За разлика от останалите Нидерландия е готова да приеме Джокович

АТР 500 в Ротердам няма да изисква ваксинация
23 яну 2022 17:41, Нели Христова
17
За разлика от останалите Нидерландия е готова да приеме Джокович
Снимка: БГНЕС

Директорът на турнира от сериите АТР 500 в Ротердам Рихард Крайчек заяви, че вратите към надпреварата в Нидерландия са широко отворени за Новак Джокович.  

Световният №1 бе депортиран от Австралия и така не успя да вземе участие на Australian Open, a след случката бяха повдигнати и множество въпросо околко бъдещите участия на Джокера.

“Може би сега ще има нужда да влезе във форма. Тук спазваме правилата на нидерландското правителство, а Джокович не нарушава нито едно от тях. Освен това се опитваме да не налагаме нищо на никога. Всеки е свободен да се ваксинира. Или да не го прави”, коментира шампионът на “Уимбълдън” от 1996 година.

Преди няколко дни директорът на Мастърс турнира в Рим Серджо Палмиери пък заяви, че Ноле ще може да играе в италианската столица единствено ако изпълни всички правила.

“Той е противоречива фигура. Определено не е пример за подрастващите в този спорт, не е достигнал до статута, който имат Рафа и Роджър. Ако спази правилата, няма да имаме никакъв проблем да го приветстваме в Рим”, коментира Палмиери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
до м,да-то преди 2 години
По-големи тъпънари от такива като тебе няма.
10
3
 
6
 
! Отговори
м,да преди 2 години
ГМО ваксините скоро ще бъдат отречени. Тъпанарите които си ги сложиха да му мислят, особенно младите!
9
21
 
2
 
! Отговори
Жиб. преди 2 години
Антиваксърските лидери са терористи и трябва да бъдат насила поставяни под 3-годишна медицинска диктатура, понеже са опасни за свободните хора и бъкат от зарази!
8
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
палмиери надуппено коппеленце. скоро падат всички ограничения и фашунгите които излъгаха хората да се надупчат и умъртвиха сума ти народ ще си платят. онова назобено кретеноидче надал, дедо фед дето никой не го знае дупчен ли е или не е и да не е най вероятно ще си купи сертификатче и другите върчу сигналърс че лигавят мръвчока под вода и ти заедно с тях.
7
2
 
23
 
! Отговори
В СЪРБИЯ.. преди 2 години
Някой да е срещал човек с арменско, еврейско, турско, българско име..??.... БЪЛГАРИЯ е най-толерантната и демократична на Балканите...... Другите-не ми ги хвалете-14 века късат от нашия хляб...
6
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха, Джоко не бил достигнал статута на испанския симyлант и надyтия швейцарец... Че той ги пердаши като брашняни чували дето ги свари бе! Какъв статут, какви пет лева... Ако за вас западняците статут е нещо, което вие раздавате като членска карта за снобски клуб или като индулгенциите, които сте продавали преди няколко века за откупване на греховете, то на Джок не му трябва статута ви. Неговият той си го е изковал сам,
5
6
 
17
 
! Отговори
До Таро преди 2 години
Искаш да кажеш, че пандемията не е лъжа ли? Ако да, то ти защитаваш лъжата и си лъжец.
4
13
 
11
 
! Отговори
Гришо: преди 2 години
Джокович ме обвини, че аз съм го заразил и съм провалил турнира в Сърбия-2021....Сърбия и Нидерландия - винаги играят срещу България.... Едните Искат да вземат Пиринска Македония... Другите ни Спират за Шенген.....
3
10
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашистките мерки ше отпаднат до март месец в цял свят. Следват обрати и съдебни искове. Платените ще останат безработни и осъдени, а Джокович ще бъде пак номер 1, но вече милиардер.
2
34
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ТОВА ВАЖИ САМО ЗА 2022-РА ГОДИНА! ОТ 1 ФЕВРУАРИ ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ ВАЖАТ САМО ДО 9 МЕСЕЦА ОТ ВАКСИНИРАНЕТО ИЛИ ПРЕБОЛЕДУВАНЕТО ЗА ПОСЕТИТЕЛИ НА ЕС! НИДЕРЛАНДИЯ Е ЧАСТ ОТ ЕС! ДО СЕПТЕМВРИ 2022-РА ЗА НОВАКС ЛЪЖЕ ДЖОКОВИДЧ ЩЕ ИМА ОБЛЕКЧЕН РЕЖИМ , НО ПОСЛЕ СЛЕДВА ВАКСАНЕ !
1
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно така! Почвайте да наддавате за най - добрия.Той ще избере.