Завръща ли се Анди Мъри на корта? Не чувствал болка

За сега рехабилитацията му върви добре
6 мар 2019 18:20, Нели Христова
2
Завръща ли се Анди Мъри на корта? Не чувствал болка
Снимка: Reuters

Със сигурност това лято, Анди Мъри няма да участва на "Уимбълдън", но бившият №1 в световната ранглиста не губи надежда, че отново ще играе тенис.

Още по темата

Едва преди няколко месеца, бившият №1 се оттегли от корта със сълзи на очи. Шотландецът претърпя операция на тазобедрената става в края на януари, а за сега възстановяването му върви добре. Мъри твърди, че вече не изпитва болка.

"Моето желание е да продължа да играя", категоричен е Мъри, който говори по време на визита на събитие в Лондон на един от спонсорите си, цитиран от БНР.

"Казах го и в Австралия. Въпросът е, че не знам дали това ще бъде възможно да се случи. Със сигурност сега съм много по-щастлив, отколкото бях в последните 12 месеца след първоначалната операция на хълбока. Сега вече не изпитвам болка, а това не ми се беше случвало дълго време. Рехабилитацията е бавна, но дава много добри резултати. Просто трябва да бъда търпелив и да видя как ще се развият нещата, но ако е възможно, със сигурност ще искам да се върна на корта", допълва 31-годишният шотландец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Голям тенисист и спортист! Но и аз като колегата 1 смятам, че не бива да се завръща в тениса, колкото и добре да върви рехабилитацията... може да се контузи така, че да стане инвалид за цял живот!
1
0
 
7
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Ако Анди Мъри със сменената тазобедрена става се върне в тениса като състезател, това ще му бъде фатална грешка. Дано има разумни приятели, които да го възпрат.