Скандалът Джокович-Григор и в Twitter, феновете: Сърджан да се извини!

Ник Кирьос го обвини, че се опитва да прехвърли вината
25 юни 2020 15:22, Нели Христова
71
Скандалът Джокович-Григор и в Twitter, феновете: Сърджан да се извини!
Снимка: БГНЕС

Когато целият свят започна да обвинява Джокович за положителната проба на Григор Димитров, баща му Сърджан реши да го защити, като обвини за случващото се Гришо. Но докато хората в Сърбия може и да са му повярвали, то феновете в Twitter не бяха особено впечатлени от реакцията му.

Още по темата

Сред тях бе и тенис звездата Ник Кирьос, който критикуваше липсата на мерки на турнира от самото начало. Той сподели статията с коментара на Сърджан в историята си в Instagram и написа: "Не, не прехвърляй вината". Преди това Кирьос сподели видео от дискотеката, в която тенесистите се забавляваха в Белград, а към него добави: "Всичките ми молитви отиват към спортистите, които се заразиха с вируса. Не ми пишете за да ми припомните всичко "безотговорно" и "глупаво", което съм правил на корта. Това бие абсолютно всичко."

Феновете също не застанаха на страната на Джокович, а тъкмо обратното - възмутиха се от думите на баща му.

"Бащата на Джокович е толкова токсичен, че дори и позитивните емоции не могат да го променят", написа потребителят Бастиен Фачан, а друг му отговаря: "Може би това е резултата от пиенето на прекалено много пречистена вода", подигравайки се на странните вярвания на Ноле за медицината.

От профила на TENISMEDIA пък настояват, че "Григор заслужава публично извинение от Джокович", а към цитат от коментара на Сърджан пишат: "Не ви е срам господин Джокович!"

"Точно когато си мислех, че ситуацията с Adria Tour няма как да стане по унизителна... Бащата на Джокович започва да говори и обвинява Димитров", възмущава се друг потребител в Twitter. А мъж на име Джонатан отговаря: "Да обвиниш един от болните играчи, вместо собствения си син, който бе достатъчно безотговорен да организира този глупав турнир... Запазете класата си, господин Джокович."

Григор е само един от четиримата участници на Adria Tour, който се разболя от коронавируса. Той бе и първият, който даде положителна проба за COVID-19, което може би предизвика критиките по негов адрес. Но световните медии припомнят, че НБА играчът Никола Йокич, с който Новак Джокович игра баскетбол, също е заразен с вируса.

Според журналиста на New York Times Бен Ротенберг, без съмнение "скептицизма към науката" на Джокович е довел до този резултат. "Той даде платформа на всякакви странни псевдо-учени в профила си в Instagram, говореше с всякакви гурута, които променят водата с позитивно мислене и всякакви такива неща. Този скептицизъм към науката не му помогна в този случай", казва спортния коренспондент на NY Times пред OTB Sports. И добавя: "Когато говорим за веганство и медитация, няма проблем. Но когато започне да проповядва неща, които могат да са подвеждащи и опасни за хората... тове не е нещо хубаво, което можеш да правиш с платформата си."

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 20 Майк Тайсън обожава тенисът. И той ли не е мъж?
19
9
 
1
 
! Отговори
Един от тълпата преди 3 години
Аз тия двамата сефте ги чувам. Некви жендъри са шом тенис играят. Признавам само джобния тенис аз!
18
10
 
4
 
! Отговори
Фактология преди 3 години
Не познавам нормален мъж, който гледа тенис... освен ако не е обратен, но това го праща в другата категория.
17
3
 
10
 
! Отговори
Всичкото преди 3 години
Всичкото Джокович , на пастет !
16
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 14 Аре да питат Новак какво мисли по въпроса, че Григор го е заразил , и да видим дали ще каже че е Григор, а? Само че не го питат, щото сръбските медии знаят какво ще каже:" Това са пълни глупости" и ще ги направи смешни, палячооо!
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли значение.Пандемията разкри една потресаваща истина.Спортът се оказа менте,а тези медийни герои спортистите ,въздух под налягане.
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 14 Що трябва да е длъжен Новак да отговаря пред медиите за някой който ръси прoстотии? Ти нормален ли си, бе?
13
3
 
1
 
! Отговори
До 13 преди 3 години
Брато, то и Баце си мълчи за корупцията, не значи , че не е наясно. Май ти си психопата, баси - искаш да те о-ноди нолето ли? Оди си му пиши в туитър- дотук нищо съществено не каза, освен, че една българка според теб е луда . Море, да ти гооооо
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 11 Муахахаха..значи щом мълчиш и не коментираш простoтията на някой, то непременно одобряваш по такъв начин тази прoстотия?Муахахааххах...Жена ли си мъж ли си не те знам, но със сигурност си за лечение в психиатрична клиника.
11
2
 
4
 
! Отговори
Леле до 10 преди 3 години
Впрочем инкубационният период е 14 дни... сърбетата може много неща да кажат (на мен една луда в Ниш ми доказа, че Сърбия била граничела с Япония лол), но фактите са факти- няма как Григор да ги е заразил. А може би трябваше лол пак те питам- защо не се извинява онзи красив твой ноле за изприказваните пррростотиии!? :)
10
2
 
1
 
! Отговори
Леле до 9 преди 3 години
Мълчанието му е показателно. И понеже пращиш от интелект ще ти посоча, че съм жена :)
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 9 Къде си чул Новак Джокович да обвинява Григор че го е заразил, бе ИЗПРОСТЯЛ?????Ти си за Карлуково, бе!
8
3
 
4
 
! Отговори
Леле до 6 преди 3 години
Да, би трябвало да се извини, ако претендира, че няма нищо общо с обвиненията:) и *** е баща ти, ако бях баба ти щях да съм палячКА, но имам бебе и то не ще да е с твоя мозък-бльоч, обещавам :) и недей се ядосва излишно в тея смутни времена хаха- да ми защитаваш сръбски турбо селяндддури, които псу ват един от най-успелите Български тенисисти е повече от липса на интелект. Диагноза е ...
7
2
 
21
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
четох статия скоро от един от най-уважаваните тенис анализатори, че на Джокович и семейството му трябва да му е много тежко от факта че въпреки това че е 1 в ранклистата не е нито харесван, нито обичан в световен мащаб ! Оттам идват и комплексите и неудържимото желание да обиждаш, плюеш и търсиш друг да ти е виновен.
6
3
 
7
 
! Отговори
Леле до 5 преди 3 години
Новак Голямото Сърце защо си мълчи по темата!? От величие? БУАХАХАХА злетаааа
5
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аре стига с тази прoстoтия!Новак е велик човек и с добро сърце, а баща му е един злобен *** смoтаняк!Толкова по темата!
4
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много са интимни Григор и Джокович, просто се чудя кой от двамата е таткото!!!!?
3
2
 
14
 
! Отговори
L. преди 3 години
Дъвка за балончета е тази тема.
2
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко, че Григор уважи поканата на Джокович, ами сега баща му го изкарва почерен от дявола.
1
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дъртия с голямата си уста нанесе материални и морални щети на Джокович.