Гришо победи Шарди в Монте Карло, чака Надал

Ракета №1 на България елиминира францизина след 7:6(3), 6:4
Обновена: 14 апр 2021 14:23 | 14 апр 2021 14:23, Елка Василева
20
Гришо победи Шарди в Монте Карло, чака Надал
Снимка: БГНЕС

Ракета №1 на България Григор Димитров се класира за 3-ия кръг на турнира от сериите "Мастърс" в Монте Карло, след като елиминира опитния французин Жереми Шарди (№56 в света) след 7:6(3), 6:4.

Гришо имаше надмощие над 34-годишния си опонент през цялото време и се наложи напълно заслужено. Така хасковлията увеличи преднината си пред Шарди в директните мачове на 4 успеха срещу 2 загуби.

Още по темата

В следващия кръг Димитров най-вероятно ще срещне рекордьора по трофеи в Монте Карло Рафаел Надал. По-късно днес испанската легенда играе срещу аржентинеца Федерико Делбонис, №87 в света. Надал е абсолютен фаворит в сблъсъка, като има 4 победи от 4 мача срещу Делбонис, в които не е губил и сет.

Гришо и Надал са играли 3 пъти помежду си в Монте Карло и в трите случая българинът губи. Единият е на 1/2-финалите през 2018 г. с 4:6, 1:6. Във всички срещи предимството на Краля на клея е смазващо – 13:1. Единственият успех на Григор е през 2016 г. в Китай с 6:2, 6:4.

Подробности четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Никк преди 3 години
МАЧКАЙ ГРИШО!!! ;)
12
0
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Гришо е до тук.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен ще вземе сет, почти винаги или взима сет или го измъчва от рода 7:6, 9:8 и др . под
10
2
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ОБЯВИ ЛИ , ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВА????? ВЕДНЪЖ ДАРИ ЕДИН 1000 ЛЕВА ЗА ДА СИ ПРАВИ ИМИДЖ, ТА ЩЕШЕ ДА УМРЕ ТОЛКОВА МУ БЕШЕ НЕПРИЯТНО, ЧЕ ГИ ДАДЕ!ТОВА СИ ГЛЕДА САМО СЕБЕ СИ!!!ПЪЛНО Е С ДРЕБНИ ДУШИЦИ СЪС ИЛИ БЕЗ ПАРИ!
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надал още ли взима допинг с разрешение?
8
4
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До До 1 и 2ТАКА Е, ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМЕ НИТО ДА ТЕБ НИТО ЗА ДОПИНГ ГРЕШО!
7
3
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До ДДРОнегПОЧНАХМЕ С ОПРАВДАНИЯТА НА ПАЗАРА!----------------ИСКАТЕ ДА НЯМА ДОПИНГ В СПОРТА ,А ВИКАТЕ УРА!!!ВИЕ ВСИЧКИТЕ ДЕТО ВИКАТЕ УРА НА ГРЕШО СТЕ СРАМ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО :D-------------КОГАТО СЕ ВЪВЕДАТ КРЪВНИ ТЕСТОВЕ СЛЕД ВСЕКИ ТУРНИР ЩЕ ВИ СЕ ИЗЯСНИ КОЛКО СТРУВАТЕ !
6
2
 
5
 
! Отговори
До 1 и 2 преди 3 години
Да познаваме го ! А кой те знае и на кой му пука за теб и за такива като теб ,хвърлящи слюнки и злоба от вмирисаният си *** ?! Жалки душици които минавате през живота без да оставите друга следа,освен мизерното си съществуване и смешното намерение да омаловажавате онези които са постигнали нещо!!! Ако не беше толкова Т.Ъ.П. щеше да знаеш колко труден е този спорт и какво значи да си толкова години в елита!!!Няма такъв втори българин, бе д.р.и.с.л.ьо!
5
2
 
19
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
От Надал са падали и Федерер, и Джокович ...Е, не е срамно за никогао да падне от Надал, но ако Григор му вземе сет, ще го смятам за голям успех !!! Мда, най-вероятно Григор ще загуби в два сета, но малцина са тези, които са достигали до висините в спорта, Григор беше един от тях ...Беше ли, та той СЕГА е в ТОП 20 , колко могат да се ппохвалят с това !!!
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брава! Каквото и да направи, факта, че стигнал до тук е достатъчно красноречив.
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахааа лузърите комплексари треперят от злоба. Недейте така бе хора, завистта и злобата съсипват човека.
2
13
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
СЛЕД КАТО ДЕЙСТВИЕТО НА СТИМУЛАНТИТЕ ИЗВЕТРЯ!!!СЕГА ПОЧВАТ ОПРАВДАНИЯТА- АМА ТОВА Е НАДАЛ-АМА БОЛИ МЕ КОКЪЛЧЕТО-АМА БОЛЕН СЪМ КОРОНА ВИРУС-АМА СТЯГАШЕ МЕ ОБУВКАТА-АМА СТЪПИХ НА КРИВО-АМЪ Я СИ ГЛЕДАЙТЕ РАБОТАТА!
1
12
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ОЩЕ ВЧЕРА ВИ КАЗАХ, ЧЕ АКО МАЧОВЕТЕ СА ЕДИН ДО ДРУГ ЩЕ БИЕ!!!ТОВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА СРЕЩАТА МУ С БРАТ СЕРЕН УИЛЯМС КОЙТО МУ КАЗА КАК ДА СЕ АНАБОЛИЗИРА ПО-ДОБРЕ!---------НО СЕГА ВЕЧЕ ИДВА ПРОБЛЕМА!!!ТЯЛОТО ИЗПАДА В РЕМИСИЯ ЗА ОПРЕДЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ И НЕ СЕ ПОДАВА НА СТИМУЛАНТИ!