Джокович призна, че е попълнил невярна декларация при влизане в Австралия

Неговият агент бил направил грешка
126
Джокович призна, че е попълнил невярна декларация при влизане в Австралия
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович призна, че е попълнил невярна декларация при влизане в Австралия. Сръбската тенис звезда обясни, че неговият агент е направил грешка, като написал, че Джокович не е пътувал зад граница в последните 2 седмици,предаде Нова телевизия.

Още по темата


Признанието стана факт, след като се появиха кадри как сърбина тренира в Испания в първите дни на 2022-ра.

Невярната декларация може да бъде основание Джокович да загуби австралийската си виза. В публикуваните обяснения тенисистът коментира и друго разминаване. Той твърди, че на 16-ти декември е дал положителна проба за коронавирус.

А на 17-ти беше забелязан на публични прояви. Това породи съмнения за фалшива проба. Джокович казва, че не е знаел за положителния резултат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още по темата: австралияджокович
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
1
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 2 години
Да лъжеш граничната полиция в Австралия - много груба грешка.Правят само или самозабравили се, или .... сещате се кои...
106
3
 
1
 
! Отговори
msm преди 2 години
Егаси гестаповска то разследване, къде, кога, защо и с какво някои си е пътувал някъде!? Бзулието е пълно, на фона на предишното нормално!
105
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е престъпление,за което може да бъде съден.
104
0
 
5
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
тва, документална измама ли се наричаше?
103
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Селски тарикат!
102
2
 
4
 
! Отговори
Закон преди 2 години
Разговора с Австралия и Джоко: Австралия: Заповядай НДж на таз годишния ни турнирДжоко: Ама аз не съм ваксиниранАвстралия: Няма значение направили сме всичко да си спокоенДжоко: Да нямам проблеми все пак не съм ваксиниранАвстралия: Спокойно , без теб нашият турнир няма да е същия така че сме подсигурили всичко за теб. Джоко на летището. Здравейте аз съм поканен за турнираАвстралия граничен: Да, заповядай в мотела за мигранти, тук неваксинирани не приемаме.Джоко : АмаАО: Няма ама...
101
1
 
20
 
! Отговори
Стига циркове! преди 2 години
Има правила. Нарушил ли ги е? Да. Подлежи ли на санкции - да. А неговия щаб го изкара жертва на световен заговор и го сравни с Исус Христос. WTF? Старият Джокович вика на премиера на Австралия "***". Е, нЕма що. Синът ти, като сгази лука, е Исус Христос, а човекът, който си гледа работата съвестно, е ***?!?
100
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ееее най-сетне , ай стига ве Ноле то лъжи то лъжи . С право не те допускат хората , бегай обратно в Сербия при тате. Май последния Аустралиан беше миналата година за сърбина.
99
5
 
6
 
! Отговори
Сталин преди 2 години
До АнонименТоа па. Тва декларацията нищо не е. Я питай нашата птрокуратура. Можеш да си декларираш каквото пожелаеш....справка канадско гражданство.
98
10
 
5
 
! Отговори
МакЕнроу преди 2 години
Джоко отдавна не го харесват в тенис средите щото е всичко каквото другите от великите нации не са. Балкански купонджия който след едноседмичен купон отива и ги бие наред, от малка държава, не ще да слуша заповедите да се ваксинира по задължение. Миналата година като направи благотворителен турнир въпреки мерките по света, наш Гришо изигра ролята на камикадзе(както нашето шефче на парламента) и заяви че е положителен първи, след което цял свят скочи на Джоко и турнира му посред световен локдаун.
97
14
 
3
 
! Отговори
Луд с лопата преди 2 години
Хич не ми дреме , Novax Djocovid e номер 1 ,Австралия трябва да го допусне да ,ащитава точките си.За мен скандала е политически и насочен към балканските държави.Правят услуга ,на Надал и другите мушмуроци които ще се борят за титлата.
96
7
 
19
 
! Отговори
Гошето преди 2 години
Австралийците трябва да му анулират визата и да го пратят обратно в Сърбия. Да се приключва с този цирк, защото Новак и антуража му се изложиха - не могат да са морални победители, да не говорим, че феновете и останалите тенисисти съвсем ще пощуреят ако остане да играе.
95
3
 
8
 
! Отговори
Ahmed преди 2 години
Sirbite sa bili vinagi mrazeni ot cel svet, taka ce ste prodiljavat po sistiya duh..mrisni oligofreni mosenici.
94
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех, излезе истината наявене. Балканския пр0с.так е лъгал.Едва ли има изненадани сред нормалните хора. Естествено другите примитивни балкански индивиди ще продължават да го защитават.
93
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е статия на 2 седмици. Още тогава той каза, че е против това да ти искат ваксина за да влезеш в страната!
92
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не проблем, че е неваксиниран. Това е негово право. Проблемът е, че лъже и маже без всякакви задържки до степен, че сам се омота. Тепърва ще търпи щети от поведението си. Можеше да спести тези циркове, но вече е късно.
91
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сапунката "Ноле" май ще бие "Дързост и красота" по серии :-)
90
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо го търпят този от каченневаксиниран плоскоземец? Да го качват на самолета и да се маха Всички се убедихте, че ваксините помагат и има голяма полза.
89
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, не го оставиха намира тези бясни ваксъри в Австралия. Всички се убедихте, че ваксините не са ваксини и действат само няколко месеца - ако изобщо действат и може да се вярва на пропагандата. За Джокера е най-добре да си взема куфара и да не се занимава повече. Всички от качени ваксъри вече са против него. Няма какво да им прави реверанси.
88
1
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НОВАКС ДЛЪЖЕКОВИДЧ