Акция "Смях"! "Бандитът" Красимир към СДВР: Номерът ми е...

Щял да се предаде, като се върне в България, ако обаче се върне
Обновена: 29 мар 2018 14:05 | 29 мар 2018 11:30,
93
Акция "Смях"! "Бандитът" Красимир към СДВР: Номерът ми е...

СДВР активно използва социалните мрежи, за да лови бандити. Но там ли е мястото да ги хваща? Това очевидно е друг въпрос.

Само преди дни полицията публикува на страницата си във Facebook над 50 снимки на осъдени и укриващи се лица.

И за изненада един от издирваните се включи с коментари под снимката си. Става дума за родения през 1981 г. Красимир Тончев, който е осъден и издирван от полицията.

Тончев не просто писа на полицията, но дори остави телефон, на който да бъде потърсен.

"Телефонът ми е 0 0 3 5 9 8 8 4 7 7 2 5 5 9. Няма от какво да се притеснявам...", написа той и допълни, че не е знаел за издирването му. Казал му негов приятел.

37-годишният мъж излива болката си от Германия – пращал пари на изгората си, тя ги харчела с любовника си.

Иначе признава, че е имал допир с Темида за шофиране без документи, за кражби и за побой.

Според полицията Красимир се укрива от 2013 г. Осъждан е 9 пъти за различни престъпления. Последно - за шофиране без документи.

Dnes.bg се опита да се свърже с него, но се включва гласова поща. По Нова тв обаче издирваният заяви, че никога не е получавал призовки, нито обаждания от полицията, че го търсят.

"Много пъти съм карал собствената си кола без книжка, за което съжалявам", призна Красимир.

Още по темата

Твърди, че без да разбере, от условно наказанието му станало ефективно – 1 година, 1 месец и 20 дни зад решетките. Затова и полицията го издирвала активно.

Красимир твърди, че не е имал намерение да се укрива. Вчера във Facebook с него се свързал роден полицай и му обещал, че щял да се предаде, когато се върне у нас. Ако се върне!

"Щом снимките са качени във Facebook, значи коментарите се следят", казват от МВР пред "24 часа" за куриозната случка.

Случаят на Красимир далеч не е единственият – под друга снимка, пусната отново от СДВР, служител в затвора в Стара Загора твърди, че един от издирваните си излежава присъдата там.

Акция "Смях"! "Бандитът" Красимир към СДВР: Номерът ми е...

А иначе в страницата на СДВР във Facebook коментарите не секват, предлагаме ви само един, но показателен: "2/3 от издирваните сами си коментират под снимките... но иначе са в неизвестност. Мила родна България..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
32
 
! Отговори
аз преди 6 години
До Бивш разследващСъжелявам за личната нападка ама си личи какво е нивото на бившите и настоящи разследващи. Просто винаги предизвикават смях и вицове .... Хубав ден!
48
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
колко лесно е да се проследи IP-то откъдето е пуснато съобщението и да се локализира лицето за часове, но в държавата на мутрите е така. те се правят, че ги търсят - а мутрите дори не се и крият.
47
1
 
58
 
! Отговори
МеВеРе преди 6 години
Престъпниците станаха все по изобретателни, ето примерно единият от статията най-нагло се е укрил в старозагорсикия затвор надявайки се никой да не го открие там. Е и там го спипахме няма отърване от правосъдието.
46
0
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И при това положение на нещата като погледнем в Закона за държавния бюджет на Република България какви пари ежегодно потъват в МВР-то... Сълзите сами напират...Аз имам една теория - Ако утре внезапно, но тайно, спрат работа полицията, съдът и прокуратурата в България, то това по никакъв начин няма да се отрази на престъпността. "+" който е съгласен, "-" който не е.
45
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За създаването и поддържането на страницата на МВР се плащат 20000лв на година.Все пак , какво са тези пари на фона на милиарда бюджет.
44
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е нали всички писачи искате демокрация и свободи! Е то не става да плачете че полицията бие и правосъдието тормози,а осъдените сами да влизат в кауша! Айде пак старата песен за властта!
43
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До цирк 26 Съгласен съм такива неща когато имаше народна милиция, не можеше да се случат .Сега когато имаме полиция какво подобно не се е случвало и още не се знае какво ще видим. Милициата беше една и се вършеше перфектно работата в сравнение със сгашната полиция без да претендират да увеличаване на заплати и заплащане не извънареден труд. Сега вече не знаем вече колко полиции има - та гранична ,та общинска, та полиция в РПУ и пр.
42
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой знае колко струва тази "спецакция" на данъкоплатеца.
41
4
 
33
 
! Отговори
www преди 6 години
Гарантирано от ГЕРБ!
40
1
 
40
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Както вчера писах по друг повод.В ТАЯ ДЪРЖАВА ВСЕКИ СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА,КЪДЕ НАЙ НЕ УМЕЕ........
39
1
 
44
 
! Отговори
до 40 ИВАНОВ преди 6 години
Ти май не знаеш, че полицията преди 9-ти в България се е управлявала от г-н Гешев признат като специалист в областта си от полициите в цяла Европа, а сегашната Бг полиция е та'шакът на цяла Европа !
38
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
43/ всички депутати на ГЕРБ със сълзи на очи вчера по медиите разказваха колко хубав и честен човек е този техен депутат. Явно за гербаджиите представат им за хубав, честен и достоен човек са много странни. А може би всички с такива в парламента.
37
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Вчера във Facebook с него се свързал роден полицай и му обещал, че щял да се предаде, когато се върне у нас."Смях през сълзи. Ще се намери джурналист, който да пита Валентин Радев за мнение?
36
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента живота в България е станал по-непоносим от времето на "развитият социализъм", такава страховита цензура не е имало по времето на омразният социализъм...сега се трие всичко в което има изразено мнение против ГЕРБ, против Борисов, против управлението,против всички структури създадени от БКП, нищо чудно, че заемаме срамното 109 место в света по свободно изразяване и писане.....и все пак единственият и главен виновник за това е "българската овца" /народа/, че допуска това !
35
7
 
9
 
! Отговори
иванов преди 6 години
До АнонименТО ЩОТО ПРЕДИ 9 -ТЯХ ГОДИНИ ПОЛИЦАИТЕ БЯХА НАЙ ДОБРИТЕ
34
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Тончев не просто писа на полицията, но дори остави телефон, на който да бъде потърсен."Вероятно МВР в момента издирва телефона му.
33
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не му задават на Министъра на МВР журналистите правилните въпроси.На Цветанов по студията също никой не му задава правилните въпроси а ги оставят да си говорят по опорните точки и да си тръгнат.Нали Цветанов направи МВР в този вид а и за никой не е тайна, че все още той е най главният в това министерство.
32
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След цирка с 40-те души на в разградения двор наречен "летище София" и тази пародия на МВР дейност с издирваните, би трябвало наглия гербаджийски министър да си подаде оставката.
31
1
 
36
 
! Отговори
Дъртий преди 6 години
Луй дьо Финес репа да яде. Суиурно цъка с език в гроба и се чуди как не се е сетил за този сценарий с полицията и пандизчията в пандиза.
30
0
 
35
 
! Отговори
р преди 6 години
Министъра на МВР е политическа фигура, той назначава разните му там секретари, които му се вричат във вярност към него и партията му, после назначават директорите по ОД, които обещават да са верни на партията и министъра и назначават районите началници.Те се вричат във вярност в директора и министъра и партита му и назначават по малките началници в районите. После и малките куки ги назначават с политическа протекция и ..... накрая казват че МВР не е политическо.А какво е?Нещо е сбъркано някъде