Гришо се завърна на корта със силна победа в Маями

Нашето момче отвя испанския ветеран Фелисиано Лопес
23 мар 2019 22:36,
37
Гришо се завърна на корта със силна победа в Маями
Снимка: Архив, Reuters

Григор Димитров се завърна по най-добрия възможен начин на корта след двумесечното отсъствие заради контузията в рамото. Нашето момче направи на пух и прах испанския ветеран Фелисиано Лопес с 6:1, 6:3 в среща от втория кръг на силния "Мастърс" турнир в Маями.

Това бе шести двубой между двамата и четвърта победа за българина, а в следващия кръг той извади късмет да избегне силния руснак Карен Хачанов, който изненадващо отпадна от австралиеца Джордан Томпсън. Двамата с Григор не са се изправяли един срещу друг до момента.

Сетът на откриването започна фантастично за българина и за кратко време той проби във втория и шестия гейм, като всичко на всичко даде само гейм на испанския си противник. Във втория сет Григор отново започна уверено и в петия гейм стигна до така решителния пробив.

В деветия гейм проби отново и така довърши противника си. Това определено е най-силното представяне на българина от доста време насам.

Четете още спортни новини в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
11
 
! Отговори
име преди 5 години
Влакчето на ужасите отново се задвижи. Днес беше само нагоре -стабилен, уверен и нито следа от контузията. През цялото време докато гледах мача не можах да повярвам колко е високо нивото му, като за първи мач от два месеца и очаквах да дойде срива. Да не избързваме обаче и да видим кое лице на Григор ще видим в понеделник!
6
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Списките за тоя са по-скучни и от тези за Брекзита
5
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Михаела Филиева била ли е там??Питам за един приятел.
4
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей рахат им беше на форумните гении Гришо като беше контузен а сега пак мъка
3
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой беше тоя??Ааа, някакъв провинциалист който се прави на тенесис ама не му се получава.Написа ли книгата "Как не минах първи кръг" или още не я е завършил?П.П. Аман от селски ......!!!
2
10
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Покрай...радоста от оставките на корумпираните гербави...величия,малко светъл лъч с победата на Гришо.Честито,поне неговите...милиони са...чисти.
1
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мачкай, Гришооо!