Акция "Смях"! "Бандитът" Красимир към СДВР: Номерът ми е...

Щял да се предаде, като се върне в България, ако обаче се върне
Обновена: 29 мар 2018 14:05 | 29 мар 2018 11:30,
93
Акция "Смях"! "Бандитът" Красимир към СДВР: Номерът ми е...

СДВР активно използва социалните мрежи, за да лови бандити. Но там ли е мястото да ги хваща? Това очевидно е друг въпрос.

Само преди дни полицията публикува на страницата си във Facebook над 50 снимки на осъдени и укриващи се лица.

И за изненада един от издирваните се включи с коментари под снимката си. Става дума за родения през 1981 г. Красимир Тончев, който е осъден и издирван от полицията.

Тончев не просто писа на полицията, но дори остави телефон, на който да бъде потърсен.

"Телефонът ми е 0 0 3 5 9 8 8 4 7 7 2 5 5 9. Няма от какво да се притеснявам...", написа той и допълни, че не е знаел за издирването му. Казал му негов приятел.

37-годишният мъж излива болката си от Германия – пращал пари на изгората си, тя ги харчела с любовника си.

Иначе признава, че е имал допир с Темида за шофиране без документи, за кражби и за побой.

Според полицията Красимир се укрива от 2013 г. Осъждан е 9 пъти за различни престъпления. Последно - за шофиране без документи.

Dnes.bg се опита да се свърже с него, но се включва гласова поща. По Нова тв обаче издирваният заяви, че никога не е получавал призовки, нито обаждания от полицията, че го търсят.

"Много пъти съм карал собствената си кола без книжка, за което съжалявам", призна Красимир.

Още по темата

Твърди, че без да разбере, от условно наказанието му станало ефективно – 1 година, 1 месец и 20 дни зад решетките. Затова и полицията го издирвала активно.

Красимир твърди, че не е имал намерение да се укрива. Вчера във Facebook с него се свързал роден полицай и му обещал, че щял да се предаде, когато се върне у нас. Ако се върне!

"Щом снимките са качени във Facebook, значи коментарите се следят", казват от МВР пред "24 часа" за куриозната случка.

Случаят на Красимир далеч не е единственият – под друга снимка, пусната отново от СДВР, служител в затвора в Стара Загора твърди, че един от издирваните си излежава присъдата там.

Акция "Смях"! "Бандитът" Красимир към СДВР: Номерът ми е...

А иначе в страницата на СДВР във Facebook коментарите не секват, предлагаме ви само един, но показателен: "2/3 от издирваните сами си коментират под снимките... но иначе са в неизвестност. Мила родна България..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
4
 
! Отговори
Койчо Полицаия преди 6 години
Колеги кога е следващият протес за увелечение на заплатите ?
68
1
 
28
 
! Отговори
DJAC преди 6 години
Най некадърните и мързеливи стават полицаи
67
3
 
31
 
! Отговори
Ябабау преди 6 години
Смешна държава сме и такава ще си останем...
66
2
 
16
 
! Отговори
333 преди 6 години
До Ха ха 71:Хайде холан,то пък като гледам някои служители на МВР,издържали теста,че преливат от ЕНТЕЛИГЕНТНОСТ???Едновремешните милиционери,макар и не всички,но поне някои от тях бяха ПРИРОДНО-ИНТЕЛИГЕНТНИ?!?!?!
65
1
 
27
 
! Отговори
"Смешен плач &q преди 6 години
Считам , че управлението и важните институции в България е необходимо да се рестартират , т.е да се закрият и открият отново с други законови порядки и състав.Иначе сме живи карикатури - с летище София , с намиране и търсене на не криещи се " престъпници "и прочее смешни сказки и хуморески.Незаинтересованост, безразличие, цинизъм.....това е "грижата" на елита ни към народа.Българино , събуди се ! ! ! !
64
1
 
36
 
! Отговори
ex преди 6 години
Лелее голем бандит лелеее...Бандитите са в НС и един подаде оставка защото прехвърлил фирма на клошар.Няма съд в БГ!НЯМА И ДА ИМА!!!!Тоя ли кокошкар дето карал без книжка и не спазил да се явява на подпис за пробацията е бандит?!Този ли?!!!!
63
3
 
23
 
! Отговори
А+ преди 6 години
Цирк е полицията ни ,та затова и толкова голяма престъпност се шири по България.Познат отива в МВР да си сменява личната карта и Те(полицията) -ЕЛА ЧЕ НИ ТРЯБВАШ ,ТИ си в нац издирване -онзи се шашна и изгуби дар и реч ....а се беше прибрал от Италия и вече цял месец си е в къщи и на този адрес се води .... .
62
4
 
25
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ПЪЛНА ГЕРБАДЖИЙСКА АНАРХИЯ ! ГОЛЯМ СМЯХ !!!
61
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
67/ верно че свършиха доста работа тези от фейсбука. За един ден само един се самоиздири а друг се разбра, че е в ареста. Сега тази служба Издирване, може да почива пак една година.
60
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли разлика между "просто полицай" и "полицай просто"? Накарайте ги да работят полицаите и ще напуснат всички до един.Има един лаф между тях си "аз ако исках да работя, нямаше да стана полицай". Както казва човека, няма вицове за тях, истина е всичко.
59
1
 
15
 
! Отговори
123 преди 6 години
"... остави го бе, той така си гледа, не е глупав, просто е полицай..." Май верно няма вицове за полицаи.
58
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МВР,СереДВР, Гранична, Съд и т.н. станаха не за смях, а за посмешище. Шенген ли, няма да припарим и до шенгенските нужници !
57
1
 
22
 
! Отговори
Бачо преди 6 години
Пълно безхаберие!
56
1
 
13
 
! Отговори
Ааааааа! преди 6 години
Стига толкова ! Р. Бъчварова Полицията пвекрасно се справя с поставените задачите да охранява нашите и наи вече европейски и американскоканадски икономически интереси . Гражданите са пълнолетни и по закона за защита на животните кучета ги яли: )
55
0
 
41
 
! Отговори
смях/плач?!? преди 6 години
Отишли куките на адреса на човека, от там им казали че е в затвора, но тъй като истинският полицай винаги се съмнява, не са повярвали и са пуснали бандита за издирване.НЯМА ВИЦОВЕ ЗА ПОЛИЦАИ, ВСИЧКО Е ВЯРНО.
54
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че полицията само на адреса ли търси бе, тва да не са пощаджии.Нали има цяла служба която взима заплата и харчи ресурс за ИЗДИРВАНЕ. Или издирването се свършва с посещение на адрес и пускане после в някакъв масив за издирване и толкова. В тази измислена връзкарска служба "издирване" работят най големите връзкари в МВР, които ги интересува рахата а не работата. То цялото МВР е батак, че тези заспалите издирвачи ли да са в час. И по тихо в медиите, че ще ги събудите .
53
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълни НЕКАДЪРНИЦИ!
52
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя държавата си действа но не в интерес на народа, а в интерес на определени икономически интереси и то много добре ги защитава , а те от своя страна променят законодателството в своя полза и създават законовата основа на която ПОЛИЦИЯТА да ги защитава
51
1
 
13
 
! Отговори
Ddd преди 6 години
Импотентни държавни структури
50
1
 
22
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ми то под такава статия какво да добавиш освен да се посмееш. И тия смешници искат повишение. Незнам властващите как спят като знаят какви ограничени откъм мисловни дейности индивиди ги пазят. Сигурен съм, че ако поискам мога да докопам когото и да било от нашите или власт имащи и няма кой да ме спре. Който не ми вярва да прочете статията.