Какво трябва да постигне Гришо в Мелбърн?

Наградните фондове на Australian Open са увеличени с 13,6%
17 яну 2020 14:08, Екип на Dnes.bg
6
Какво трябва да постигне Гришо в Мелбърн?
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Григор Димитров се намира в добра форма преди началото на Australia Open. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria с водещ Живка Попатанасова.
 
Жребият за турнира беше изтеглен вчера и противопостави за съперник на Гришо аржентинецът Хуан Игнасио Лондеро. "Той е №51 в ранглистата и до момента двамата не са играли помежду си. При успех Димитров може да срещне Леонардо Майер. После в схемата са бившият №3 в света Денис Шаповалов и легендата Роджър Федерер", каза Коларов.
 
Той добави още, че Григор има да защитава 360 точки от миналата година, когато стигна до 1/4-финалите в Мелбърн. "Иначе през този сезон наградните фондове са увеличени 13,6% или рекордните за турнира 70 милиона австралийски долара", добави Коларов.
 
Гостът говори още за боксовия мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, който вече е договорен, както и за Зимните младежки олимпийски игри, които се провеждат в Лозана, Швейцария.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
аз преди 4 години
Давай Гришооооо..давай българиноооо....!!!
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шаповалов е 13-ти в ранглистата и това е най-високото му класиране там въобще.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо трябва да оцелее дишайки въздуха в момента там, ако беше си живял в София, щеше да е със заякнали дробове и щеше да ги накъса
3
5
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
"Жребият за турнира беше изтеглен вчера и противопостави за съперник на Гришо аржентинецът Хуан Игнасио Лондеро. "Вие сериозно ли? АржентинецЪТ? "може да срещне..."Но може и да не срещне!Какви данъци и осигуровки ще плати асковският несретник в България? Или пак ние ще хрантутим родителите му?
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мачкай, Кобра !
1
0
 
8
 
! Отговори
опетков преди 4 години
Шаповалов никога не е бил N3. По-скоро Григор беше 3.