Организаторът на Adria Tour: Не знаем къде се е заразил Григор

Всички, свързани с турнира, ще бъдат тествани
22 юни 2020 08:48, Нели Христова
17
Организаторът на Adria Tour: Не знаем къде се е заразил Григор
Снимка: БГНЕС

"Проверяваме всички - състезатели, съдии, доброволци. Не може да рискуваме", това заяви директорът на Adria Tour Джордже Джокович след като българският тенисист Григор Димитров даде положителна проба за кроновирус вчера. Всички, свързани с турнира ще бъдат тествани. 

Още по темата

Финалът в Задар между Новак Джокович и Сергей Рубльов не се игра след съобщението на Григор, че е положителен. Не е изключено и последните турнири от веригата да бъдат отменени.

"Научихме новината от мениджъра на Григор. Спазихме всички разпореждания на сръбските и хърватските власти. От наша страна направихме всичко", категоричен е Джордже пред "24 часа".

"Не може да знаем къде се е заразил Григор. Пристигна в Задар от България, може да е там. Пожелаваме му бързо възстановяване", заяви шефът на турнира в Задар Горан Иванишевич.

Според хърватските медии на тест отиват и баскетболистите на КК "Задар", които играха срещу тенисистите, както и децата, които се срещнаха след това с играчите.

След завръщането си от САЩ Григор е бил само в Сърбия, Хърватия и България. Той бе в родния град Хасково, където направи тренировка на кортовете и се видя с кмета на града.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ще се информира.Да бяха спазвали мерките.Сега ще искат компенсации.Дали някой няма да ги обвини за лошата им организация?
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На бардака в Амстердам!
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия не разбраха ли ,че с тоя спорт е свършено.Футболерите също се влачат още.21 век спорта ще е анахронизъм.
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво е това разхождане - САЩ, Сърбия, Хърватия, България..., то не бяха срещи, турнири, барове и какво ли не?Обикновените хора от известните гледат и си викат, ама то нищо няма, я ги гледайте как си живеят живота, аз ще стоя в жегата да се душа с маска и са си абсолютно прави. Или има правила, самосъзнание и отговорност за всички или няма за никой, защото пред вируса всички сме равни!
10
0
 
9
 
! Отговори
до 8 преди 3 години
Викаш на хасковлии Григор им е виновен! Той на сила ги е карал да се врът в него без маски за селфита и автографи
9
0
 
1
 
! Отговори
до 5 преди 3 години
До До 2 мислех да не пиша, но просто ме изумява това, че такива като теб първо коментират и евентуално после четат...ако въобще го правят...друг е въпросът какво от прочетеното им стига до мозъка...ако го имат...защо се "хабите" да коментирате някакъв пост, като не разбирате написаното в него...или просто така, да не стоите без работа и си пишете....
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заразил се е в Хасково ама на кой му пука.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Викаш Сърбия му е виновна на меката китка Григор.Те насила са ги завлекли да се кълчи в чалготеката.
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"След завръщането си от САЩ Григор е бил само в Сърбия, Хърватия и България."...САМО!Ха - той е изръшкал 4 държави... САМО!
5
5
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Хахах шизофрениците пак се вихрят. Първо стига сте писали за вируса че всявате паника, сега що не пишете за заразените.
4
3
 
18
 
! Отговори
Иван преди 3 години
За всеки трезвомислещ човек е ясно, че се е заразил в Хасково! В цялата област последните седмици се прави по ЕДИН тест на ден! Дори когато има положителни проби се стига до най-много 7 теста на ден! Това дори не са контактните лица на един нормален човек за ден, какво остава да се открият контактните лица за 7 дни, което е средния инкубационен период на вируса! Всичко е пълна парадоя! Сега Григор ще им е изкупителна жертва!
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спокойно, форумните *** ще разнищят мистерията веднага.
2
3
 
8
 
! Отговори
след дъжд качулка преди 3 години
какво значение има къде се е заразил...заразен е...а колко хора той е заразил...но понеже не са известни, за тях кой ще пише...
1
3
 
12
 
! Отговори
Измамата коронавирус преди 3 години
Да видим дали и Джокович е заразен след като цял свят видя как се прегръща с Гришо в дискотеката.