Джокович на съд заради "Адриа Тур"

На турнира плъзна зараза с коронавирус
27 юни 2020 15:15, Ния Христова
35
Джокович на съд заради "Адриа Тур"
Снимка: БГНЕС
Сериозни проблеми може да си навлече световният номер 1 в тениса Новак Джкович заради корона турнира "Адриа Тур". Според швейцарския "Блик" срещу Ноле е възможно да бъде заведено дело за нанесени непреки вреди върху хора. Сред тях е и Григор Димитров, който напусна преждевременно турнира в Хърватия. Малко по-късно той обяви, че е диагностициран с COVID-19.
 
"Ако се установи, че на хората са нанесени вреди, тъй като хигиенните правила очевидно не са се спазвали на "Адриа Тур", Джокович е заплашен от съд като съорганизатор", пишат от изданието. 
Още по темата
 
В Белград и Задар Новак проведе два турнира с публика без да се спазва дистанция по трибуните.
 
В сръбската столица той събра Григор Димитров и компания в нощен клуб за парти. След това българската тенис звезда се прибра до Хасково. Миналата събота той игра с Борна Чорич в Задар. А в неделя от Монако Григор обяви, че е заразен с коронавирус.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука гледам всичко живо се навива от страх от измишльотината К19. Не мога да повярвам как на никой не му пука заради отнетите ни човешки права и достойнство! Критичното мислене е забранено в някое кьоше.
6
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
при корона вируса повечето не придобиват имунитет и могат да се заразят отново и да умрат - такъв случай имаше в България. за да сработи стадния имунитет трябва да заразите поне 60% тоест около 4 милиона българи, при смъртност около 8% у нас, това означава практически да убиете 320 хиляди души за половин година примерно
5
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че и на чалготека се бяха скупчили, пулна ганьовщина.
4
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голямо издънване на Джокович, кето ще му коства материелни най-вече морални щети.
3
3
 
21
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
,,едва ли нарочно е ,, заразявалНе се иска да е нарочно.Той е съорганизатор и има ангажимент по техния закон да пази здравето на участниците в мероприятието.А ако беше в САЩ не знаем какво щеше да го чака.Например вместо Гришо, да е заразена Джени Суши. И не дай си Боже пък да са я прегърнали.
2
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глyпocтта на Джокович не го оправдава. То и в България има доста ceляни, които пренебрегват опасността, но това не ги оправдава, когато заразяват себе си и другите.
1
36
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Муахахахаа...ще го уловите Новак за дедовия, смешнициии!Самият той е заразен.Едва ли не нарочно е организирал турнира за да се зарази???Муахахахаа...