Основният спонсор на Джокович: Ваксините са нещо лично

Тенисистът още не е коментирал случилото се в Австралия
25 яну 2022 08:45, Нели Христова
33
Основният спонсор на Джокович: Ваксините са нещо лично
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович получи подкрепа от един от основните си спонсори - швейцарската компания за луксозни часовници Hublot. Всеки път, когато триумфира в даден турнир, Джокера бърза да сложи някой от часовниците на въпросната фирма, с която е обвързан със солиден договор.

Сега говорител на компанията коментира ситуацията с Ноле, който не бе допуснат до участие на Australian Open и бе депортиран от страната. Именно фактът, че тенис звездата не е ваксиниран, доведе до цялата драматична ситуация.

 “Изчакваме да видим каква е неговата позиция, след като премина през всичко това. Принципът на ваксините е такъв, че те са нещо лично. Ние ценим личната свобода - всеки може да решава какво да прави. Някой може да са “за”, а други - “против”. Това е позицията ни”, коментира в интервю шефът на Hublot - Рикардо Гуадалупе.

Той добави още, че очаква Джокович да наруши мълчанието си на 30 януари, когато Откритото първенство на Австралия приключи.

Сърбинът се завърна в родината си, но все още не е коментирал ситуацията и случилото се по никакъв начин.

Преди седмица друг от спонсорите на Ноле, френската компания за дрехи Lacoste излезе с позиция, че ще се свърже с него, за да обсъди случилото се на австралийска земя.

Сърбинът е спонсориран и от автомобилния гигант Peugeot, откъдето обаче отказаха да говорят по темата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безспорно:преди 2 часа 11 20Ваксините може да са нещо лично, но ковид е нещо колективно!Даааааа прав сте - колективно малоумие!Нещо да сте чули за онкоболни, диабетици и сърдечно-съдово болни???
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АнонимеНпреди 2 часа 8 12ПАПА ФРАНЦИСК КАЗА, ЧЕ ВАКСИНИТЕ СРЕЩУ КОВИД НЕ СА ЛИЧЕН ИЗБОР А МОРАЛНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ВСЕКИ!!!А нещо за патриарха да споменеш? Дреме ми какво казва папата.
22
20
 
6
 
! Отговори
Правилно преди 2 години
Ваксинирането е личен избор. Но ако на тоя на който даваш една голяма шапка с евраци си седи у дома и ти рекламира стоката само на прислугата си щеш не щеш ще си вземеш шапката. Да не говорим че на мръсния сръбски шовинист носа му порасна като на Пинокио от лъжене и мазане.
21
11
 
10
 
! Отговори
Румен преди 2 години
Беспорно ваксинирането е личен избор, но спазването на Закона и изискванията за участие в нурнир, не само в Австралия, е задължително. Така, че ако иска да участва в турнири по света, не само у србско, Джокович трябва да спазва Законите и и правилата за участие. Всичко останало е начин за PR, и мания за величие.
20
9
 
9
 
! Отговори
Питър преди 2 години
Мдааа, знамето на бедните и онеправдани по света, милионерът, който живее в Монако, за да плаща по-малко данъци, хоругвата на свободните нефъксинирани граждани, бил крепостен селянин на фирма за часовници и след всяка победа бързал да сложи някой, та да им направи реклама.... Свободен, та дрънка на кухо....
19
20
 
16
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 2 години
не може нещо което засяга всички около теб да е нещо лично...
18
8
 
11
 
! Отговори
Дзивко преди 2 години
Спонсорите търсят човек с позитивен имидж, спазващ закона и обществения интерес, тия компании работят за пари, а парите идват от западна Европа, Америка и Части от Азия, където ваксинираните са мнозинство, щото в Африка и бедна Източна Европа много часовници по 20к долара не се носят.
17
20
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ПАПА ФРАНЦИСК КАЗА, ЧЕ ВАКСИНИТЕ СРЕЩУ КОВИД НЕ СА ЛИЧЕН ИЗБОР А МОРАЛНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ВСЕКИ!!! ВСИЧКИ КОИТО ОТКАЗВАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ СА БЕЗМОРАЛНИ ГРЕШНИЦИ ИМА Я СТАТИЯТА И ТО В ТОЗИ САЙТ-///////10 яну 2022 Папа Франциск: Пандемията изисква усилия от страна на всичкиВаксинирането било морално задължение//////
16
19
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НОВИ СПОНСОРИ НЯМА ДА ПОЛУЧИ ДОКАТО НЕ СЕ ВАКСИНИРА СРЕЩУ КОВИД! А ДОСЕГАШНИТЕ СЕ ЧУДЯТ КЪДЕ ДА СЕ СКРИЯТ ИЛИ КАКВО ДА ИЗМИСЛЯТ, ЧЕ ХЕМ ДА НЕ ОБИДЯТ ВАКСИНИРАНИТЕ ХЕМ ДА НЕ ОБИДЯТ НЕВАКСИНИРАНИТЕ!
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фурнаджийските лопати се появиха.
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе то и аз се смях доскоро на тия дето дрънкаха за чимирането, ама наскоро гледах CEO- то на Файзер на Световния Икономически Форум от 2018, Попитан от журналист, каза че има разработено и одобрено лекарство от американската агенция по лекарствата, което съдържа биологичен чип, който индикира кога хапчето е прието от пациента. Мотивът е, че тази информация е ценна за застрахователите. Имаш здравна застраховка само ако си пиеш изписаните медикаменти. Ако умреш и не си си изпил лекарството няма
13
12
 
14
 
! Отговори
леле преди 2 години
Сега от пфайзер и другите фарма убийци ще му сретнат едно дело за нанесени вреди и загуби а много политици юе останат без допълнитено плащане ........... браво Ноле
12
11
 
4
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
НА 06.12.1997 г. ПРИСТИГНАХ В СИДНИ ДА РАБОТЯ И ЖИВЕЯ В АВСТРАЛИЯ !!! ЗА ДА СТАНЕ ТОВА ,, ОТ ТЯХНОТО ПОСОЛСТВО В БУКУРЕЩ ПОЛУЧИХ ИЗИСКВАНИЯ ЗА ВЛИЗАНЕ В АВСТРАЛИЯ !!! ИМАШЕ И ДВЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНИ !!! НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОНТИИ ЗА ,,РАЯ НА ЗЕМЯТА " !!!
11
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай Ганьович...
10
5
 
17
 
! Отговори
аз преди 2 години
До Анонимен11 - През Втора Световна Война правилата са били да се избиват евреи. Коментирай тези правила моля те!
9
27
 
12
 
! Отговори
Безспорно: преди 2 години
Ваксините може да са нещо лично, но ковид е нещо колективно!
8
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Балкански нрави.
7
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да де,ама има правила,които важат за всички.Иначе да си стои в къщи.
6
7
 
15
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
До Анонимен ___Що пък да сме ***народ, цял свят вярва на разни конспирации, щото има богата почва за това ... А относно Ковид-ваксините - те "не са това което са" :) , далече са от съвършенство, затова и не трябва да ни ги налагат така съмнително !!!___И всяка принуда ражда съпротива
5
12
 
24
 
! Отговори
браво Джокович преди 2 години
Ваксината особено когато е ГМО е нещо лично и рисково!Със Здравето и имунната система не трябва да се експериментира