Григор Димитров: Нямах право да крия, че съм болен

Тенисистът изкара тежко коронавируса
8 авг 2020 21:08, Нели Христова
28
Григор Димитров: Нямах право да крия, че съм болен
Снимка: БГНЕС

Нямах право да крия, че съм болен. Искам хората да знаят, че могат да се пазят и как да го правят.

Това сподели Григор Димитров в поредното интервю след завръшането си на корта. Българската звезда в тениса изкара коронавируса.

"Представях си как се чувстват хората, които са били в контакт с мен. Трябваше да поема някаква отговорност. Ако не бях го направил, това щеше да ми тежи до края на живота ми. Ние се спортисти на най-високо равнище, но всъщност сме и хора като всички останали. Аз изкарах тежко вируса, цял месец не излизах от вкъщи, нямах вкус, нямах обоняние. Но не се скрих и разказах всичко. Винаги съм бил открит и честен. Видях как в подобна тежка ситуация човек търси начин да оцелее. Никак не бе лесно 3 седмици да съм сам. Добре е около себе си да имаш правилните хора, на които да разчиташ. Аз не пропускам да благодаря на тези, които ми помагат. Уча се да ценя простите неща в живота. Но никога не съм се чувствал толкова ограничен откъм емоции. Цял живот съм се опитвал да поддържам тялото си в най-добра форма. В последно време имам усещането, че нещата се подобряват", казва Димитров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Владко Мурдаров отлично знае, че правописът е изкуствена форма.От вкъщи е по- правилно отколкото от къщи, защото формата "къщи" е местен падеж, който се е употребявал само с предлог, в случая "В", при предлога "от" падежът е друг.И е крайно време, вместо да се проповядва изкуствена еднотипност да се направи нещо активно за спасяване и поддържане на местните говори. Защото езикът е ЖИВА система. Налагането на англицизми е по-унизително от наистина българските форми.
19
2
 
6
 
! Отговори
65 преди 3 години
До коментар на Истукан дето пише ,че Г.ригор е взел пари за да каже ,че е болен.ТоГригор само на тия пари разчита ,да знаеш.Ако не бяха,как ще се справи????Направо сърцето ми се къса.
18
2
 
7
 
! Отговори
65 преди 3 години
А защо това се коментира гласността, кой е прекарал вируса.Това да не е Спин(Или вид спин) ,да не са срамни въшки? На всички всезнайковци искам да кажа,че най -страшното е ,че няма лекарство,.От тия смелчаги дето му се подиграват, нека те изкарат 7-9дни с 38-39гр.температура,жестоки болки в глава и очи.От кашлицата сърцето прави пулса на 100.И 2месеза се влачиш като пaрцал.Това е ако имаш късмет да не ,,слезе"вирука към дробовете.Пазете глупостите за вас.Отиват ви
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Григоре едновреме Попов се се извиняваше на мачовете си тои странно легна у Русия каза и тои че се оправил как се оправяте бре и ние можем да даваме пари да не дава господ
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сериозно ли бе Григоре три дни човек как се оправя и 14 дена карантина нали няма лек кои ти даде лекарство Домусчиев за три дни ли оздравяхте всичките вярваме ви
15
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бил изкарал вируса тежко без вкус и обоняние.....Вече не знам какво да си мисля наистина мили мои сънародници.....Прибрах се в средата на така наречения пик от тази епидемия в средата на март от Северна Америка,преминах през две летища и не съм ползвал никакви предпазни средства като маска и дезинфектанти и бях под 16 дневна карантина без никакви симптоми а въпросният господин споменава,че го е прекарал тежко като е нямал обоняние и внук. ...Това ако е тежко прекарване на толкова смъртоносен вир
14
3
 
7
 
! Отговори
123 преди 3 години
Стига си лъгал Григоре!
13
3
 
15
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
разбира се, че няма право да крие, че е болен, а и нищо лошо няма в това. Да не би сам да се е разболял, ясно е, че някой го е заразил. Да е жив и здрав и спортни успехи, все пак има още години спорт пред себе си, в които да "обърне" зара. По-скоро ме дразни начина му на говорене, много американски, много либерално. "Уча" се да ценя... пич тези неща се учат до 18 г. След 18 не се говори, а се действа. Един мъж не се обяснява с думи, а говори с действията си, с резултатите си.
12
8
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ДЪРТОДРИША МНОГО ИСКА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ИГРАЕ И ДА ВЗИМА ПАРИЧКИ ОТ ТУРНИРИ И СПОНСОРИ НО ВРЕМЕТО И ИЗТЕЧЕ!НАРИЧА СЕ СТАРОСТ НЕРАДОСТ И В СПОРТА ИДВА ВРЕМЕ КОГАТО КАРИЕРАТА ТИ ПРИКЛЮЧВА ЗАВИНАГИ!!!КАРИЕРАТА НА ДЪРТОДРИША ПРИКЛЮЧИ ОЩЕ ПРЕЗ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА МИНАЛАТА ГОДИНА!
11
2
 
7
 
! Отговори
Брат Малеев преди 3 години
Ех Гришо, Гришо...тежка е царската корона!
10
12
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ОЩЕ В КРАЯ НА МИНАЛАТА ГОДИНА НАПИСАХ , ЧЕ ДЪРТОГРИША ПРИКЛЮЧИ КАРИЕРАТА СИ!!!НОМЕРАТА, ЧЕ БИЛА БОЛНА ОТ КОРОНА ВИРУС НЯМА ДА МИНАТ!! НИКЪДЕ НЕ Е ПОКАЗАЛА И ЕДНА СНИМКА С ДОКУМЕНТ , ЧЕ Е БИЛА БОЛНА ОТ КОРОНА ВИРУС ТАЯ ДЪРТА ЛЪЖЛИВА РАЗСПОРЕТИНА!
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Истукани от простотия!
8
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народ от некадърници, завистливци и неграмотници. Те това сме като народ в по-голямата си част!
7
17
 
18
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Гришо взе една пачка пари, за да се прави болен от корона и сега се извинява на привържениците си.
6
11
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ДЪРТОГРИША ПРИКЛЮЧИ ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА КАРИЕРАТА СИ ПРОСТАКЕСАТА СЕ ОПИТВА ДА ЗАБЛУДИ, ЧЕ КОРОНА ВИРУСА И БИЛ ВИНОВЕН , ЧЕ Е ДЪРТА БЕЗПОЛЕЗНА БАРАНТИЯ ВЕЧЕ!
5
9
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТОВА Е ЕДНА ТИПИЧНА ЛЪЖЛИВА КУ-РВАОСТАРЯ И ЗА НИЩО НЕ СТАВА ВЕЧЕ НО СЕ ЧУДИ КАК ДА ОСТАНЕ В СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРИТЕ ТАЯ ПРОС-ТА КУ-РВА
4
0
 
7
 
! Отговори
вижте това от март ! преди 3 години
хехехе не мога да спра да се смея "Ние имаме висок имунитет към вируси. Ще победим и този" - (думи на *** от различни нации)това го повтарят и разни специалисти в кавчики, последно май някъв семенджиев ли беше вика некви прилепи са ни дали имунитет преди 10 години, кръгъл *** разкрит още през март от световните учени:)))))
3
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А да си измисляш, че си бил болен, имаш право, при това добре подплатено право. Кой и колко, Гришоооо???
2
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам чувство, че тоя и вирусът му извират от всякъде-телевизия, тоя сайт, радио, вестници....Винаги е позирал и не е истински. Мъжка кифла.
1
16
 
9
 
! Отговори
Радев оставка преди 3 години
Махай се крадлив военен