Акция "Смях"! "Бандитът" Красимир към СДВР: Номерът ми е...

Щял да се предаде, като се върне в България, ако обаче се върне
Обновена: 29 мар 2018 14:05 | 29 мар 2018 11:30,
93
Акция "Смях"! "Бандитът" Красимир към СДВР: Номерът ми е...

СДВР активно използва социалните мрежи, за да лови бандити. Но там ли е мястото да ги хваща? Това очевидно е друг въпрос.

Само преди дни полицията публикува на страницата си във Facebook над 50 снимки на осъдени и укриващи се лица.

И за изненада един от издирваните се включи с коментари под снимката си. Става дума за родения през 1981 г. Красимир Тончев, който е осъден и издирван от полицията.

Тончев не просто писа на полицията, но дори остави телефон, на който да бъде потърсен.

"Телефонът ми е 0 0 3 5 9 8 8 4 7 7 2 5 5 9. Няма от какво да се притеснявам...", написа той и допълни, че не е знаел за издирването му. Казал му негов приятел.

37-годишният мъж излива болката си от Германия – пращал пари на изгората си, тя ги харчела с любовника си.

Иначе признава, че е имал допир с Темида за шофиране без документи, за кражби и за побой.

Според полицията Красимир се укрива от 2013 г. Осъждан е 9 пъти за различни престъпления. Последно - за шофиране без документи.

Dnes.bg се опита да се свърже с него, но се включва гласова поща. По Нова тв обаче издирваният заяви, че никога не е получавал призовки, нито обаждания от полицията, че го търсят.

"Много пъти съм карал собствената си кола без книжка, за което съжалявам", призна Красимир.

Още по темата

Твърди, че без да разбере, от условно наказанието му станало ефективно – 1 година, 1 месец и 20 дни зад решетките. Затова и полицията го издирвала активно.

Красимир твърди, че не е имал намерение да се укрива. Вчера във Facebook с него се свързал роден полицай и му обещал, че щял да се предаде, когато се върне у нас. Ако се върне!

"Щом снимките са качени във Facebook, значи коментарите се следят", казват от МВР пред "24 часа" за куриозната случка.

Случаят на Красимир далеч не е единственият – под друга снимка, пусната отново от СДВР, служител в затвора в Стара Загора твърди, че един от издирваните си излежава присъдата там.

Акция "Смях"! "Бандитът" Красимир към СДВР: Номерът ми е...

А иначе в страницата на СДВР във Facebook коментарите не секват, предлагаме ви само един, но показателен: "2/3 от издирваните сами си коментират под снимките... но иначе са в неизвестност. Мила родна България..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно на младите ви се вижда, че шофирането без книжка не е сериозно престъпление. Докато някой такъв не мине през вас или през детето ви.
8
0
 
47
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
До бившия разследващ:Българската полиция доказано не работи. Просто симулира дейност. Тази институция е на първо място по шуро-баджанащина и корупция. За това България е рай за престъпници.
7
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха ха ха колко е "компетентна" и "адекватна" българската полиция ! Осъдили човека че шофирал без документи/голямо престъпление брей/и сега го издирват пък той не знае за това, а Цв.Василев подкара цяло стадо овце за 4-5 млрд.лева към"кланицата"без разрешение и никой не го нито търси нито издирва,живурка си в Белград в луксозен хотел и се смее и весели на гръб от съдрани *** кожи...България е мъ'ршава държава защото се населява само от порода "българска тъпоглава овца" отгледана в развъдник БКП.
6
1
 
8
 
! Отговори
Ss преди 6 години
Предлагам до всеки българин по един полицай! Така или иначе 80% са тарикати които нарушават законите ежедневно но остават другите 20% които явно откриват тарикатите и не помагат на самите тях и на околните! Така ем тарикатите по-затворите ем народа доволен.
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И под другите снимки има много "пиперливи" коментари. "Хумор, роден сред народа" на Чудомир трябва да се учи в училище наравно с Вазов, Ботев и тем подобни.
4
29
 
3
 
! Отговори
Бивш разследващ преди 6 години
Престъпник се е укрил от изтърпяване на наказание, наглее и се прави на разсеян. Голямо смешно. Рано или късно ще си изтърпи наказанието, както много други, но това няма да бъде толкова интересно за отразяване. В България затворите са претъпкани и имаме една от най-големите популации на затворници в ЕС, при все че множество от РАЗКРИТИТЕ И ДОКАЗАНИ престъпления се наказват с наказания без лишаване от свобода. Това става с РАБОТА и тази работа я върши именно полицията, не Дядо Коледа.
3
21
 
5
 
! Отговори
баси преди 6 години
Да бе поредния не разбрал, не чул иначе си признава, че нарушавал закона.. И той какво си мисли, че в Гермния ще се укрие ли?!
2
0
 
51
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Клоунада - представление, в което участват два или повече клоуни.. Направили фейсбук страница!?
1
0
 
65
 
! Отговори
Мен преди 6 години
ХАхХхахаха после искат по 20 заплати, увеличения, 100 дни отпуска заради тежката работа. ПЪЛЕН смях, нямам думи....