физическо, коментират къде било реалното място на Гришо в ранглистата. Вярно, че с голяма доза шанс стигна до номер 3, но определено мястото му е в топ 10 през последните 3 години. Аз също съм разочаровам, че едва ли ще бъде номер 1 някога или пък ще спечели титла от шлема, но това не означава, че не е топ тенисист, какъвто сме нямали досега...да не кажа, че може няма и да имаме :)
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гришо имаше малшанса през 2018 година, а и сега в Бризбън, често да губи сравнително рано от тенисисти, които после ставаха победители в турнира. Сега загуби от Нишикори и победител стана ... Нишикори.
23
3
 
5
 
! Отговори
До 24 преди 5 години
Ще ти се. Ти да не си Кузманов и искаш да станеш първа ракета на България, което ще стане, само ако Гришо спре да играе?
22
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гришо успя с много труд да влезе в топ 3 на света през 2017 година, което вбеси мразещите България и българския народ, и оплюването веднага започна. Къде са другите силни български тенисити, за които държавата харчи парите за тенис? Няма ги? На Гришо държавата дали му е дала поне 1 лев. Казвам НА Гришо, а ЗА Гришо. Второто, означава, че спортния министър харчи парите ЗА Гришо, по собствено усмотрение, както беше например с последната олимпиада.
21
7
 
12
 
! Отговори
Тенис спец преди 5 години
Аз предлагам на Григор Димитров да вземе да се пуска вече и на "ЧАЛЪНДЖЪРИ" ;) ... Там може да "бие" малко повече тенисисти от наистина големите и добре платени турнири ! ;) ... Дори може и някой финал да спечели , при добро стечение на обстоятелствата ! :) ;) :) ..... Тъкмо ще му се възвърна така и позагубеното самочувствие ........ :) ......... Дори да вземе да се върне и да спечели БЕЗ ЗАГУБЕН СЕТ и Държавното първенство на България ..... ха ха ха :) ;) :)