Ковид тестовете на Джокович били редовни

Това обяви прокуратурата на Сърбия
47
Ковид тестовете на Джокович били редовни
Снимка: БГНЕС

Сърбинът беше изгонен от Австралия заради строгите правила срещу вируса

Няма нищо нередно в тестовете на Новак Джокович за коронавирус, обяви прокуратурата в Сърбия след извършена проверка.

Дали тенис звездата наистина е бил заразен с вируса и има ли разминавания в тестовете му се превърна в международна тема, след като не бе допуснат до турнира от Големия шлем в Австралия. А в последствие и напусна страната заради строгите правила срещу COVID-19.

Журналистически разследвания се усъмниха, че положителния му тест през декември е фалшив заради номерата на самия документ.

Германският „Шпигел" и проверка на британската обществена медия BBC поставиха под съмнение двата теста на Джокович в белградска клиника. Серийните им номера бяха много различни от тези на други тестове, направени на същото място по това време, припомня Нова тв.

Но прокуратурата заяви, че няма нередности. Това беше обявено часове преди Джокович да се срещне с президента на Сърбия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: Новак Джокович
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Grom преди 2 години
Хахаха И тяхната прокypвaтура е податлива на спонсорства. *** то не е като да не е нещо нечувано. Но пък може да използва популярността си да оглави някакво международно анти-ковид-ваксини движение.
37
2
 
1
 
! Отговори
хомо-джоковус преди 2 години
Ясно е колко са редовни, сега цяла Сърбия - стотици и хиляди джоковоподобни - поради сходния си манталитет, ще чистят наа*аните му гaщи и ще лъжат как целият свят е против неопетнената душа на милото момченце... Защо ли ми напомня на една държава, извършваща геноцид, с концентрационни лагери и тотален расизъм, в която се провеждат в момента олимпийски игри, в чието правителство по същия начин лъжат и мажат, а като им го кажат, започват да обвиняват, че всички останали били расисти и им завиждали
36
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Джокович му беше ясно, че вече не е номер едно и направи така, че да го изгонят от Австралия, за да си спести резила.
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Редовни един друг път.
34
6
 
4
 
! Отговори
Луд с лопата преди 2 години
Ако жокера беше на турнир ,Надал нямаше да стигне до финала с Медведа.Тази титла която спечели не е легитимна ,при отсъствието на шампиона от миналата година ,който не получи шанс да си я защити.Гледах мача с Медведев ,Надал след втория сет като падна ,се надруска като натовец.Върна се на корта с обновен power ,все едно току що започна да играе .Накрая на мача Медведев му вика аз се опитвах да играя тенис ,но ти ,не се ли умори поне малко .Трябваше да му направят допинг тест ,ама нали АО 💩 .
33
1
 
1
 
! Отговори
Дим преди 2 години
А Гешев е Батман и едни мармоти завиват шоколад ....
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ви имам подстрекателското заглавие. "БИЛИ РЕДОВНИ"..Що не написахте СА редовни? Ама много сте елементарни.
31
1
 
2
 
! Отговори
наши и ваши преди 2 години
И там ли Гешеф е главпрокурор?
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А српската прокуратура кво каза,за това че Джоко нарушил карантината?
29
2
 
4
 
! Отговори
Смеон две преди 2 години
ВЕРВАМ им.
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"А в последствие и напусна страната заради строгите правила срещу COVID-19." глупости на търкалета! напуснаха го на сила, да не земат австралийските овце да се вдигнат и да кажат че не искат боц вече....
27
3
 
2
 
! Отговори
Сръбски шовинисти преди 2 години
Това е
26
5
 
6
 
! Отговори
Дд преди 2 години
Евала на сърбите!Огромна подкрепа от всички получи и това показва колко са единни!Чуждите журналисти колкото си искат да разследват...сърбите не са предатели!Реално неговата лъжа ще е капка в сравнение с всички които се летят за вакс..ковид...сертификати и т.н.
25
1
 
6
 
! Отговори
България преди 2 години
Джокович да си направи антиген тест да покаже че има антитела тоест бил е положителен, не знам защо чака?
24
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай Ганьович :)
23
1
 
9
 
! Отговори
До нормален преди 2 години
Робите в тоя сайт е РОБ. На мен ми е смешен с напъните си да симулира много пишещи срещу Джокович. Некадърник е.
22
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашистки закони не трябва да се спазват. Джокович е от малкото достойни тенисисти, които се противопоставиха на ковидлъжата показно. Всички останали са с фалшиви сертификати.
21
5
 
7
 
! Отговори
нормален преди 2 години
Робите пак са се инфектирали. Имат упорка да плюят един Велик Човек и спортист.:) Бегом да си плащате данъците и кредитите, жалки
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А на нашто ГришЕ редовни ли са му тестовете? Впрочем няма значение, то просто попълва бройката по турнирите, че шанс да спечели някой няма. Дори да не беше ваксинирано и да не му бяха редовни тестовете, Гришока щяха да го пуснат на АО. Кво значение дали играе или не, като е най-много до втори кръг? Но Джокович е претендент за титлата и там се пипа твърдо в полза на техния избраник-в случая Надал.
19
3
 
11
 
! Отговори
i'm преди 2 години
А някой очакваше ли нещо ралично от това заключение?