Гришо след победата над Тийм: Щастлив съм, всичко ми се получаваше

Успях да запазя концентрация, сподели тенисистът ни
14 фев 2021 10:58, Елка Василева
17
Гришо след победата над Тийм: Щастлив съм, всичко ми се получаваше
Снимка: архив, БГНЕС

Григор Димитров прие спокойно разгромната си победа над Доминик Тийм с 6:4, 6:4, 6:0 на 1/8-финалите на Откритото първенство на Австралия по тенис.

"Това беше един от мачовете, през които трябваш да преминеш през сезона. Днес беше ден, в който всичко ми се получаваше", каза Димитров, цитиран от Gol.bg.

Още по темата

„Успях да запазя концентрация, защото играх срещу един невероятен съперник. Щастлив съм, че достигнах до четвъртфиналите", каза 29-годишният българин, който продължава напред без загубен сет в първите си четири срещи.

"Всичко ми се получи, а Тийм може би имаше някакви физически проблеми. Той е страхотен играч и чудесен човек, трябва да съм смирен, но пък съм и много щастлив да се класирам на четвъртфиналите", каза Григор Димитров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
1
 
! Отговори
Aus open преди 3 години
Знаете ли кое прекърши Тийм ?Това,че в сет 1 и сет 2 той повеждаше с 3:1 и загуби и двата сета с по 4:6 ! А не,че не му било ден, мъц-мъц ... ! Гришо го надигра ! Много уверен, не трепна целия мач !
14
3
 
5
 
! Отговори
Инспектор преди 3 години
До НадалНе чети и не пиши.Някой на сила ли те кара?И говори за себе си в първи лице единствено число.Остави другите хора на мира,НадаЛе.
13
11
 
1
 
! Отговори
Надал преди 3 години
Аре стига ни занимавахте с тоя куц кон Мришо Пакпадналов.
12
3
 
6
 
! Отговори
Инспектор преди 3 години
До До 10Що за простофелски коментар? Простотията по хората ходи.Факт.
11
12
 
1
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Че *** какъв българин е?Говори развален български, живее и плаща данъци в Монако, гаджета не българки. А сетих се..беше българин като изцоца 500 хиляди еврака да му стартира българската държава кариерата.
10
11
 
2
 
! Отговори
До 10 преди 3 години
И какво е оставил наш Дринго? Лупа някакво топче и се снима в социалните мрежи. Лекарство ли е измислил, сграда ли е посроил или кочествена книга е написал.Поне кауни да бере повече полза ще има.
9
3
 
9
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Хората с дребна душица,винаги се опитват да накарат другите да се чустват незначителни заради своята неудачност.Нещастници ,които минават през животабез да оставят друга следа ,освен мизерното си съществуване!Мъчат се горките да омаловажават постиженията на видимо успелите и с тези усилия не разбират колко са смешни и жалки?! 3 и 7 са точно такива.Пази боже от неграмотни и неинформирани същества!
8
3
 
13
 
! Отговори
ДО 7 преди 3 години
Тръндьо Хасковски играе само в Мастърс турнири и в турнири от Големият шлем. Там се допускат само НАЙ-ДОБРИТЕ и втори българин там не е участвал!.Явно нямаш мозък за да прецениш това!Зависта и злобата са болеста на посредственният човекПримитивният българин мрази всеки успял и се мъчи горкият да неглижира успелия.Кой те знае теби на кой му пука теб, бе д.р.и.с.л.ьо ,хвърлящ плюнки от вмирисаният си *** в Люлин ,към един успял с труда си 29 годишен милионер?О,свещенна простота !
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой от Вас специалист да е между първите 20 в света освен този който се е определил като ***.
6
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да загубиш от Тръндьо Асковски на тенис и дасе преструваш на топ тенисист е несъстоятелно!!!Тийм трябва да се пенсионира след подобен грандиозен провал.
5
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
безполезен църул, като футбалерите и чалга певачките, един от хубавите ефекти на ковид истерията е , че ги постави тия на мястото им
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ползата от Лолитка е все по- очевидна..
3
3
 
18
 
! Отговори
Авокадо преди 3 години
Браво!Какво по-хубаво от това човек да е щастлив.
2
12
 
8
 
! Отговори
Йосарян преди 3 години
Димитров е играч за мачове с тлъсти коефициенти ;)
1
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде сега 200 статии за едно и също... Не бързайте да пишете гръмки заглавия, че знаем как бързо се обръщат нещата. Стискайте палци за нанатък и си налягайте парцалите. Големите усти... нали знаете.